Đigi™@dzigi78h Девојки слободно јадете, како што гледам лето нема да има. Миле Паника@mile_panika8h Знам рецепт како да останете нормални, ама ги немам потребните состојки. Катода@khayteeb3 Apr Старки ти се ко тегет чорапи. На све стојат. Катода@khayteeb21 Apr Два дена нема абер од симпатијата. Изглеа го стигнале клетвите. Хана@pilula127h Во стомак имам место за уште три стекови. мп3 God@zarkmanski10h Секоја цигара го намалувала животот за 4 минути..по таа математика требаше да умрам 1748 година Ването@van3to10h Лесно е да ѝ свириш на пијано. Пробај на клавир да те видам. Цопкар™@copkar7h Идно време од „ТОЈ краде„ е „ЌЕ заврши во затвор„ Десно Сметало@desnosmetalo8h Што значи успешен продавач? -На поп да му продадеш брич. Кољо@pestanec6h Вие шо седевте последна клупа и секош праевте моабет, успеавте во животот? - ДААААА!!
Место застарените, треба да има нови прашања во матично: „Дали ти невесто ќе го пушташ со другари во кафана“ „Дали ти младожења ќе помагаш“ "Обавезно ќе се чуеме" e официјалното "Свети Никад" Коа треба да пишам нешто со две Д, пример Поддршка, увек ставам три Д - Подддршка. Што е сигурно сигурно е Девојки од типот: - Те заследува на инстаграм - Ја прифаќаш - Те отследува Никако не можам да ги сфатам! Абе не дека не смееш да флертуваш со други, али ако случајно флертуваш, ќе ти ги извадам очињата со миксер и ќе ги стаам во блендер! Трауми од деството е коа ќе видам слики како ме облакале моиве, бож сачуј Ќе те сакам се дури не победиме на евровизија. Се бара слика на која другарка нема искоментирано "преубава" Еве стариов го подлизнува прстот пред да сврти слика на телефон. Полошо нешто од тоа да мањачиш некој на инстаграм и да му срцнеш слика нема! им викаш у читална сум и те прашуваат што праиш, играм стриптиз и се коцкам ебате.
Ја забораив темава. Курвин Водењак @jovanowsky Не твитајте бе, да мислат дека сме искочени негде на пикник Курвин Водењак @jovanowsky Али нема да си прифатам никад дека неам глас за пеење Џамбаз @elena_tekinec Одличен десерт: исецкајте банана, јаболко и портокал, полијте ги со свежо цеден сок од лимета.Дајте ги на некој и земете си чоколадна торта. Бапчо @TheFitzzz Што прајш? - Еве се шетам со љубовта. Ама сам си. - Сникерсов у џеб, не го глеаш? Sajsi @_Sajsi Таква ти била среќата. КОЈА СРЕЌА?? Пекарот @BurekMajstor Мислиш дека си паметен и тогаш седнуваш да решаваш крстозбор.... Дарјан Раденковиќ @darjanr Бачковци ,срамота е више запирка вака да користиме,или вака , или па вака. Не е мрсење муда, ствар на елементарна писменост е. Катода @KhayTeeB И викам 'ај пушти бољер' и ми вика 'зашо?'. Е зашто бе мајко? Сигурно планирам на рака да исперам нешо. Машинецот @Y2KBIOHAZARD Кога е пијана Југославија дали ѝ се јавува на Македонија?
Sajsi@_sajsi2h Кога ќе бидам богата ветувам дека нема да спијам со градинарот. Бапчо@thefitzzz3h Токмак не е чекан, токмак е карактерна особина. Бапчо@thefitzzz43m 5 најтешки ствари на светот: 1. Титаник 2. Аполо 13 3. Кејп Јорк Метеорит 4. Есма 5. Да сакаш некој кој што не те сака. iskric@iskra_iskrich2h Некои жени ќе се нашминкаат, ќе ја средат косата и ќе се насмеат и стануваат неодоливи. А некои мажи, доволно е да пуштат брада. Бапчо@thefitzzz4h Се дереш СЕЉААААК... се врти дечко и`. Бапчо@thefitzzz1h Ако се дереш за да си ја докажеш поентата... глуп си. Дилдо Багинс@ivogievski2h Пиши и повторно, може раскинала со дечкото.
Ако не прочитам некои твитови денот ми е катастрофа, легенди се луѓето. Beni@shushmula4h „Претплатникот е недостапен во моментов. Пратете порака како секоја нормална личност и не се понашајте ко посран психопат да вртите 30 пути“ Миле Паника@mile_panika5h Ако електронската цигара служи за одвикнување од пушење, за што служи вибраторот? Боби@batmansayst6h Сакав да правам таратур, па купив краставица, кисело млеко и лук. Не бараше јава, ама имаше сецкање. Дефинитивно најдобро. овие што цело средно пијани се онесвестуваа по говнени тоалети сега пола се опседнати со вежбање и здрав живот, другата пола мајки. gangsta wife@ladyneon__4h останаа заедно, затоа што знаеа да си простат и да ги заборават грешките, и зашто она беше втори месец трудна. Чејс@chasework2h Ако некој те испрска со кола прво опцуј го градоначалникот па возачот. Бапчо@thefitzzz3h Од пиво... највише сакам коа частат. Висимир Меѓуногович @el_megunogovic4h -Тато Тато дали сум јас Духовита? -Да ќерко си,али намали малце со пудрата... Сашо Алексов@sasoaleksov6h Тебе не ти треба пасош. Твојата глупост нема граници. Да Ти Умре Козата@maci_white912h 1.Убава. 2.Преубава. 3.Лепотица. 4.Photoshop. Бандитот@dzivdzanot5h Цела фамилија одиме во Скопје. Ќе прошетаме во CityMall и ќе шопингуваме во шутка. Miѕs. Always Right @karamelicka4h Можеби и јас сум главен лик во нечиј живот, ама сеуште го немам гледано тој филм. ЈасСумТаа@wetliquid2h Повеќе кукам дека имам за учење, отколку што учам. Флојд@dariusoff3h Сарказмот е штитот! Интелигенцијата е мечот! Иницијали Б.Ф.@fello_sheitan4h На другарка ми синоќа и ја украле јакната, еве ја сега почна поезија да пишува се уфилма дека е Лешоски.
@Jovanowsky · Некад ми текиња дека сакам со девојка да се шетам после дождот, онака филмски, романтично. Ама ќе се напијам од лековите и ми поминува.. @Muarko Еве само да си го средам целиот живот и те барам за кафе. @radovan_sm Ја пронајдов мојата принцеза се вика seen-дарела @darjanr Те гледа мачката и си вика „многу пропушташ као за некој со еден живот“. Beni@shushmula5h Прееска ми влезе една мачка под кола додека возев, гарант беше механичар! Рубин Јованоски@rubinbt6h Нормално дека нема џентлмени ко се дружите со сељаци. Сашо Алексов@sasoaleksov5h Сакам предизвици. Останав да живеам во Македонија. Џамбаз@elena_tekinec23h Од спорт највише сакам кога трчам по кафето на рингла што стално го заборавам! Пепелашка@zbuneta17h Љубовта не знае за години, ама изгледа не знае ни за мене. Пепелашка@zbuneta28 Apr -Може like ? За награда ми е.. -А може 1000 евра? За одмор ми се...
Добро бе Дедо Господе, имате ли некој водоинсталатер горе или све администрација се начукавте? На климатските промени во Македонија најмногу влијание имаше песната на Сара Мејс Прав македонец за први мај зема пиво, месо и кредит за одмор. „од луѓето ми е.“ - времето - Колку ви е тортава? - 3250 - да не го увезувате какаото од Бразил - што е заедничко во вашето семејство? - шифрата од wi-fi За прв пат кај македонскиот народ "да ти ебам времето" е поупотребувано од "пичка ти мајчина". - Државен завод за статистика на РМ Ако у гугл пребарувач внесете "Хорхе", гугл не ви враќа резултати, ви вика "нема што да ви објаснувам". Шо цигари пушиш? - Вардар Е да бе, Металург. Абе вечерта ќе те види и утредента те наоѓа на фб како ви успева бе добро ај дебелите веќе нема да се нарекуваат “со облини“ ама и тие равните од горе до доле да не се нарекуваат згодни Сета среќа отиде кај Кајмакоски, затоа немаме среќа веќе да победиме нигде. Кинез и Енглез во Македонија се осеќет ко дома. Се е кинеско и само врнит! се запознаваат циган и циганка +циганот: а ти мори како се викаш? -циганката: Неврие. +циганот: море ако те фатам, ќе клокоти. Напети продавачки од типот на: "АМА АКО НЕ ТИ СЕ СВИЃА ПРОБАЈ ГО ДА ВИДИШ ШУБАВО СТОИ АЈДЕ МЛАДА СИ ТИ ШО АКО СВЕТКА" стојте подалеку. Коа ќе споредам, математика и се останато ви животот, пак таа ми оди најмногу! уШтЕ ВаКа ПишуВАат Бе, Ќе сИ пуКаМ во КоЛенО. Леее коа ќе се средам вака ми иде сама да се излапам и издрапам прееска видов еден чекаше сам без да зјапа у мобилен. уште го мислам. Наставник: ''ЗА КАЈ СЕ СПРЕМАТЕ??! ИМА УШТЕ .000007 СЕКУНДИ ДО КРАЈОТ НА ЧАСОТ!!'' 1. Емигрираш у Норвешка 2. Убиваш човек 3. Осудуват те на робја у хотел со 5**** 4. Студираш 5. Играш PlayStation 4 цел ден Поголемо сељачење од пукање со пиштоли на свадба нема. Н Е М А.
Миси @m1ssy_ Твитерџиите користат кирилица. -КирилИМетодиј лајкс дис. Несфатен™ @Nesfaten Веруваш во себе? -Да, и свеќи си палам. Волшебникот од (В)Оз @vlatko992 Какви стомачни имам само да знаете... невидливи. Beni @Shushmula Прееска ми влезе една мачка под кола додека возев, гарант беше механичар! Beni @Shushmula Многу битен детаљ е кога со некого го гледаш твојот омилен филм и на секои 30 секунди кажујеш “Еј пази сеа ова, еј лудница!“ nanevski @nanevskifilip да иду на апсолвентску екскурзију или да купу јакну у зару? Тања @Azhdaja Ако сакаш да му го видиш умот, пушти го да се заљуби. Ljubiša @Sulimanovic Ти ебам животот што го збира на едно usb М Ладен @Mladen794 Убавината те прави 5 минути привлечен, а потоа треба да знаеш да зборуваш
Чичко Кумплунг @Tekinec Џемс Бонд на син му: - Сине, ти купив кола, кока кола. Зочо @zokiodskopje Мамо дај 100 денара. А тие што ти ги дадов у трето одделение за ужинка кај ти се ги потроши? Миси @m1ssy_ Замисли детето ти е буквалист и на гости му викаат: „Ќе те изедам". Профилот на Твитер @profilot Да беше љубовта толку голема немаше да се крунисува со прстен. Воланд Бегемот @Virshla Дождов се сите реинкарнирани снешковци кои зимава немавме можност да ги направиме. МајкаТи @balsamiko_l Времево веќе не знае како да се понаша а не па јас да знам. Александар @alxQ Порано за да се поздравиш се симнувало капа, а денес се вадат слушалките од уши. Ninja In Pаjamas @DejanKnicks Порано се знаеше како се отклучува мобилен: Тараба и unlock. Сега: Нацртај го соѕвездието Голема мечка + шифрата на Наса за лансирање + ЕМБГ Сибел векот @Sibelita_ · Apr 30 ако имаш голем чадор и не го користиш како бастун дур шеташ не го заслужуваш земи си од оние малите ко за пицајзли чØрбаџија @ace_maus најтапа момент у праење благо е “се остава така 30тина минути да се олади“.
Кума Лиса @DragaTaa Излагаш, создаваш ноќи за паметење и после не ги памтиш. Тутан Камон @IvoCmon При толку дожд греота е да се жалите на скапа струја за бањање. Тутан Камон @IvoCmon Убаво виново, се осеќа дека е старо. -Брат, остај го оцетот ќе ни треба за салата.
Порано се знаеше, со VGA камери сите бевме некако симпатични, сега со ова мега пикселиве матер ни ебаа нас ружните 2025 година. Македонија: 430 000 жители. Општествено уредување: ДООЕЛ Претседател: Елвис Бајрам мене ме загрижува тоа што не правам ништо во животов и пак немам време за филм Не знам кој е по досаден, Adobe апдејт или мајка ми Се молат родителите да не ги караат децата дека излегуваат со водена глава, туку да ги караат дека излегуваат со празна глава! Еј поевтини фиксната телефонија! Што е следно? Поевтини флопи дискети? Се додека 300 денари за книга се многу, а за гаќи малку, ќе имаме младина која е неписмена. Искачам за до веце,сите спијат, мртва тишина, и само што згазнав у вецето од спална слушнав глас : -НЕМОЈ БОС ПО ПЛОЧКИ!! Каква музика слушаш? - Добро бе не сме 3то одделение, прашај ме нешто нормално... Му веруваш на Заев? Девојка раскинува со глуп дечко: „Не е до тебе, до мене е“. „Кој е до тебе!?“ Живеам во град каде е сосема нормално после тркањето меѓу порше и мотор да слушнеш како проаѓа коњ по истата улица. Скопје МетроПоле. Разговор со жена у ПМС: -И така ти викам... -Не ми викај, што ми викаш !?!?! 2004: слабо ми држи батеријата на телефонов. само два дена. 2014: многу ми држи батеријата на телефонов. цели два дена срце ми се крши кога гледам некој дебел како трча по бус и не го фаќа (( некад у себе ги бодрам 'ајде буце можеш ти, побрзај' 60 000 за душек? Со се соништа да не го продавате бе??? 'подработувам' го нема во никој друг јазик. Да не чујам дека јазикот ни е сиромав. *Од WC* - МАМООО! - КАЖИ СИНЕЕЕ! - ТОАЛЕТНААА! - Ако синко нека лета. Пензионер на жичара: -Внучко ај симни се да седнам... Вистински патриот не може да прави rename на фајлот, пошто ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ!! Типична МК "поштена"девојка: Се ебе со пола штаб Мести некого да ја затрудни Свадба Трето дете СемеСинапово Црковни статуси Продавање морал -еј мамо стигнав се отпакувам М: typing... -добро поминав по пат М: typing... -ти како си? М:typing... -добра? М: sine stigna? Бесплатно породување за пензионерките во Систина
Gasmaska@gas_maska3h Стани Гоце, ти дојдоа другарите со нови 2046 проекти! Миле Паника@mile_panika56m Не сум љубоморен, ама што има она да се советува со лекарот или фармацеутот. Матикуле@matikule2h Мажи што поминувате покрај девојки со коли и им свирите. Сериозни сте? Тоа некогаш запалило кај некоја што не стоела покрај МТВ? Госпоѓица@zenskiprikazni1h А замисли сега некој седи во Бора Бора, шлапка со нозе во вода и се нервира што не му стаиле декоративно чадорче во коктелчето. Пизди! Матикуле@matikule16 Apr "Кога те нема, наоколу те барам" - јас, во ПМС, кога ми се пријадува благо. Госпоѓица@zenskiprikazni9 Apr Како да знаеш дали му се свиѓаш? Му пишеш:'Шо праиш' и он е за 5мин кај тебе пред зграда со осмех,чоколада,кондоми и резервација во 2кафичи Тутан Камон@ivocmon2h Ми кажа: “Да се избањам и ќе ти пишам.“ гарант се има сосмрдено до сега.... Milanezot@zkacarski4h Правилно треба да биде љепак. Лепак е многу нежно. Дури мислам нема ни да залепи. ВЛАХОВАта@svlahova2h Вештина е да гледаш во очи без да допреш, а да те чувствува низ цело тело. Џони Ластик@tronovno2h Да ви кажам еден виц: - Од вторник немало да врне. Марија@coocoo_nuts2h Голем гомнојадец сум јас во живо, овде не. Сашо Алексов@sasoaleksov2h Брзата храна не е здрава. Јадете полжави! ВЛАХОВАта@svlahova2h Папучар lvl ја облекува девојката после секс. Марија@coocoo_nuts2h Ај не диши десетина минути, за научен труд ми е. Лошото Детиште Хуго@nikola_iris1h Битно е и каква душа има, али газ си е газ.
Nikola Strezovski@nikolastrez3h Брат вози ти, јас изедов две шери бонбони. Хеликобактери@helicobacteri4h Стани Гоце, да видиш за кого си загинал... Meadow @medodimoski5h Stairway to Heaven - кога одиш кај швалерката која живее на 9ти, а лифтот не работи. Елена@estavrevska2h ти си ми од оние „ајде пак“ грешки. Бапчо@thefitzzz1h ПМС има 3 букви... МАЈ има 3 букви... коинциденција? урвин Водењак@jovanowsky6 Apr Не знам кој е по досаден, Adobe апдејт или мајка ми Алфалфа@maestralniot13 Apr Облакање у црно не е диета, ок? ЖРТВА НА РИТУАЛ@jumalatuoni4h -Жена ми некогаш кога ќе се опие ми вика „ДОНЕСИ ГО ЛЕГЕНОТ!“ -И твојата ли пере само кога е пијана? Филозофот@firerot_6h После е-дневник може да воведат родителски на скајп? Филозофот@firerot_8 Apr Лесно им е на циганкиве. Не знаат што е ПМС. Цел живот се трудни. Елена@estavrevska30 Apr таму каде вие гледате вирови, нарцисот гледа огледала. vanna@nesumslaba14 Apr 96 = Скарани се Мерилин@_rouzz6h Чиста ли ти е совеста? Да да, ја поминувам еднаш дневно со Доместос.. Нени@tadranoel2h Фати се со мене, баба рече дека сум лепотица ☾@spacebabeh6h Моеш да ме викаш маче, као кратенка од измачена. Е.F.™@fidovski4h И ние мажите имаме ПМС - Пивово Ми се Стоплило. Ивана@minufche1h Заеби средно ако барем една од генерација не се омажи маиша де ла круз@patapatae2h Мајка ми ми вика: Се дрогираш ? - Со кој пари бе мамо.. Лолита ☯@m_kynthia2h ако имаш тетоважа автоматски имаш шанса кај мене. Нени@tadranoel5h Ме нервираш како оние неколку влакна заборавени на сред рака после депилирање Студентката@winergirl3h Толку сум невлијателна шо и баба почна да ме игнорира Bookbox@ilinabookbox4h Зборувањето во метафори е меч со две острици.
ако уше некој пише "нека 4ти Мај да биде со тебе" ќе си брцнам со лажица у око зошо лажица гарант боли поише од виљушка Не ми текнуе збор што се римува со суров. или мразиш педери/курви/наркомани/дебели/слаби/цигани/пензионери/... или си задоволен со себе Здраво Кристина. -Не сум јас Кристина, јас сум Христина. Боле ме хуро. И тогаш клиентот од Сан Франциско ми вика зашто не работиш денес, јас му викам абе денес Гоце го убија и тој као леле заборавив извини брат! Среќа е коа чашата "Среќа e" ќе ти ја опнам од глава. Ставаш три епизоди да се симнуват и третата се симне најбрзо. Оваа во филмот еднаш го прободе лошиот и мисли дека умрел. МА ЈА БРЕ НЕМА ДА СИ ОТИДАМ ДОДЕКА НЕ МУ ЈА ИСЕЧАМ ГЛАВАТА И ГО ЗАПАЛАМ У ДВОР. За разлика од Гоце Делчев,јас не го разбирам светот. Аман, нека престане да врне, да можам да се жалам дека не можам да учам на убаво време. Зашо воопшто го пишувате она "праам јадење, ајде бујрум" коа никој не сакате да ви дојде? До толку ли ви треба виртуелно внимание!? Женски шо испаѓате со 60 денари и лигавите пијачка три саата со цел некој да ви пушти нешто, утепајте се Антарктик: 6 месеци ден, 6 месеци ноќ. Македонија: 6 месеци дожд, 6 месеци суша. И телетабиси да гледам ако ми влета некој од домашните секс сцена ќе има. - Од кај си ма? - Ај погоди. Првата буква О, а втората Т.. - Незнам. - Отприлеп море ! Дечкото го сакала зошто имал смисла за хумор. Наjсмешно и било кога шушкал со парите од новчаникот. Еј... другарка ми Нада те свиѓа... ти ја местам? - No me interesa Nada, тебе те сакам. -Ар ју сириус? -Ноу ај ем чоко бисквит
Министер за параноја @LepotanSmotan „Не сум кочијата на пепелашка ама околу 12 сум тиква. Rak Side™ @rak_side Imam moc da dam drugu sansu pogresnim osobama Дебело Црево @debelo_crevo Ме натеравте Бејби да ја гледам и 100 пати пишман сум. Мрмејд! @Mnemosynee_ ЕДНА МИНУТА МОЛК ЗА ПОСЛЕДНАТА ТЕГЛА АЈВАР Сашо Алексов @sasoaleksov Бираме по своја волја, а трпиме по волја на избраните. Abby @StarOrJustShine Ај кажи ми кога ќе излезеш, да излезам и јас и да се сретнеме онака случајно Sajsi @_Sajsi Времево и дождов се арт. Арно ама, толку се разбирате уствари у арт.. Брусница @Nameiprezime - Сонце не ме грее - Леат дождови - Пурпурни дождови - Дождот - Врне, врне - Чадорче - Црвени дождови - Летни дождови .mp3 dark hobbit @Art3midaDelRey Ne mogu ja ove mame po fejsu sa albumima 'Luka 1. rodjendan' 'Luka setnja po parku' 'Luka 1. zub' 'Luka sam u wc-u' I u svakom po 70 slika Анонимнa ♥ @edno_devojce Ни треба еден бар, кај што ќе е нормално да си седниш сама девојка на шанк и да си му ги искажиш маките на шанкерот, а тој да те сослуша. чаирчанка @dezhuren_krivec “Крајот го краси делото“ -Абе колку и да е убав крајот ако воведот и главниот дел ти се срање џабе ти е. Д Зоро @The__Zorro -Колку ви е кошулата? -9000. -Аууу не ми стои. Анџело @AndzeloL ПМС- Потреба од Мир и Спокој
Хипохондрик @AnnaPond394 Кратка содржина на 99% од љубовни филмовите: 1.Се запознаваат. 2.Се вљубуваат. 3.Се караат. 4.Се простуваат. 5.Хепили евр афтр Ema Mitkoska @EmaMitkoska Ти си ми неостварена желба, секогаш трепката беше на другиот прст. Бапчо @TheFitzzz Пет најефикасни методи да натераш персона да се самоубие: 1. 2. 3. 4. 5. Пушти му ја рекламата со Каролина и оперското пеење. Џетроу @i_taka_toa Која е поентата на лупениот сончоглед?! Пурпурна @leonarda_k После seen треба да постои едно ''видов дека си видел, иди у пичку матер.'' Dixon @radovan_sm -Колку е часот seen 11:51 -Фала срцка си seen 11:52 -Добро де добро Бапчо @TheFitzzz Весна Петрушевска Stand Up комичар #КраткаХорорПриказна
кој,јас¿како не! @theoutfiter0 дај ги парите од роденденот кај нас да ти стојат. #траумиоддетство твитерко(официјален) @tweeterkoski Се возиш у лифт сам со непознат и му викаш: - Малку сум нервозен, првпат ќе убијам човек во лифт ... Bad Luck Macedonian @NoLuckMakedonec Надвор е ладно и ветер дува да ти ебам денот смрден Бог да чува Џамбаз @elena_tekinec Опаа пропуштен повик!! ...од мајка ми ✖She. @IrenaMila2 Ако сакам да се откачам од некој, прво ќе го исчистам паркетот со политура па ќе ги викнам на гости. k l i n c h @legalxperiment Абе за ластовичкиве ми е... Magra @razvigorka Стојам, чекам автобус. Вадам чадор, враќам чадор. Ставам наочари, вадам наочари. Вадам апостолки, ставам скии. Се откажувам, се враќам дома. Moni @IsNog00d Сакавте автобуси ко у Лондон, сеа и времето од таму ќе ви го начукаме. Бапчо @TheFitzzz Зошто раскинавте бре? - Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она... Што ти рече? - Ај да нарачаме фамилијарна пица. Sajsi @_Sajsi Кога ве читам колку сте заљубени си викам тешко на симпатиите..кузнае колку ги замарате. Бапчо @TheFitzzz Три работи се бесконечни: 1. Вселената 2. Човековата глупост 3. Дождот во Македонија
Димитар Атанасов @Stariot Го викаш Никола и ѝ идете под прозор: Ја теееее, с Теслом зовеееееем... Бапчо @TheFitzzz Женското "Мисли си" уствари е... "НЕМА ТИ ШТО ДА МИСЛИШ МОРОНУ ЕДЕН ЈА СУМ У ПРАВО, ЈА СУМ УВЕК У ПРАВО !!!" Man @Goran_Man Од времево, не знаеш наркоман ли е, метеопат ли е. Маци @ViktoryNik Седнав. Уште да почнам да учам.
Маца ✿ @stonogalka May 5 Толку сум баксуз, ако си најдам црнец гарант ќе има мал кур. Никсон, Инц. @rnixn 7h Порано се знаеше: мажот присуствува на правењето на бебето, а не на пороѓајот. Денес се' е измешано. Маца ✿ @stonogalka 24h ми касни, а знам дека не сум трудна пошо да бев од последниот секс досеа два пати ќе се породев.