Колку има луѓе на FB на кои им пишува дека живеат во Париз, Лондон, САД а всушност наутро се будат со звуците на петелот
Смешно е како некогаш луѓето за кои би примил куршум, се оние позади пиштолот . - Тебе можат да те погледнат уште ИЛЈАДА пати и повторно да не го видат она што го гледам јас Не е страшно да изгубиш некоја личност за кој си мислел дека не можеш да живееш без неа. Многу пострашно е да ја вратиш личноста повторно и да сфатиш дека повеќе не ти треба. - Некои луѓе се како еден денар, имаат две лица и не вредат ништо - Најпрво ќе ти се смеат, потоа ќе те игнорираат, па ќе се бораат против тебе, за на крај ти да победиш: ) - Општ феномен е дека најубавите девојки најтешко доаѓаат до добар маж .. Со овие статуси воедно ја поздравувам и мојата така наречена сопруга.
Mi фалiш како на баба забите.. Samo kreteni varaju,a pametni uzivaju sa voljenom osobom. Слатка си како мармалад, ама згодна како тегла Друг пат кога ќе ти кажам дека те сакам, ќе биде за 1ви Април Не ме барај сега кога ме немаш Скршено ти е срцето ? -И мене ми е ноктот,па никого не го интересира.!
Пријателот ми од фб шо постојано има статуси на кои се смеам ко нездрава "Самоубијци- колку се повеќе, толку се помалце !" "Аматери , чекаа нова година за да се испофалат колку ке алкохол ке испијат." "Немам пари , немам девојка , немам среќа , немам 10ки на факс ... абе батка нема што немам !!!!!!!!!!!!!!! " "Најлошиот дел од започнувањето на нова врска е тоа што повторно треба да се учиш да прдиш бесшумно ! " "еден ден не отидов на факултет цела недела" "Мењам бубрег за 6-ка математика !" "Знаеш дека синоќе си бил лом коа ке видиш дека чашата од диско си ја домакнал дома!! " "Подршка за сите девојчиња со бркови поголеми од 2cm." "љубовен статус : едвај чекам да ја извади протезата и да бидеме заедно ♥ " "Сочувство до сите што женските им одат на екскурзија.."
-кога имаш за учење и рекламите од Top Shop се интересни за празнициве толку сме сите дволични што ни требаат по два фејсбук профили! Од еден познаник ..
-shto pravi cigan na fb najnormalno prosi lajkovi Не си ти мојот роденден па да те чекам цела година Ако кажеш тајна на свој пријател, води сметка дека и тој има свој пријател ) Денеска е 1 ЈАНУАРИ помина убавата вечер епа сега кој не ми дал пакетче за нова година ќе види дали дворот му е чист или полн со петарди ....
Why is everyone super excited about a coin with 1 or 2 denar value?I mean it's 21 century shouldn't we now put Visa credit card in the bread?That would excite me За Бадник Едит : еве уште еден "Баба забравила паричка да ставе у лепчето утре па ќе вечераме "
Дан дун дудуле, летна моме на куре. Стропаа ѕвонците,се исплашија момците. летнаа у визбата и го чукнаа у пиздата ) КОЛЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... Баба оди по Бабуна боса,боооса. Ја апнала за пичката ооса,ооса. Дури дедо дотрча, на баба и отече. На дедо му рипна,на баба и го пикна КОЛЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.. ..збирај те се деца,да збираме буки елки,да ебеме учителки да збираме астали,да ебеме даскали ) КОЛЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..