Направила бабата ФБ профил, објавила слики, и ставила статус: ---Коа слика че има најногу лајкови, че а ставам на споменикот.
Можеше сите статуси во едно мислење да ги ставиш! Читајте ги правилата, вака само им отварате работа на модераторите.
Како ти е љубовниот живот? – Како Кока Кола. Порано беше нормален, па стана Лајт, а сега е Зеро.. Хомосексуалците се луѓе кои имаат сексуални склоности кон лица од истиот пол. Педери се пријатели кои излегле да пијат без да ти се јават тебе.. Со долги нозе,добар газ и кратка сукња..пешачки е сегде.
Е,цело лето објавувате сликите од нозете по плажи...ај сеа објавите слика со рацете како лупите пиперки.. Најголема женска лага "ДРУГАР МИ Е" Ми се прави некој јак,а дома со баба му гледа "Малечката Невеста" .. Таа: Кажи ми барем еден сладок збор за добра ноќ.. Тој: Тулумба. Stavila na status '' Tri metra iznad neba *-* '' -Pa curo bolje ti pristaje 'Tri metra ispod pudera' Пишала на слика: Случајна хмм.. а тоа шо цицките ти испаднале и тоа е случајно? Доста прашуваш дали имам ДеЧкО..... НЕМАМ !, ТЕБЕ ТЕ САКАМ ! -.- On : Znaš šta je sreća ? Ona : Šta ? On : Kad te sretnem, ti mi se ne javiš, ali ja sam opet sretan jer sam te video . Nisu sve cure iste, svaka je tvrdoglava na svoj način xD Совршена си ти девојко,барем за машките! -На мозокот ти пишува "Error",а на гаките "Free download" !! Mnogo se priča o meni, ko sam, šta sam, kakva sam... Ma ko vas jebe, takva sam!
Ако мислите дека го познавате некој... во право сте, само мислите. There's always some Bitch that adds all your friends!!! ALWAYSSS Се молат непријателите да не глумат пријатели, не е интересно веќе.... Часовникот: Најгледаното нешто во училиштето! Постојано сум насмеана, така им покажувам на непријателите дека сеуште не ме уништиле. Ги гледав луѓето кои ги сакав....како се претвораат во луѓе што не ги познавам! и мн други.................
Мразам кога ќе излезам од дома... Гледам сите влезени во филм, а јас сум ги заборавила пуканките!!!!!! ахахаххахахахаххаха
- Леле, колку си ослабела! Нова диета? - Да, моркови, компири, цвекло. - Ги вариш или ги печеш? - Ги копам!
Лајк ти е како секс...Некој ти гo ставa од љубoв, некој ради реда... Како се викаш? - Ангел. А шо работиш? - Чувар. Имав една слаба точка, ама се здебели.