Лајкот е како секс некој ти го става од љубов некој заради реда Скапите луѓе се жилави како евтино месо. Кој не пиел алкохол во сабота навечер не знае колку е сладка водата во недела
*Не минувајте само така во животот, танцувајте низ него! *Здружени пријатели планина поместуваат, ама здружени непријатели цели континенти. *Оној што не знае, а не знае дека не знае - избегнувајте го; Оној што не знае, а знае дека не знае - опасен е; Оној што знае, а не знае дека знае - разбудете го; Оној што знае, а знае дека знае - следете го!
Дефинитивно треба да воведат „Претплатникот кој го баравте ви е бивша, а вие сте пијан. Ве молиме бирајте потрезни.“
Многу луѓе би се исплашиле кога наместо својот лик во огледалото ќе го видат својот карактер. Нарцис левел: Ау грди колку сме на слика посебно ти.
Што се случува кога ќе се спојат Blizoo и Vip operator? -НИШТО НЕ СЕ СЛУЧУВА! Ем немаш интернет, ем немаш мрежа.
Каков ред бул бе,јас добивам крилја кога ќе решам задача по математика... Баба ми ја сака Ананди повеќе отколку што ме сака мене.. И кажувам на мајками дека сум на диета и таа за инат направила пици,хамбургери,чоколадни торти. Еј браво,тоа што ја збрмче колата кога пројдов ќе ме натера да оставам фамилија и школото,да избегам со тебе во Свирипичино и да садиме моркови. Кога некоја ќе пише статус "Тешко е да ме најдеш,лесно е да ме изгубиш",одма ја замислувам како чорап. Извинете,инекција во недела кај се прима? -Во газ бе дечко,кај може... Да требаше да ги кревам кога одам, немаше да се викаат влечки. НЕ МИ ГО ДАВАЈ ТЕЛЕФОНОТ,НЕ МИ ГО ДАВАЈ ТЕЛЕФОНОТ,НЕ МИ ГО ДАВАЈ ТЕЛЕФО...ало..здраво бабо...добра сум.. Ако те прашаат кај е кусурот легни на земја и прави се мртов. "И што се случи сега?", "А овој добар или лош е?", "Што кажа оваа сега?" - кога гледам филм со мајка ми..
Денес прваче тргнав јас, во училиште да го слушнат мојот глас. Учителка млада ми се падна, татко ми одма на фејсбук ја адна.
http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm интересно кликни на секоја фигура пријатно ке се изненадиш
Девојко, ај додека не си ја погодиш пудрата не ставај паштета на лицето! Музичко екстерно !!! - Што правеше Билјана на Охридските извори? а) Платно белеше б) Пари переше в) Трето дете Јас сум како странска песна...Многу ме слушат но малку ме разбираат...
гледаќи ги Менаџериве по кафичиве, ме интересира дали на факултетот за Маркетинг и менаџмент најтешки предмети се Фејсбук и Распределба на маси ?!