Кога јас го прифаќам Bашето барање за пријателство, значи дека сакам пријателство... Не значи дека имате шанси кај мене. Кога јас барам пријателство, значи дека сакам да Ви бидам пријателка не и ваша ДЕВОЈКА ... Кога ги коментирам Вашите линкови и статуси значи дека сум друштвена, а не дека Ве провоцирам или Ви се нафрлувам... Кога ставам лајк на вашите коментари значи дека ми се допаѓа вашето размислување а не Вие.
-Шо си пеј осмооделенка во сабота навечер? -Високи штикли и црни чорапи ќе паѓам ако треба и по сто пати. xD
Разговараат двајца пријатели: - Во последно време многу се смеам кога ќе видам глупава фаца. - Па како тогаш се бричиш?
- Келнер, ве молам сменете ми го јадењето! - Зошто, што му фали? - Пред 10 минути го сликав и го ставив на фејсбук и уште немам ниеден лајк.
Ако не правам check-in на секое ќоше значи ли дека сум изгубена ? и ако не ставам потојано feeling дали значи дека сум безчувствителна ?? Некој се шминка 2-3 саата а некој само се насмее Не знаев дека и воздухот се наплаќа се додека не купив чипс Кој високо лета има шанси да се заљуби у гулабица 12 годишна девојка напишала ЧУВСТВОТО КОГА КЕ ЗАСПИЕШ ВО ПРЕГРАТКА НА САКАНАТА ЛИЧНОСТ-најверојатно мислела на мајкаи ! Пеперутки во стомакот ? Тоа е она чувство кога се фатиш за џебот а мобилниот ти го нема Мандарина- затоа што портокалот е многу комплициран за лупење Што е иронија ? Кога домот за старци се вика МЛАДОСТ Додека не почнат реклами за кока кола не е дојдена зимата Кладилница- единствено место каде машките размислуваат
Си легнав со едно ќебе, а се разбудив со 1 ќебе, 3 јоргана, 2 јамболии и една поларна мечка врз мене! Гарант на мајка ми пак и било ладно!
Не сум знаел Математика, епа сигурно нема да одам во продавница и да кажам ДАЈТЕ МИ КАШКАВАЛ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗОИД СО ПЛОШТИНА 680cm КВАДРАТНИ И ПЕРИМЕТАР 150cm ... xD П.С неможам да се редактирам изминато е времето простете инаку папи ми го знае овој ама ајде најбољи е
Порано се знаеше бе..ќе се баците и дечко и девојка сте. Сега ќе се утепаат од ебење и уште не им се знае рилејшншип статус.