Цимер, имаш малце пуканки у солта. Само малце..(се изнасмеав на ова.. ) Пет дена дома имам портокали,не ги ни погледнувам, шестиот ден:Никогаш нема ништо за мене во оваа куќа кога ми се јаде, кај се портокалите?! На гостиве им кажувам кој се "најубави колачки" за оние вистина убавите да останат за мене. #Ѓавол - Сакам да бидам ко Мекдоналдс - Шо, познат? - Не, надвор од Македонија. "После дождот иде сонце" ...is not available in your country.
Курвин Водењак @jovanowsky Насмеј се, расипи му го на некој денот Бапчо @TheFitzzz Што сме ниеее? - МАКЕДОНЦИИИИ Што сакамеее? - СЛОБОДАААА И што ни фали во државава? - Д̶Е̶М̶О̶К̶Р̶А̶... МЕКДОНАЛДССССССССССС !!! Констан Teen @KokiCvetanoski еден од маало у диско се упознал со некоја девојка и оваа му рекла кажи ми број и овој и рекол 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Озрачен @tode1514 Ебате летото, ќе морам на плажа да си носам продужен за греалката Марија @kapkejks овие што немаат мака со тежината, за што се замараат бе Бапчо @TheFitzzz "Спонтано" #Selfie... обид 76 од 100. Марија @kapkejks Ако го сакаш, пушти го. Од балкон. Зочо @zokiodskopje Си купив освежувач за во кола, уште кола да купам и готово... Курвин Водењак @jovanowsky По бон тон мобилниот на која страна од тањирот се мести? Тутан Камон @IvoCmon Што не се сликавте со јагоди кога беа 200 денари? Маци @ViktoryNik LEP I SOL KE MAKAME VMRO GO SAKAME! Озрачен @tode1514 #Онакога ја влечеш рачката на подобранот и не се отвара, а низ глава ти поминуваат слики од многу икони ама на ниедна името не ти текнува Курвин Водењак @jovanowsky Како памтите дека некој има украден твит или сменет аватар бе? Јас не памтам колата кај сум ја паркирал а не па кој што пишал #хехе Шеќер ага @Ljube_A Сите патишта водат кон кујната. Чејс @ChaseWork Ако не пуштиш чекор 2 дена нема да ти застанат у Скопје на пешачки.
Мачорот во чизми @1machka Ќе ме бараш една ден, ама нема да се чекирам. RainDrop @Iv_Gj Се знаеме ли? -Hehe ke se zаpoznaеme Хехе, НЕ
Д Зоро@the__zorro9m Три најбавни нешта: -Желка -Полжав -Шамар у индиска серија Bad Luck Macedonian@noluckmakedonec6h Фати се со мене мори, никогаш нема да платиш карта за у диско. Несфатен™@nesfaten21 Apr Веруваш во себе? -Да, и свеќи си палам. Несфатен™@nesfaten3h Од кај ти се сите овие модрици бе? -Од паѓање. Па кај си паѓал толку многу? -На факултет. Бапчо@thefitzzz4h Дефинирај ми симпатија? - Ти. Зелена@labradoodleh6h Курт Кобејн нема раат у гробот откако Јелена Розга има песна Нирвана Бапчо@thefitzzz6h А не ќе беше лошо Сара Мејс да направи песна "Секс Сееекс" Мацната@macnata2h Она смета дека тетоважите биле глупости, требало да се умре така ко шо не дал господ. УМРИ СО ХИМЕН ПИЧКАТИМАТЕР Били Џин@mardy__bum5h Од екстремни спортови се занимавав со љубов и сакање. Ивана@sneexate5h - Шо прајш? - Јадам овошје. - На диета си?! ...значи овошје се јади само на диета ако си ?!?! Катода@khayteeb2h Наградна игра на фејсбук: глеаш слика и погоди дали цурата е полуматурантка, матурантка или апсолвентка.' Кики@japonche6h Искачаш без шминка и одма Добра си? Бледа си? Ненаспана си некако. Без паника, само сум ружна. anikolovska@anastasija9893h Дечко не е проблем. Дечко немаме. Девојката@yluuuuuuu3h Фали се со мускулите, ама психички сум појака од тебе, а и џабе ти е силата кога ми паѓаш на ситни финти. До Ри Ме@icemanandov3h Од вестите за културата издвојуваме: комшииве мои ја немаат. Твоја@tvoja696h Само твојот поглед го барам.
Кунта Кинте@oliversterja4h Кога се будиш насабајле : Мозокот: Што се дешава!?! Телото: Убиј ме те молам!! Курот: THIS IS SPARTA!!! Ф или П?@fstojanovski15h -Во Србија има поплави... -Што знам, мене црни повеќе ми се свиѓаат. Ф или П?@fstojanovski11h -Ммм, маче, вежбаш нешто? -Да, математика. Миле Паника@mile_panika5h Ти си супер дечко, ама мене ми треба некој да ми удри шамар и да ми каже - марш у BMW-то. Миле Паника@mile_panika39m Не и верувај на жена што се одврзала и ти побегнала од подрумот. Бејтманолоџи@hasawatermark4h Те немам ко да си поима. Несфатен™@nesfaten2h Од што се здебели толку брзо? -Од бројка. Од која бројка бе? -Од 7мица.
Кирил без Методиј @komandant_kire 4h Кој ќе биде најредовен во теретаната во собрание ќе добие споменик во центар. кој,јас¿како не! @theoutfiter0 30s ајде на кафе, да гледаме у телефоните Вики ем Квики @Viktor1302 Oct 30 Изгубен е пит бул,кој ќе го види нека не снима дует со него. Објавувачот @Publishermkd 9m Еден полжав неам видено деновиве. Еден. Тибам државата Бапчо @TheFitzzz 9m Трајко Велјановски: ГИ МОЛАМ ПРАТЕНИЦИТЕ ДА СЕ СИМНАТ ОД БЕНЧ И ДА ВЛЕЗАТ ВО САЛАТА ДА ПРИСТАПИМЕ КОН ГЛАСАЊЕ... ПОВТОРУВАМ.. ГИ МОЛАМ ПРА.. Објавувачот @Publishermkd 22m Денес си ја видов плеврата на ехо како ми работи. Што направивте вие за да се запознаете себеси?
Џиги @dzigi7 Шпански серии вратете се, се' ви е простено. Мрмејд! @mnemosynee_ не ми беа мене тетратките у основно прогласувани за напишани со најубав ракопис за ти да ме нервираш! Дечкото од Бруклин @Stiflerche Ако се осеќаш глупо што не си излезен/а во петок навечер, нека ти текне дека некаде некој змеј се мачи да си ги дувне свеќите од тортата. Tina S. @lelebre Влагаш во кола, му го гасиш радиото и му викаш, јас ќе ти пеам. Ако не те избаци од кола цел пат, пак да му пееш. Кики @Japonche Он на мене ’порасни’, а на пазарче веќе со ’госпоѓо’ ми се обраќаат. Man @Goran_Man „Не ме пипај, у пмс сум!“ - времето. Хермиона @KVKriss Некои девојки од одмор дома зет носат. Јас на моите едвај магнетчиња за фрижидер им прибавувам.
Алфалфа@maestralniot4h ние во Македонија и без поплава сме загреота. Алфалфа@maestralniot4h кај да стиснам лајк за да и помогнам на Србија и Босна? Д Зоро@the__zorro3h Како да симнеш килажа во 2 чекора 1. Десен клик на "килажа" 2. Download Витамин М@ladescarada115h Толку ми брче компјутеро шо и првосмукалката му завидува. Вики ем Квики@viktor13026h многу ми е мака шо зелката има повеќе кошули од мене. Детто Хамба@hambaboy20m Ќе ја Барате Сара Мејс летоска коа ќе спука 40 степени...ај ај
Тутан Камон @IvoCmon На добро кафе не се вади телефон од џеб Бате Ване @Bate_Vane За мојот изглед се погрижија Алфите <3 Jан А. @architweetka Иначе сама дома сум. Да бев нормална до сеа ќе направев журка. Ама ја лежам под ќебе и твитам. Bad Luck Macedonian @NoLuckMakedonec "Јазици кои ги познавате: македонски, англиски, српски, хрватски, босански, бугарски." Пиши ако не дека и кочански дијалект зборуваш, ебате. Ljubiša @Sulimanovic 12 членото семејство нема пари. А да прекиневте да праите деца после, рецимо 3,4? Пошто сигурно ни до кај третото не бевте милионери. Курвин Водењак @jovanowsky Ако мислиш дека животот ти е лош фати се со мене да видиш дека може да ти биде уште полошо Ангела @RumShtangla тортава ме гледа мислиш ќе ме мува Мрмејд! @mnemosynee_ Мене ептен ми е крипи што скоро сите пророштва на Баба Ванѓа се исполнуваат. Stella @drtimajnd Запознава тип и одма таа гејмала, глеала фудбал и ист вкус за музика дели со него. Оди мори Man @Goran_Man „Значи ова е фитнес салата“ „Да, господине Амди Бајрам, како да Ве услужиме?“ „За мене едно нес...“ „Како мислите нес?“ „Па такво...со пења“ Мино = Дете + Фино @minomkd Во животов не можам да се одлучам само за една работа - рингтон.
Алфалфа@maestralniot6h ние во Македонија и без поплава сме загреота. Курвин Водењак@jovanowsky6h За наредниот магионичарски трик ќе ми треба кондом и една волонтерка Чејс@chasework4h „Кучето е најдобар пријател на човекот“, ова го има кажано човекот, а не кучето. va@ivavavavava6h Ела да мешаме алкохол и антибиотици. Диносаурус@bdodevski5h Дојди, да видиме како ќе ти стои мојата кошула сабајле. Ф или П?@fstojanovski14h ПИШИ МИ, ЏАБЕ ЛИ СУМ ОНЛАЈН ЦЕЛО ВРЕМЕ? Bad Luck Macedonian@noluckmakedonec2h Најјако беше кога Македонија понуди помош за пожарите у Грција пред 5-6 години, и ги вратија на граница <3 Ф или П?@fstojanovski14h Ги искинаа од носење ќесите од Зара... Курвин Водењак@jovanowsky6h Овие што се во брак треба да си направат бифор енд афтер слики за да видат какови слонови се направиле после зимање Викторијан Први@vmucunski2h И чоколадото ми е послатко кога го делам со тебе. А мразам да го делам.
Tom is Love @egodollaric Не верувам на пушачи со чиста пепељара во кола. Кољо @Pestanec Секој добар #фб статус почнал како твит Bad Luck Macedonian @NoLuckMakedonec Де пиши 143400 у телефонот и стисни Call да видам нешто. Стефан @bio_hemicarot Legend says: ако женско помине под виножито се преобразува во машко. Јанкулоска ја има подадено само главата за тоа и пораснале само бркови. Стефан @bio_hemicarot ако видите некој што сам си збори, прета со рацете,се смее и на крај се удира по чело не е луд, само си го пофторува муабетот со симпатијата Д Зоро @The__Zorro 10 години трае и уште ја викаат Малечката Невеста, толку ли не порасна више аман Филантроп @Filentropp Загрозени видови во Македонија: -Рис -Белоглав Орел -Интелегентен цајкан Диносаурус @bdodevski #Твитерџии with benefits, односно се фејваме и ретвитаме стално Кики @Japonche Има денови кога келнерката ме прашува Што сакате? и ми доаѓа да и речам милион евра, те молам. Ну Погоди! @dac____ Јадеше лимон или ваква ти е фацата секогаш?
По бон тон мобилниот на која страна од тањирот се мести? Што не се сликавте со јагоди кога беа 200 денари?
Не зборува таа за неа лично, кажува општо за целава наша држава. Извинете за офф топик . _______________________________________________________________________________ На слика у купаќи ако не си со собран стомак не се важи! Инаку го паметите полицаецот од Гостивар? Знаете колку пати беше нагласено дека Македонец убил Албанци тогаш? за средновековни злосторства логично е да се воведат средновековни методи на казнување. Девојка ти го сменила бројот. Барај ја на 143 400! Игнорирањето е новото флертување
Да живеевме во Турција сите ќе протестираа за #УбиствотоНаАнгел без разлика на националност и религија. #факт
Знам дека не зборува за неа и знам дека mileystar не го напишала прва ова него сакам да кажам ме нервира више ваквото КУКАЌЕ и овој КОМПЛЕКС НА ПОНИСКА вредност кај нашиот народ. Србите дали би го кажале тоа за нив? Сепак тие и во вавки поплави пак се позитивни а и нас треба да не поплави па да видиме што мака е а не само на празно да се кука дека сме биле за греота јадни ние... Аман... Извинете за офф топик...
Сплинтер@sinisa_goliotok5h - Мамо, мамо ене ја Гергана!! - Синиша доста, братучетка ти е тоа, на матура ја испраќаме. Бапчо@thefitzzz1h ДА СЕДНАМ СО Г`З НА ТАСТАТУРАВА... БОЉИ ТЕКСТ ОД КУРИР КЕ НАПИШАМ !!! LiquidGold@sazdanowska1h Кој ќе си ги извалка рацете со крв, ќе си ги измие со солзи. Сенката@i_lovehardcore3h Македонци. Пола им помагаат на соседските земји, пола се убиваат меѓусебно. The X@xpoznat5h Лесно е да кажеш "Те сакам", оди изусти "Не те сакам веќе" да те видам. Чејс@chasework6h Во добра кафана чаршафот е издупчен од цигари. Г-ца Станојевска@stanojevskaa3h Мажите од многу љубов си го уништуваат срцето, а жените задникот. ВЛАХОВАта@svlahova5h Паметен си ако правиш разлика помеѓу флерт и комуникативност. Хан Соло@hanmadafakasolo3h Секогаш во ранец носам падобранец, за да си го ублажам падот ко ќе те видам! ☾@spacebabeh6h Ако си најпаметниот у собата, у грешна соба си. Тутан Камон@ivocmon1h Како сум по секси со наочари или без? -Со, BMW Анонимнa ♥@edno_devojce4h Ако те насмее кога си нервозна, чувај си го. Стоилкова@angela839840912h Ја сакаш? -да,ама има дечко.. Па тебе она ти треба или дечко и ?
Шеќер ага @Ljube_A Сите ние што си играме со алуминиумската фолија откако ќе го изедеме чоколадото. Алфалфа @Maestralniot Ќе ти го раскаже цел филм и на крај ќе ти рече обавезно да го гледаш... е шо ќе гледам, дали си го сфатил точно? Ina @mnogufina Секогаш кога барам нешто во ташна мислам дека ќе најдам и некое заборавено другарче од основно. Голлум @stoleprecious Сезоната на „Пу да ти е*ам комарците“ официјално започна. Нана @seakevidis Шител вести: "Во САД и Грција најлошо е да си работник. Македонија во втората група-најдобри земји да се биде работник"...Алиса, стигнавме?! Марјан Стојановски @Marskata 15:28h уше 2 минути и ќе се праам на 3 ипол. Алфалфа @Maestralniot тој еден од кај мене коа се караше со една ѝ вика: Види се ма колкав ти е носот, на сликата за табло гарант ти мавал у стаклото од излогот. Annomiss @SikiKikiriki Сите се супер забавни кога се поднапиени. Иди биди забавен на „сончоглед муабет“ да те видам.
Цопкар™@copkar4h За време на секс: -Дај да ти свршам во уво. -Не бе ненормален еден,ке оглувам. -До сега кога не онеме, нема ни да оглувиш. Ljubiša@sulimanovic2h Хигиената е пола здравје. Смеењето е пола здравје. Оние од комунална хигиена да се смеат повеќе ќе живеат вечно. Лолита ☯@m_kynthia1h Не те слушам,гласно ти е егото. Man@goran_man5h Од топло време, мразам луѓе што смрдат на пот уште во 8:30 сабајле. Сара @sara511904024h Ако премногу ги изменувате вашите слики на Фотошоп, ќе нема да можат да ве најдат ако исчезнете kRiStInA @kristina_van57m Влав тропа кај комшијата. -Да не имаш комшија 3 столици? =Да, да ти ги дадам ли? -Не мора, ќе ти ги пратам сега кај тебе гостиве. Да Ти Умре Козата@maci_white914h Дојдов пак Тајно Моја , Багер возам да те Прегазам.Mp3 Македонско девојче@msoldieroflove1h Да си седиме на клупа, да му ја потпрам главата на рамо и да си молчиме неколку минути. Да биде од онаа тишина која кажува се. Хан Соло@hanmadafakasolo1h Ела да те лизнам ми падна шеќерот. сочна_мастика@socna_mastika49m Време на "Ништо веќе не ми е чудно". 143 400@srce_swatko1h Шо да му посакаш на новороденче во МК Повеке срека во следниот живот Бони@otpisanaboni3h Менувам тактика. Надежта прва умира.
Стои Влав пред кино: "Ајде кој сака да си купи гратиси?" Ја поминав без албум на фб за матурата моја и еве ме, уште сум жива. Мајка ми беше најсреќна кога ме пречека од матурска онака како што ме испрати. Ако не ми врати на чат автоматски не ми е веќе симпатија..