Не беше статусот, туку коментарот под него хахахха Не е среќа ако ти е падне паричката, среќа е ако ти се паднам јас хихи Некое машко( не ни помнам кој беше) -па...зависи од кој спрат
Еве и од мене феминки Фраер си ке ме заебеш но пази кучка сум ќе наебеш !! ♥ Хаха срц,јас ако сум евтина ти си гратис .!. ♥ Копирај колку сакаш,многу стара фора,можам да те средам со 4 збора Оздрави од таа љубомора Pamet Kaze: Pishi Mu... Ruka Drhti: Nesmem Njemu... Zivot Kaze: Preboli Ga... Srce Kaze: Nemogu VOLIM GA !!! Срцка биди барем еднаш своја,а не цел живот копија моја. Јас никогаш не ја спуштам главата долу,освен кога му се восхитувам на моите штикли...!! *_* Love is in the AIR but i can't fly! xD U say that I'm a [BITCH] .....|`Beautiful`|.....|`Intelligent`|[T].....|`Talented`|[C].....|`Cute`|[H].....|`Hot`|Yes!!U are RIGHT i am a BITCH=] Душо моја драга,не ме интересира твојата снага,се ова е само лага.Не се палам на машки ко тебе ти за мене си само мало недораснато бебе! ♥ И како ви одат?
Насмевката може да скрие многу работи, страв, болка, мака, солзи. Но таа одразува една работа - CИЛA !