Оваа го копирала твоето со си точки и запирки. Изгледа само колку да има мислење плус, а и да се собере некој лајк.. Да не сум офф... -Имаш преубави заби. -Фала ти. -Жолтата секогаш ми била најубава боја. Таткото: Сине, ти си педер ! Синот: Не, тато, јас сум принцеза !!! Почитувајте ги родителите. Тие луѓе ви го плаќаат интернетот.
Пошто ги лажите по слики дека се “Najubava si mackoooooooooo <33", "Lepotice bleskash sexyyyyy ***" и слично, зато се пријавуват за Мис.
Без тебе сум „ништо“.. Со тебе сум „нешто“.. Заедно сме „се“ Дали била дебела, грда, згодна или убава , Девојката се Почитува! Љубов преку интернет, како ручек преку телефон !!
- Обвинет, кажете, зошто ја украдовте колата. - Многу брзав за работа. . . - Тогаш зошто не се качивте на автобус? - Немам возачка дозвола за автобус. . .
Јас знам да сакам само кога ми е возвратено, да презирам кога ме мразат, да уништам кога ќе ме повредат, ретко простувам мо никогаш не заборавам. Да заминам кога ќе осетам дека сум вишок.Кога ќе оставам не жалам, кога ќе погрешам знам да се извинам.Не се докажувам на другите, љубоморните не ги приметувам затоа што не завземаат ни еден дел од мојот живот...живеам за утре а не за вчера и не живеам за другите но за себе.
A poem about bugs: If it can fly, it should die. I'm not saying you're a slut, I'm just saying that if your v*gina had a password, it would be 1234.
Еден маж посакал од една самовила да го направи посакуван кај сите жени.... Tаа го претворила во кредитна картичка..
Љубоморен маж ја барат жена му на мобилен : - Кај си мор ? - Еве срце, го шетам кучево .. - Ај шутни го да чујам како квичит !