___looks at some people and thinks, "Why has noone ever hit you with a brick? " I have a confession to make: I've faked all my LOLs. Fake; it's the most popular trend and everybody seems to be in style. ___is off to bed where she can avoid all of the drama and stupid people for 6-8 hours. It's like a vacation from stupidity! Wish I could do that all day.
Кој е Главен Град На Фејсбук ? Лајкот..!! xD Врвот на пијанството е кога ќе ја донесат тортата на свадба, а ти прашуваш: На кого му е роденден? Фацата ти е како раскопан асфалт џабе имаш 300 лајк.. Девојко глупа си ко новиот чет Што е Свадба? -Двајца Луди и Триста Гладни.. Толку Сум Познат ,Што Кога Влегувам Во TINEX вратата Сама Ми Се Отвара. Ili ke bide po moe ili kako jas ke kazam .. Ti biraj. Ako u raju nema čokolade, ja ne idem! Како тоа.. - Си се нашминкала...A уште си грдa ? Господе јас ли ти се грешка помолих или ти ме грешка разбера : Толку си дебела, што кога ке облечеш жолт фустан сите мислат дека си Тахи автомобил Imas 1oo Lajkowa ? Pa za tih 99 si molila,-.-' a 1 je twoj! ★ Илјада луѓе, илјада карактери. Илјада жени, две илјади цицки хахахаха
-За мене најдобро се грижат оние кои ме оставаат на мир -Кога жена од маж може да направи милионер?- Само кога тој е милијардер -ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА! Да им помогнемe на луѓето што се занимаваат со туѓи животи да си ги пронајдат своите! -Понекогаш потребно е да се оддалечиш... за да видиш кој е подготвен да те следи -Здравјето и дечкото/девојката никогаш не ги проверувајте...секогаш можете да се изненадите -Што е ИСПИТ...? - Тоа е тест, на кој добиваш прашања што не ги знаеш, а даваш одговор кој тие не го знаат -Кога една жена вели „Што?!“, тоа не значи дека не слушнала што ѝ кажал соговорникот. Тоа значи дека му дава шанса да се покае за она што го кажал
Просечна раздалеченост на партнерите: 500 километри. Просечна должина на пенис: 15 сантиметри. Не гледам како може да успее врска на далечина. Добриот маж никогаш не би ја повредил својата жена, само повремено ја тестира нејзината сила и одлучност постојано да биде покрај него ! • Djevojka: obećaj mi da nećeš voljeti nijednu drugu osim mene. Dečko: ne mogu! Djevojka: znači voljet ćeš drugu?? Dečko: Da! Bit će ista kao ti, samo mlađa..i zvat će te mama! Toliko si ruzna da ispod tvoje slike nema opcija za like U vremenu u kom se nalazimo,prava je retkost naci iskrene ljude,a jos veci luksuz biti iskren,jer niko ne zeli da cuje istinu....da im se ne bi srusio lazni svet koji su sagradili oko sebe Uvek postoje 2 mišljenja-ono pogrešno i ono moje Kad te ja udarim nema ni bluetooth da te pronadje... Budem li ja broken hearted girl, ti ces biti broken pennis boy! <---ова ми е најјако Guza? TU JE! Sise? TU SU... Puder? TU JE! Mozak? ...Mozak??.... MOZAAAAAKKK ~*... Sve je na njoj vestacko, samo je prirodno glupa.. Dzaba Cimas Ga, Jer Ja Imam Ga !!!