Бени @Shushmula 28 Nov 2014 - 192? Полиција? - Да, повелете. - Тостеров сака да ме убие! - Може вие од Твитер да си ебете матер? Чварка @chvarche 15h15 hours ago Некои Твитер го сфаќаат како место за пуцање шали. Некои како исповедална. And then there's me, I don't know what the fuck I'm doing. Критика @GolemotoNe 30 Nov 2014 Порано до 40 дена никој не смееше да го види бебето, сеа уште како ембрион има 100 лајка. Кенди ▲◕◡◕ @HorridChildd 3 Nov 2015 - Апчиња против спиење имате? - Имаме.. Госпоѓо госпоѓо разбудете се. Кенди ▲◕◡◕ @HorridChildd Jan 10 Баба ми: Ти се јади? Јас: Не. Таа: Салата да напрам или нешто да ставам да се печи? Демон.☠ @demonnn_666 21 Apr 2014 Ни сам со себе муабетот не ми иде повеќе. Ina @mnogufina Jan 14 Вие шо брцате вештачко цвеќе у пунџите, а не сте играорки, да ви купам по една стомна за комплетен стајлинг?
Лабав Стол @LabavStol Дедо ми толку многу ги гледа утринските емисии шо мислам дека куќата ќе ја препише на Милена. Курвин Водењак @Jovanowsky "Кога нешто силно посакуваш, цел свет ќе скова завера да ти ебе пичката мајчина" -Коељо, новокомпонирана Грета@GretaOdTreta Владо Јаневски: -Што и да е ќе помине... Јас: -Владо, брат Јануари е, ќе трае еден век!!!