Бујрум Не се сите машки исти , секој е ѓубре на свој начин Најмногу ги ценам оние луѓе кои знаат да кажат: ИЗВИНИ кога ќе погрешат ФАЛА кога ќе им помогнеш и ТЕ САКАМ кога стварно тоа го чуствуваат!! Додека ти спиеш, непријателот не спие. Затоа спиј што почесто и подолго, па тој нека цркне од несоница! Комарциве се понашaaт дома ко ќирија да имaaт платено. Си купив чипс и сфатив дека и воздухот се плаќа. Убавината привлекува, карактерот задржува! Jedan datum , jedan dan , jedno mjesto. Milion emocija , uspomena Вчера беше рано, утре ќе биде доцна, а денес едноставно не е денот. И така ги пропуштаме најважните моменти во животот. И купил 101 ружа,100 природни и 1 вештачка И рекол ќе те сакам додека последната не овене !♥
Ставила слика со другарка и пишала ‚‚ружна сум на сликава, ама затоа Живка е најубава“, а Живка изгледа како куче што преживеало електрошок...
-Мамо не ти мириса на пица ? -Не бе сине.. -Па нормално дека нема да ти мириса,кога боранија си зготвила..
- Е од каде сега тој впечаток дека девојка ти те изневерувала!? - Абе вчера на ФБ ја објави “Во коси да ти спијам“, а јас ќелав..
Цела ноќ те барав...Не можев без тебе. Сакав да те почуствувам на моето тело, а и без тебе не можев да легнам...Каде беше моја проклета пижамо?!
Разговараат двајца пријатели: - Знаеш ли кој е најдобриот голман во светот? - Кој? - Женскиот полов орган. Ги задржува двете топки и го пие мозокот на централниот напаѓач.
-Од каде си? -Од Скопје. -Ааа, скопјанка, а ти ? -Од Велес. -Ааа, велешанка. А ти? -Од Прилеп. -Ааа, прилепчанка. А ти? -Од Македонска Каменица -Ааа... мило ми е.
Djevojčica 2002.godište napisala status:' Ja živela bih sad ovaj život unazad. ♥ ' šta će sad ona?da se vrati u pičku materinu?!
Од каде знаеш дека те изневерува девојка ти? -Па ја објави на фб ,,Во коси да ти спијам", а јас ќелав...