Тој ја оставаше 100 пати... АМА таа еднаш и засекогаш. Имам само едно срце па затоа и сакам само една бе пријателе. Девојче џабе се шминкаш,југо не може да стане БМВ.
Добро бе разбирам да се повторуваат статуси кои биле напишани десетина страници наназад, ајде може не сте виделе (иако не е оправдување) ама реченицава над твојот пост истата напишана, а ти пак ја постираш. Можда еве си ја видела и ти се допаднала (да ја вметнам и таа варијанта) ама затоа се воведе опција „ми се допаѓа“. Вртам вртам наназад, се исти изреки читам
Na vratima prvog sprata je pisalo: "Ovi muškarci ijmaju posao." Ona odluči da ide na sljedeći sprat na kome je pisalo: "Ovi muškarci imaju posao i vole djecu." Žena ipak odluči da se popne na treći sprat na kome je pisalo: "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu i nevjerovatno su zgodni." "Wow!" - pomisli žena, šta li je tek na četvrtom spratu. pope se na četvrti sprat, na kome je pisalo: "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, nevjerovatno su zgodni i pomažu u kućnim poslovima." "Nevjerovatno!" Veoma ju je zanimalo kakvi su ti muškarci, ali još više je željela saznati kakvi su to još bolji muškarci od ovih. Tako se pope na peti sprat. Tamo je pisalo: "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, nevjerovatno su zgodni, pomažu u kućnim poslovima i veoma su romantični" Nije joj bilo lako da odustane od takvog muškarca. Dugo je maštala o nekom takvom, ali ipak, za sebe je htjela najbolje, te se pope na šesti sprat. Na vratima šestog sprata elektronskim slovima je pisalo: "Vi ste 31 546 188. posjetiteljica. na ovom spratu nema muškaraca. On postoji samo zato da se pokaže koliko je teško zadovoljiti jednu ženu."
Кога Господ ја создал недела за одмор очигледно не знаел дека во Македонија ефтината струја ќе е токму во недела. Многу е едноставно да бидеш среќен, но малкумина имаат среќа да бидат едноставни... Добрите зебри одат во рајот, а лошите стануваат хеланки. Размислував цела вечер,и знаеш што заклучив? - Вратата. Од каде знаеш дека те изневерува девојка ти? -Па ја објави на фб ,,Во коси да ти спијам", а јас ќелав...
Бев на одмор во Охрид. Кога се вратив, го изгребав автомoбилот, го испрскав со спреј, и го излепив со налепници. Нека пукнат комшиите, нека мислат дека сум бил во Грција
Имам број имам муда ама немам кредит да му ѕвонам Oд што те сакам , кога ке те видам онлајн , те галам со маус.. Тoј јогурт "BALANCE +" нема везе..нели викаат дека помага во варење? Минатиот петок мајка ми стави да вари грав и зема стави од тој јогурт и што ... пак два саати се вари ?! Пазаран ден у Охрид.... - Колку ти се пиперките? - 100 денари. - Пунети да не се?
Се сликала со популарен пеjач .. И сега мисли дека и таа е популарна. Јас не лепам постери од моите идоли, мојот идол е во моето огледало. Убав е тој, убава е и таа, а јас сум поубава од двајцата заедно. Гледам "Travel channel" и си ги бришам солзите со пасошот.
-Омажи се за мене. -Но, јас не знам да готвам, да пеглам, не сум спремна за тоа... -Сакам да ми бидеш жена, не слугинка. И така двајцата умреле од глад,нечистотија и смрдеа...
Не мора да ги копираме мислењата за статуси кои веќе се напишани, целта е да се насмееме кога ќе го прочитаме, а сосем доволно е еднаш да го има на 1 страница. Како што вчера и напиша karina8, погледнете барем над вашето мислење и ако ве мрзи да листате по 10 страни наназад. А и верувам дека не е копирано од статус на фб туку од мислење погоре на форумов или пак цитирајте во најмала рака