Ја гледаш ли онаа трудната девојка ? - Курва! - Не силувана е. Го гледаш ли оној човек со рани? - Се напил, се повредил, пијандура - Не! Ја бранеше татковината во војната. Го гледаш ли онаа детево што плаче? - Разгален е премногу. - Не! Мајка му умира. Го гледаш ли онаа дете со него никој не си игра? - Највероватно е чуден! - Не! Штотуку го одбрани, своето другарче од наслиници. Ја гледаш ли онаа дебела жена? - Премногу јаде! - Не онаа е болна. Не суди на физичкиот изглед, изгледа Не го знаеш туѓиот живот.
*Ми треба работник за во слаткарница, по можност да биде дијабетичар...) *И тогаш некоја будала,ќе се вработи ко на шала ... *-Како се облекват денешниве девојчиња? -Кратко и Јасно Кили: Само учествував во акцијата „Засади ја својата иднина“
Еве ќе земам прост пример. Ти... Без разлика колку убав чаршав и да ставиш, проста маса си е проста маса. Ќерката: Тато, ќе идам кај другарка да спијам. Таткото: Нема, и мајка ти викаше така, па доаѓаше кај мене.
Учителката : Што е храброст во училиштето ? Ученикот : Да креваш рака а да не знаеш ништо. - Зш во Охрид снегот многу брзо се топит? - Зш сме многу топол народ... Интерпол се фалат дека можат да најдат секого... Нека најдат работа во Македонија да ги видам!
Луѓето секогаш критикуваат и коментираат за се едно нешто што си направил. Тешко е на сите да им угодиш, а и Тешко е да Најдеш Личност за која ке бидеш добар онаков каков што си. Затоа живеј како веруваш и Работи како што ти вели Срцето .. Зошто тоа го Знае она што е Најдобро за тебе ...
Имам 2000 пријатели на фејсбук...Од нив 500 онлајн...Од нив 300 се машки...Од нив 150 се стварно згодни...А јас будала се допишувам со другарката што живее во комшиии.
Се моли Попај да им објасни на децата како се јади спанаќ преку луле, бидејќи сите заминаа во погрешна насока.
Идна професија СТОЧАР! Знам премногу ГОВЕДА во животов.. ! Сама си зашто на свадба место бидермаер, wireless фаќаш..
"Едно време беше лесно - се бакнете ли, станувате дечко и девојка ! Денеска може да се утепате од секс и пак да не знаете на шо сте ! "