Марихуана и Дездоранс-Едното е забрането кај нас несмее за него да се зборува а сите го користат,додека другото го има во секоја продавница ама ретко кој го користи.
Врв на љубомора: - Кај си? -Еве правам ајвар. - Ај бркни ја раката во тенџерето да слушнам како вриштиш xD
Цело лето клавате слики од нозе по плажине, ај сеа клајте да видиме раце кај што лупате пиперки за ајвар
Кога ќе ми пише некој "Kако смe?", го погледнувам до мене Каспер, го тапкам по рамо и враќам: "Eве, добри сме"
Паметниот маж и дозволува на жената да биде кралица, зошто само кога е до кралица тој може да биде крал.
Како да го најдам ? Роден е во Куманово, Живејт во Битола, Студират во Скопје, Напиша статус " Конечно Дома ", долу пишит - во близина на Кочани .. Од кај си море, мамето твое неориентирано ... ?!? xD
Ме поканија на свадба. На поканата пишуваше ,, ПОКЛОН ВО ПЛИКО,, и јас им ја поклонив најголемата сметка за струја...
Е,цело лето објавувавте слики од нозете по плажи...ај сеа објавите слика со рацете како лупите пиперки..