Во овој град нема невработени. Сите работат еден против друг Кога на златната рипка и ги кажав трите желби, ми рече: Ај исприжи ме!
ПИШУВАШ СО ГОЛЕМИ БУКВИ - се дереш!, пишуваш со мали букви - нормално зборуваш! А шТо Ти ЗнАчИ оВа?? - икање изгледа.
Секоја жена сонува да сретне маж, кој нема да и вети ништо, а ќе се потруди да и даде СЕ.... Обично сме доволно паметни да ја видиме мизеријата околу нас, но не доволно за да направиме нешто да се промени.
Не кажувај либе добра ноќ, нее гаси се од facebook тиииии, аднувај и лајкувај бескрајноо, прекрасна е ноќ за чатење Све је постао пепео и дим од кад су цигани играли са плин
ПОЕМА ЗА ЕСЕН( ПРИМЕР) Здраво здраво, да, јас сум таа есен. А нема да бидам есен ако не ви донесам ајвар пресен. Вреќи пиперки сакале или не ќе лупите, и време е за есенски алишта да си купите. Ветрови и дождови јас ќе ви донесам, ама ако се изнервирам, кровови и ролетни има да однесам. Влажен период мили мои, ви се наближува, и кадро и некадро почна на факултет да се запишува. Лисја ќе пожолтам,улици ќе покријам, фустанчиЊа кратки пазете се ќе ве откријам. Вадете дуксерки, ладна ќе биде оваа есен, знам дека на сите, од лани џебот ни е потесен. Фала пријатно хахахахахахахахахах не можам повеќе ахахахахахахаха
Се утепав спремајќи се цел ден, а тој ме дотепа објаснувајќи какви трактори продава во неговата фирма.
Баба ми направила фејсбук,објавила неколко слике и у опис напишала: -Која има највише лајкови тај иде на споменик....
Кога ќе умрам, сакам на гробот да ми има бесплатно Wi-Fi, за да ми доаѓаат луѓето на посета почесто. Сите другарки ми се правите, а за лупење пиперки нигде ве нема!