*Шетан македонец по магнетчињата на фрижидер се познава. *Зашо има различни крвни групи? -За да можат комарците да уживаат во различни вкусови. * -Добар ден, имате ладни банички? - Имаме. - Па шо не ги фрлите???
Дали вие __________ и вие _______ се согласувате да го промените својот љубовен статус од SINGLE во MARRIED? Младоженецот: -ДА! Невестата -ДА! Матичарот - Ги молам кумовите да се приближат и да удрат ЛАЈК. Ве прогласувам за маж и жена.. Можете да је боцнете невестата.
Доста даваш животи на candy crush, дај му на дечко ти - разочарано рече младичот, додека девојка му се обидуваше да сврзе три круши...
Дете паѓа на улица: Во Англија: - Honey, are you okay? Do you need help? Во Македонија: - Па глуп ли си пичка ти материна, кај гледаш! Он: Цел живот ќе те сакам. Она: Лажеш, ништо не е вечно. Он: Мојата љубов кон тебе е вечна. Она: Навистина? Он: Да Неколку месеци подоцна.... Она: Што е со тебе? Се промени.. Он: Ништо не ме остави на мира Она: Што се случува, да не најде друга? Он: Не збори глупости. Она: Епа тогаш што е? Добро, а ме сакаш ли сеуште? Он: само ја спушти главата и ништо не одговори..Ништо не е вечно, љубовта се губи само кога едната личност не е доволно силна .. Голем е човекот кој за возврат не бара ништо друго освен едно ФАЛА.
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги,но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Добрите луѓе,секогаш: -Даваат многу. -Сакаат многу. -Веруваат многу. -Простуваат многу. И на крајот се повредени...Најмногу.
Eден дечко се вљубил во најубавата девојка во градот. Откако отворено и ги признал своите чувства, девојката веднаш го прашала неколку прашања: -Имаш ли 2 Мерцедеси? -Не! -Имаш ли вила на два спрата? -Па...не! -Тогањ нема зошто да разговараме! Огорчениот вљубен дечко отишол да бара совет од татко си. -Незнам што да ти кажам сине. Штом толку многу ја сакаш, може да ги продадеш Бентлито и Ламборџинито и да купиш 2 Мерцедеси, но да рушиме 2 спрата од вилата заради некаква шмизла, некако глупо ми звучи!