Марија Дел Реј @marijamkd123 Прав македонец кога добива вино како поклон не го пие туку го чува за да го поклони на некој друг. Марија Дел Реј @marijamkd123 Уште ти фалеше сега. -Единица мерка за непожелен гостин. Детето на Амон Ра! @h_t_ej_da Комшиката толку му се изнавика на синот, што и јас си ја средив собата. Петар Шестар @5ar6ar -Добар ден. Чајни колачи имате? -Да. Имаме. -Дај ми од нане. Муарко @Muarko - Опиши се со два збора. - Мрзлив. Нароз Волокин @zorbital Во кафуле во Струмица: -Се извинувам, каде ви е тоалетот? -Маледеизлезејодвонкашнатастрана... -Нема проблем, ќе издржам до Велес... Миле Паника @Mile_Panika Ја не се откажувам од моите соништа. Ќе продужам да спијам. Детто Хамба @hambaboy Синко, стануј, шо е воа спиење до 1!? -Мајче, морам да ти признаам...јас сум мечка, а сега е зим...ААААААА НЕ РОЛЕТНИТЕЕ НЕЕЕЕ - Влатко Васиљ @VlatkoVasilj - А бе виде, Србија објави табли со БЈРМ! - Да бе, батали ги не ги можам! *коментираат додека гледаат Цвезде Гранда и Пинкове сијалице
"И за миг ќе опцуеш се во себе, и пекол и рај и живот и смрт...оти мене ќе ме видиш. Ќе ме познаеш во неговите очи, ќе те корне - ќе те боли" -Darko Lesoski