Порано симпатија - процедурата беше : Те боцка со шестар ти го маваш по глава со блок 5. И сега е слично , он тебе "Поук" ти него "Блок" .
Toma Zdravković - Jelena. Toma Zdravković - Ej Branka Branka. Toma Zdravković - Danka. Toma Zdravković - Za Ljiljanu. Toma Zdravković - Sećaš li se Sanja. Toma Zdravković - Ostao sam sam. Епа редно беше ________________________________________________________________ Имам прашање за оние машки кои секојдневно ги гледам низ град со издепилирани нозе и искубани веѓи: абе менструцијта редовна ви е???
ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИJА! Да им помогнеме на луѓето што се занимаваат со туѓи животи да наjдат свои!
Или ќе се бориш за тоа што го сакаш, или ќе гледаш како го губиш ... Не oбидувај се да сфатиш една жена, или ќе полудиш, или лудо ќе се заљубиш во неа. ;* Ако сакате да го задржите машкото покрај себе пуштете го да прави што сака.
Roses are red, I have a phone, nobody texts me, forever alone. Роднините ми кажаа дека сум била права манекенка, а од манекенка само мали цицки имам... Што прави Кико после секс? -Уклучува аспиратор. Ако некад добијам на лото, цел мој комшилук ќе биде богат! ...затоа што ќе се преселам у богат комшилук.
Многу симболично е што пред влезот на СК2014 стои споменичето на Мисирков со книга в рака и напис Шчо напраифме?
Од многу мајстори низ куќа, жената му се расипа. За Ноне, секоја планина е Монт Еверест. Сите депилирани мажи и трепки да си стават.. Спонзоруша зима само 10 евра за на одмор, за недајбоже... Не брат, не те мачат тебе гасови. Евреите ги мачеле гасови, тебе ти се прди. Единствена мана на " Wi-Fi " е тоа шо не можеш да се обесиш со него.