Prvi decko mi je bio jarac u horoskop, drugi ovan, a treci bik...kad malo bolje razmislim ja sam pokupila svu stoku
Многу боли кога ќе ти умри домашното милениче, уште повеќе боли разделбата со најсаканата личност, а уште повеќе боли кога ќе изгубиш некој близок. Но најпоќе од се боли кога ќе ти се напрај на ногата плускајнца и ќе ти пукни!
Ги молам комшиите да си го платат интернетот, слаба ми е конекцијата.Фала Ало пожарна? - Да дечко повелете. Абе се степаа доктор и џандар, па не знаев каде да се јавам. Учителката: Добро бе Трпе, како може едно дете толку глупости да направи во еден ден? Трпе: Па, рано станувам
Кога ќе слушнам: "9/10 случаи од пожарите се предизвикани од човекот" замислувам мечка со ќибрит во раката како 10ти случај Врв на пијанство: се враќаш дома влегуваш кај твојте в спална и им викаш КАЈ МИ СЕ ПАРИТЕ ЗА РОДЕНДЕН ОД 3то одд шо ми рековте ќе ми ги ЧУВАTE?
Живееме во град каде вредиш онолку колку што имаш во џебот. Во град каде се отфрлуваат грдите, сиромашните и болните луѓе. Во град во кој тешко можеш да најдеш вистински пријател. Во град во кој се живеат туѓи животи, а својот се смета за совршенство и за него не се зборува..
Се молат сите билдери да престанат да носат маички од четврто одделение Што им замеравате на 7-мо одделенците бре што имаат дечко/девојка? Па вие немавте у 7-мо одделение врска? -Ако да, сфаќате дека не треба да има замерки.. -Ако не, ружни сте и ве нејќел никој!
Силвана Бонева била спремна, се да потпиши само да ја спаси Македонија. Силванче маче, да ми потпишиш дека ми си жирант за кредит од 100.000.евра, да клајш траен потпис во некоја меана, за покривање на мојте службени вечери, абе исто ко да си спасила пола Битола.
Тој и мавна само еден лајк на сликата - Таа веќе си го замисли прстенот и трите деца со него. Nemam Tviter pa idem okolo sa megafonom i objavljujem šta radim i šta mi se dešava preko dana. Zasad imam troje koji me prate, a mislim da su dvojica panduri. Жената што ја смислила фразата: ''Сите мажи се исти'', била Јапонка која што го има изгубено мажот во гужва.
А пеачкава Дани да се земе со Албанец со Презиме Рамадани ... Ќе се Вика Дани Рама Дани и може ќе и тргне кариерата ко на Хари Мата Хари !
Менувај ја профилната слика секој ден, додека не достигне онолку лајкови колку што ти е доволно за да се убедиш дека си убава.