Дома моите нагалено трошок ме викаат. Уште се двоумам дали Македонски Брод имаат капетан или градоначалник.
Светот е тркало кое постојано се врти. Оние што се високо, се спуштаат надолу, а оние кои биле долу се качуваат сé повисоко.
ВНИМАНИЕ.Се појави опасен вирус влегува во профилот,гледа слики,чита пораки,коментари и се друго многу е опасен се вика ДЕЧКО
Обожавам свадби! Невестата се преправат дека е девица, младоженецот се преправат дека ја нашол вистинската, а родителите од двете страни се прат како да се најдобри пријатели и како да се сакет и почитват. Единствено гостите се искрени - дошле да ждерат и да љокет! Кај ојш по фанелче ?? Не одам по фанелче одам по ракија !!! Толку пораснаа трошоците за живот што швалерка може да си фати единствено ако и жена му работи.
Толку си клемпава што од сликата на профил ушите на насловна ти излегуваат Toliko je ružna da joj u okviru slike ne piše "jpg" već "jbg"
Што е заедничко за пар од Охрид и Скопје и за пар од Ѓорче и Драчево? - И двата се сретнуваат кај мекиците на стража.
Ќе имаме Европски затвори... Супер... Некој, некогаш, барем така ќе влезе во "Европа". -Попе крстена ти е водава ? -Да, чедо . -А како се вика ?
basically me at school all day me: i hate all of you me: stop screaming you saw your friend yesterday me: holy fuck walk faster me: get smarter idiot me: maybe if i hit my head on my desk enough times ill die me: im so hungry
Сакај ме. Не мораш одма. Али дај убрзај. Бевме толку блиски, што можевме да правиме муабет за се'. Освен за нас. Најубаво е да не сакаш ништо. Така бар знаеш што сакаш. ме игнорирате како да сум update за антивирус...срам да ви е ! И викаш... Убаа си ко Икона... ја бацуваш у чело и и` остааш 10 денара у деколте. И јас ко тебе вака читав потписи порано се дур не сфатив дека е бескорисно. Иако мислиш дека е касно да прекинеш да читаш еве прекини сега. Се заеба што не прекина кога ти реков.