За да ја воодушеви девојка му и кажа дека има богат вујко ... Сега више не му е девојка, сега му е вујна!
Америка сака да ја нападни Сирија,а Русија се заканува со напад на Саудиска Арабија,нашиот претседател им сугерира и на двете страни да изнајдат разумен компромис...
ПОРАКА ПОСЛЕ РАСКИНУВАЊЕ БАШ ТИ ФАЛА ЗА ТОА ШТО МЕ ОСТАВИ, СТВАРНО БАШ ТИ ФАЛА. ДАЛИ ЗНАЕШ КОЛКУ ТЕ САКАВ? АЈДЕ ДА НЕ НАВЛЕГУВАМЕ ДО ТОЛКУ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ КОЛКУ САМО КРЕДИТ ПОТРОШИВ НА ТЕБЕ? ПРАЌАЈ, ЅВОНИ, ПА ПОРАКИ, ПА ПАК ПРАЌАЈ ПА ПАК ЅВОНИ, ПА ЗА ТИЕ ПАРИ ДО СЕГА 2 КУЌИ ЌЕ НАПРАВЕВ. И ТОГАШ КОГА ПЛАЧЕВ ЗА ТЕБЕ МОЖЕВ КОМОТНО ВО НИВА ДА ОТИДЕВ ДА НАВОДНУВАМ СО ТИЕ СОЛЗИ. И ОНАА ТВОЈАНА ДРУГАРКА, ГЛУПАЧА! ДА ДАДЕ ГОСПОД ПРСЛУКОТ НАОПАЧКИ ДА СИ ГО ОБЛЕЧЕ, СЕКОЈ ПАТ НАМЕРНО СЕ ВЛЕЧЕШЕ СО НАС, ПИЕШЕ КАФИЊА И СОКОВИ НА МОЈА СМЕТКА, ИЗЕДЕ 2 КГ КРОМИД А ЗАМИСЛИ КОЛКУ ЛИ ЌЕБАПИ ИЗЕДЕ ЗАЕДНО СО КРОМИДОТ? И НА КРАЈ СЕКОГАШ НАРАЧУВАШЕ КИСЕЛА ВОДА И ВИКАШЕ КАКО ЈА МАЧИ ЖЕЛУДНИКОТ, ЈА МАЧИ НЕА МОЗОКОТ. И ОНИЕ МАСТИКИНЕ ШТО ГИ КУПУВАВ, СЕКОЈ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЖВАКА ОРБИТ ВИЕ САКАТЕ ЕИРВЕЈС, КАКО БИ ОСТАВИЛА НЕКОЈА ЗА ПОСЛЕ, МИ ВИКАШЕ ``ДАЈ 2 КО НА РЕКЛАМИНЕ`` ДА ДАДЕ ГОСПОД НИКОГАШ ВИШЕ РЕКЛАМИ ВО ЖИВОТ ДА НЕ ВИДИШ. И ДА ЗНАЕШ ДЕКА ЌЕ ТЕ ЗАБОРАВАМ, ЖИМИ МАЈКА!
Не прашувај студент како му е на факултет, ако му е добро сам ќе ти каже. Ми личиш на сипаница, сите те прележале. Пред да кажеш "сите машки се исти" отвори ги очите, а не нозете! Да речеш за сегашнава власт "Барем се гради нешто" е исто како родител за својот син педер да рече "Барем дупи нешто". Ми праќа линк и ми вика и се свиѓале штиклите, морала да ги има. - Девојко, десен клик, save image as... Поубаво да се срамам 10 дена на плажа, отколку да вежбам 355 дена. Што прави Драган Вучич кога сака да биде сам? - Концерт. Носам слика од жена ми во новчаник, кога ќе го отворам чисто да знам заради кого ми е празен... Со жена ми отидов на прославата од годишнина од нејзината матура. Таму видов еден тип што нон-стоп пиеше. Ја прашав дали го познава, а таа ми кажа дека долго време биле заедно, но откако раскинале, тој почнал да пие. "Кој би рекол дека толку долго ќе слави", реков јас. Единствен начин да ослабете со зелен чај е да се качите на планина и да го наберете!!!
Знаењето е сила, а со сила убавина не бива. Зошто жените носат високи штикли? ...За јазикот да не им се ВЛЕЧЕ по земја! Сникерс - кога си гладен не си свој. Пудра - кога си гадна, подебел слој.