Ina Mnogufina Ми вика нејќел да јаде ориз... - Ама фолклорен е овој ориз - Каков е тој? - Оној што ќе го јадеш и оро ќе играш!!!
Dreamer @AnsarovF Дајте ми ново дно... Ова го имам допрено. Спонтан Абортус @KAMEXAMEXA Си бил еднаш еден паметен човек во Македонија. и тој си отишол. Анонимнa. @edno_devojce Жена кога манијачи, поголем манијак и од манијакот е. Еве јас да ви кажам. |ја манијачи љубовта до петто колено| Анонимнa. @edno_devojce Колку повеќе запознавам луѓе, толку помалку верувам дека постои сродна душа. Иван Ајнштајн @IvanAjnstajn Денес трудниците не можат да се израдуваат кога ќе дознаат дека носат машко дете. Во секој момент може да му текне да си го смени полот. Иван Ајнштајн @IvanAjnstajn Времето лечело сè... Пф, мене баш при промена на време ме болат коските. Калиси #Протестира @MajkaNaZmejovi Си правев јадење и ставив еден куп зачини. Сега имам криза на идентитет бидејќи си мислам дека сум Џејми Оливер. Хaд @BratotNaZevs На бебе кога ќе му кажат "Абе кај си ти?", што очекуваат да им каже? -Еве бе лабаво со мајка ми, ти добра?
Daliboard @daliboard Сакам да ги споделам најубавите зборови во македонскиот јазик: божилак, восхит, дамар, ѕуница, копнеж, крепост, надеж, сончевина, татнеж... Миле Паника @Mile_Panika - Please, have a seat. - No thanks, I will exist. Грета @GretaOdTreta -не седи со телефонот во раце цел ден, ќе си ги расипеш очите! -а ти не седи пред турските серии цел ден, ќе си ја расипеш интелигенцијата!! Ана Ресана @AnaFiljana Облаци ја скокоткаат месечината ама со 5MP камера ќе мора да ми верувате на збор. Ана Ресана @AnaFiljana А да му дадеме Сникерс на времево да се среди малце? Бејтманолоџи @hasawatermark - многу си се сменил бе! - па што да правам, закон сум! Анонимнa. @edno_devojce - Ти се спие? - Не. - Ај ќе јадеме. |разговор помеѓу мене и мислите| The educated брада @ViksaaSkool Нa секoј успешен Мaкедoнец пoстoјaт уште 5 други штo викaaт "oвoј кo мaл кaкo сум гo шљaкaл". Хан Соло @Han_Taken Спиеш и почиња да ти фучи со усисивач пред врата, као демек баш таму највише е прљаво. Као демек спонтано да ме разбуди!
Пандреа @trde_ Feb 22 Се наоѓам во просторот измеѓу сеедно и смачено. Во случај да ти текне на мене, таму барај ме. Тројанска @Trojanska_ Feb 26View translation Животот е курва. Еби го ти него, за да не те ебе тој тебе. Тројанска @Trojanska_ Feb 24 Не сакаш да ја прифатиш вистината. Поубаво се живее во илузија. Пандреа @trde_ Feb 22 Се наоѓам во просторот измеѓу сеедно и смачено. Во случај да ти текне на мене, таму барај ме.