Што е недоразбирање? - Ја викаш на кафе, она доаѓа, го пие кафето и си оди... Разликата помеѓу 3 кура и шала, е тоа што некои жени не можат да примат шала Разликата помеѓу 3 кура и шала, е тоа што некои жени не можат да примат шала За децата под 13 години „мува“ треба да биде само именка, а не глагол. драги родители... најдете си снаа јас кревам раце Боже чувај ја од зло, таа нема книшка oд ВМРО Гледам расте свеста кај народот за вакцинација. Вчера видов еден во влез, сам се вакцинираше Кога ме бакнуваш на вратот се начовечувам - тивко и шепна ежот на својата сакана Отвори книга, затвори нозе - проект наменет за дрољите низ Македонија!! -Ало може едно такси ? -До каде? -До кај една другарка,на гости ќе одам Тато тато имам нова наставничка по англиски !!! - Како се вика сине ? Исто како предходната : Тичер
Има пет типа на страв: 1. Паника 2. Терор 3.10 пропуштени повици од мајка ти 4. Погрешен пасворд 5. Еј.... мора да правиме муабет.
Кога ќе се сретнат двајца , всусност се присутни 6-мина . Секој од двајцата онака како што го гледа другиот, секој од двајцата онака како што се гледа себе си , и секој од двајцата онаков каков што навистина е !!!
Пајак во куќа не значи пари, значи дека треба да зачистиш...НЕВЕСТООО колку сум се смеела на ова невесто на крај
Аххахаха толку вистинито јахаххаха Ko ke recat uste vozduhot ne e so pari,E ama ne sekade eve na primer vo Cipsot sekoj si go plaka vozduhot sakal ili ne ....