Има ли некој полнач за новчаник ? Ако ти речат на улица „Еј тебе те знам од Фејсбук“ добро е, не користиш многу фотошоп. 7775 новиот позивен број на грција.
...ако очекуваш луѓето да бидат фер спрема тебе само затоа што си бил фер спрема нив, е исто како да очекуваш да не те изеде лавот затоа што ти не јадеш лавови...
Од каде знаеш дека те изневерува девојка ти? -Па ја објави на фб ,,Во коси да ти спијам", а јас ќелав
мамо навистина ли сум дебела?? Не си бе не си сонце мамино..надробив ти бискоти у када..оди ручкај лопатата е зад врата..
Да чекаш едно машко да те сака искрено..е исто како да си дала на кокошка чоколадо па чекаш да ти вади киндер јајце.
“X Фактор“ започна, се пријавиле ПУНО... Еве во неколку точки ќе ви кажам што ќе се деси: -Ќе се појават фрикови! -Ќе има јаки гласови, кои ќе влезат во финале! -Србин ќе победи! -Овие од проукцијата ќе се убијат од пари зимање, што од пораки што од реклами! -На финале ќе пее некоја светска ѕвезда... Само една песна! -Ќе си победи некој, и истиот ќе се заборави за еден месец... освен ако нели “КО БИ РЕКО ЧУДА ДА СЕ ДЕСЕ“ Да не не сум у право?