Слушам некоја језива музика на ТВ, трчам, мислејќи дека се работи за некој добар хорор филм, кога тоа на малата невеста и паднала и и се скршила вазната. Кое одделение си ? - Шесто. Е нема проблем Седамсто. Порано удираа корпи. Сега удираат seen. Добрите домаќинки не носат танга-од танга не бидува убав партал.
од утре сам здравје боже на болување у македонија ништо не е успеало такој да нема ни кризата Jel neko vidi da sam ja SINGLE , il da PODEBLJAM! ојдо да се логирам у кревет, инсалирал сам нова постелнина со ленор драјвери би те исцеливал у коса али посту заради факултето ќе попушту на фејсбук љубов е кда девојката га ошамара дечкото а он нума коски ву искрше
Додека ти спиеш, непријателот не спие. Затоа спиј што почесто и подолго, па тој нека цркне од несоница!
~ Надвор гледам чад. Изгледа индијанците си ги бараат ресите назад.. ~ Него сега барам и глеам дека отварач за вино немам, маме му е*ам. А немам ни вино, така да, џабе само се нервирам... ~ Душо моја те сакам највеќе на свет, животот... - Океј е, јас ќе станам да сварам кафе, не мора до толку романтики..
*Пострашно од Семе синапово е , постирање на мотивирачки цитати на бугарски. *Правда?А знаете ли вие колку кила од белото од еурокремот имам изедено само затоа што имам постар брат? А и ја бев душа и го сакав кафеавото *Шубао си се изнашетав у празен град без брусхалтер. *Глеам реклами и сфаќам дека не постои нешто полошо за кожата од сапун што не е dove. *Концепт за нова америчка серија: 4 другари живеат заедно и одеднаш дознаваат дека едниот е хетеро. Нивната борба да се справат со тоа. *Леле на мачорон под прозор или му го пуши некој или го мачи бавна смрт. *На реобединувањето на тин-поп-сензацијата Магија не дошла целата публика и тројца членови на групата. *Треба една реклама за ФОН на топшоп "Доколку се јавите во следните 10 мин за една платена диплома добивата две" *Да не знае некој каде депилираат машки задник, не е за мене.... за дечко ми прашувам.
Што е гостопримство? – Да се трудиш гостите да се чувствуваат како да се дома, додека посакуваш навистина да се таму.
Џабе си ја прашал мајка ти "Мамо кај ми е.. ?", ако барем еднаш не ти одговорила "Ако дојдам и го најдам , ќе те истепам!
Можеби некои биле ставени веќе, но еве некои од еден мој мил другар: . Има и други ама толку најдов сега. Ако најдам повеќе пак ќе пишам.