I wonder how many times we forgive just because we don't want to lose someone . Even if thay don't deserve forgiveness . But sometime thay cross the border of tolerance & thay loose all respect & trust . Remeber Thay are loosing not you !!!!
Најтешко е: Кога некој ти недостига а неможеш да го гушнеш. Кога се пронаоѓаш во тажни стихови, а без престан ги слушаш. Кога некого сакаш а тој не сака да сфати. Кога имаш многу да кажеш а нема кој да те слушне и Кога ти се плаче а солзите неможат да протечат.
Има и посебен круг за тие што една песна не му знаеа пред да почине, а сега као го сакаат и постираат негови песни единствено на ден кога е починат и на денот кога е роден. Ако се дава почит на делото и ликот, нека биде тоа преку целата годината, а не само два дена од истата. Не ме боли тоа што постираат песни од Тоше, ме боли тоа што не го слушаа додека беше жив и тоа не за да одадат почит, туку да соберат некое лајкче! Обичен ден, ретко гледам некој негова песна да објави, сите нешто со странски артисти се фураат..
Потполно се согласувам со тебе, истото го коментирав вчера и јас.Од револт не ставив песна од Тоше вчера и реков ќе ставам по 20 дена или по 2 месеци кога ќе почувствувам дека ми фали но не кога некој ме потсеќа дека треба да ставам!Тажно навистина!
Не е битно дали девојката е ниска или висока, битно е да е само твоја ;$ Ти љубоморат оние кои немаат ни 2% од тоа што го имаш ти.. За убавата девојка најлошо зборуваат девојчињата кои неможат да личат на неа и момчињата што неможат да ја имаат. Викам ,,ЛАДНО МИ Е“... Мислам - Сакам да ме гушнеш.. Дојде време друѓите да знаат повеќе за мене и мојот живот отколку самата јас. ^__^
Pozdrav do bivsita so pesnata hvala sto si otisla Imam uste 1 godina zivot...potoa ke se zenam Tolku si ubava sto mozes da se nosesh u 3 lepi pizde materini
Таа беше безчувствителна.. Сечеше кромид и се смееше. Внимание: Драги пријатели немојте да јадете Милка особено таа со лешници,Сникерс ни Рафаело,Twix а никако Марс,Kиндер,Најлепше жеље...................Без Менее!!
Го сакам.. Не затоа што е најубав и најпрекрасен.. Туку затоа што е мој Џабе ти се милион дечковци, кога љубов од нив не добиваш! Вистинскиот Дечко - не би ја изневерил девојката иако има шанса...
Ако сакате да го задржите машкото покрај себе пуштете го да прави што сака. Менувај ја профилната слика секој ден, додека не достигне онолку лајкови колку што ти е доволно за да се убедиш дека си убава. Човекот ќе преболи се,но никогаш тоа што вистински го сакал... Не ти се лутам. Толкава љубов невозможно е да се возврати...
Тоа што нема да те убие, те смалува.- Супер Марио Единствениот маж кој се бори вистински за својата девојка е... Попај Морнарот!