1. Ние двајца многу можевме, но рингла немавме … 2. Кико брат, ние шо сме на плин шо да праиме … ? 3. Не го нервирајте Кико оти ќе почне да ебава на скара ! 4. Кико не клеца у недела, слаба му е струјата. 5. Од утре во производство ” ПРОТИВПОЖАРНИ КОНДОМИ” 6. Децата на Кико: Жарко, Огнен и Димче. 7. Шо му е предигра на Кико ? – Горење со упаљач ! 8. – Изгорев на сонце !- Лажеш курво кај Кико на рингла си седела ! 9. Како се удвара Кико на девојка? – Срце, шо марка ти е шпоретот ? 10. Кај беше вчера?- Со Кико. – Сврти гзот да видам! хахаха.. епа Кико сам си го бараше
Го претупивте со Кико...не дека го сакам ама незнам дали сум на фејсбук/фемина или на што друго.. Обавезно така ке искочи нешто и ке го претупат со статуси за тоа...ОК е ги прочитавме сите статуси , ги знаеме на памет...
Бев на одмор во Охрид. Кога се вратив, го изгребав автомoбилот, го испрскав со спреј, и го излепив со налепници. Нека пукнат комшиите, нека мислат дека сум бил во Грција.
К'д гу создаја Господ недељу за одмор очигледно не знаја дека у Македонију ефтина струја ке е бш у недељу. И кокошка има мозак ама сви гу знаев по батаци Како се вика кинески доктор за уво ? - Чу Ли!
Статусите и вицевите за Кико беа интересни првите два дена, веќе стварно не се. Оток станаа веќе, мислам доста беше, се насмеавме што се насмеавме.. Спојлер рачунајте ми го ова како статус