Ако чуете дека некој си ги фали комшиите, да знајте дека го продава станот. Научно е докажано дека пешачењето е најдобар лек за депресија. Ако доволно долго пешачиш ќе излезеш од Македонија.
Кога потполно и верувате на некоја личност...без никакви сомнежи....ќе добиете само два резултата: -Личност на вашиот живот....или....Лекција во вашиот живот...
Велат дека млекото е добро за твоите заби... а, знаеш уште што е добро за твоите заби? -Да не си го пикаш носот кај што не му е местото!
Од женкари се жалитее, а по женкари трчате !! На facebook убава и дотерана, а во живо ко од канализација протерана.
Упатство за кога ќе се најдете во чудна ситуација.. Ако жената молчи подолго од 15 минути - Проверете дали е будна. Ако е будна, а и понатаму молчи - Проверете дали има нешто во уста, што и оневозможува нормално да ‘‘функционира‘‘. Ако е будна, нема ништо во уста, а сепак и понатаму молчи - Посоветувајте се со лекар или фармацевт.
пишала статус ...јас и другарками сме да не грабнеш и да бегаш...а тие кутрите 200 . кила... КОЈ ДА ВЕ ГРАБНИ БЕ ХЕРКУЛЕС ?
СТАТУС ЗА ЖЕНИ! -Менувам свекрва за LCD TV! - Неја не можам поќе да ја гледам! Денешните деца не знаат што е стрес кога ќе се јавиш на фиксен кај симпатијата, а ќе ти крене татко и! Македонски магионичар: Немој да свртам два броја и да те снема. Ги оставив цигарите, алкохолот, комарот, ама жената, не! Од нешто мора да се умре. Секој човек има Цена... Мене на пример ми е комшивка. Ако има некој што знае да прави финти со карти нека пиши. Имам една карта за Прилеп, ако може да ми ја направи за Мајами. Фала однапред.