Кога отидов на училиште, ме прашаа што сакам да бидам кога ќе пораснам. Јас напишав „среќена“. Тие ми рекоа дека не сум ја разбрала задачата, а јас им одговорив дека тие не го разбрале животот..!! ^^
Мојата љубов за тебе е како пролив! Не се додржува! momak: pijem pepsi jer sam sexy Cura: popij fantu i baci se u kantu ако Мојсеј можел да го раздвои морето МОЖЕШ И ТИ ВЕЃИТЕ !
Kај некои девојки се е обратно! Јазикот подолг од нозете, колковите пошироки од образованието, штиклите повисоки од моралот...
Врв на пијанството е кога ќе ја донесат тортата на свадба, а ти прашуваш: КОМУ Е РОДЕНДЕН БЕ? И нотификациите влегле во минус од што е ладно, а снегот абер нема...касни мислиш има 'добиено'. Заради фејсбуков зборот "ТЕ САКАМ" го изгуби своето значење..
Meni moja mama kaže: ''Nećeš tako moći kod svekrve'', a ne zna da će meni moja svekrva da peva: '' Ona ,ona vredi miliona.''
Порано курвите се соблакаа за пари а сега се соблакаат за лајк! -.- Зошто Македонците не одат на Меcечината ? - Па ако отидат намеcто знаменце ќе поcтават cпоменик ! Na fejsu svi statusi na Engleskom, a u školi se bori da 2 ima. Mi reche: Imam 5 Devojki... Mu rekov: Imam 1-edna , kolku site 5tvoi Велат кој се караат и се тепаат тие се сакаат.Тогаш да те удрам со лопатата да да видиш колку те сакам Како културен дечко и вика на девојката дека ќе оди да моча ? -Одам да се ракувам со еден господин со кој подоцна ќе те запознаам.
Пошто ги лажете по слики дека се “Najubava si mackoooooooooo", "Lepotice bleskash sexyyyyy" и слично, затоа се пријавуваат за Мис ... Разочарани од љубов? А бе плачковци, јас во кутија од сладолед, сарма имам најдено. Комбинација - Кој има пари нека се јави, јас имам новчаник, па ќе комбинираме... Се возиме со девојка ми у кола и ме прашуе: - Срце, зошто ти свети таа сијаличката кај стрелката за бензин? - Не си ја затворила убаво вратата. - Ало, Бучен Којзак? - Да? - Ај ако може малку потивко...