Катода @KhayTeeB Ја коа ќе иам кој да разбудам со кафе у кревет, гарант ќе му го истурам. Ангела @RumShtangla Животот најкратко можам да си го опишам со моментот кога ќе ја натовариш вилушката и ќе ти испопаѓа се таман пред да гризнеш. ЖРТВА НА РИТУАЛ @JumalaTuoni Адам и Ева избркани, Њутн треснат по глава, Снежана отруена. Ајде, купувајте вие уште јаболка, ајде. Тутан Камон @IvoCmon Цела година сум со стомачни пред одмор се опуштам, за да ме сака за карактерот. The educated брада @ViksaaSkool ова е таа генерација што седеше на циментото. Сафет, бе пер. @Pavlovikj И ѕвониш у ниедно време, не крева. Сабајле ти пишува "Сум спиела шо ме бараше?". Нишо сакав да те прашам како се решава термохемиска равенка Курвин Водењак @jovanowsky Дај му спор компјутер на човек да видиш до кај му се нервите Sajsi @_Sajsi Се сликале на плажа црно бела слика човече! Па грев е! Мрмејд! @mnemosynee_ Знаеш она по филмовите, влегуваат у стан, демолираат сè и не знаат што бараат. Така ти кај мене у мозок.
feata mushutica @AveCeaser · 48m ја од фудбал сакам само кога ке дадат гол за да ја соблечат маицата Девојката @YLUUUUUUU · 2h Ми го украде срцето. Совршено злосторство! ЛУТКА @MajaSka · 2h поентата на животот е да завршите заедно на крајот. Сендвич со вегета @SendvicSoVegeta · 2h Само немој песнава на Тајзи да ја пуштат у некој авион, ќе почнат нашиве од прозор да скокаат и да пливаат накај дома... Нема Грешка @nema_greska · 3h Порано се знаеше тој шо носи старки слуша рок тој што носи air max слуша српско народно. Сега се e измешано. ВЛАХОВАта @SVlahova · 3h Ти си центар на моето невинимание. Чичко Кумплунг @Tekinec · 4h Влегувам во продавница да пробам џемпер, ме глеа продавачката и ми вика: - Мислам дека ви е голем... - Добро мислиш. #хехе Хан Соло @HanMadafakaSolo · 7h Ебате бакнежот ако кожа не ти наежи. Тутан Камон @IvoCmon · 16h Ти да спиеш да те видам кога знаеш дека имаш торта у фрижидер... невработлива @Ref · 23h Една е симпатија, другите се утеха. ∫(e^x)dx @Enkriptirana · 21h Предомислување е кога им даваш идеи на идеите. Dreamer @AnsarovF · Jun 11 Бегај синко надвор многу дува Бегај мајко и јас дувам.... pizza queen @zasekogasgladna · Jun 11 Љубио је љубио - остала без даха! Испала је пудра - умро је од страха! Констан Teen @KokiCvetanoski · Jun 11 оние вентилаторине по кафичи што прскаат вода ме тераат да се осеќам ко билка Диазепам @SMihajlovska · Jun 11 После колку 'извини' ја губиш гордоста? Мариче @coocoo_nuts · Jun 11 Дечко имаш нешто на газот. - Што Моите очи. #хехе #ПикАпЛајнс #ЗатоаСумСама Ленка @e_soleva · Jun 11 вишни се намќорести цреши ЖРТВА НА РИТУАЛ @JumalaTuoni · Jun 10 Не може „БРРРРРРРООООООООМ“ звук од мотор да помине без „Падни, отепај се!“ у позадина. Не може! Кики @Japonche · Jun 10 Станувам девојка на која ќе и го местат бидермаерот. Бејтманолоџи @hasawatermark · Jun 10 Јас ќе пијам текила, а ти соли ми памет. Тој со плочите @AndrejAleksov · Jun 10 Викај ме Врчак, #јер сум Повторно Сам. Мрмејд! @Mnemosynee_ · Jun 10 вие со дечковците, учете да праите убави пуканки и да точите пиво без пена затоа што тоа ќе правите следниов месец. Принцот од Оризари @PrincoOdOrizari · Jun 10 Извини дечки, твој е Mercedeѕ-от? - Да А ќе може да си ги сликам ноктите на воланот? Тутан Камон @IvoCmon · Jun 10 Мини срцев удар кога малце фали да пратиш тешка глупост во грешна порака. Ленка @e_soleva · Jun 10 Диета според хороскопските знаци, човече! Значи ја од тоа не можам да ослабам бе, кај сте виделе лав под 60 кила. Tom is Love @egodollaric · Jun 10 Иам еден многу висок другар, а девојка му е ниска па си ја вика моја лепша третина. Курвин Водењак @Jovanowsky · Jun 10 Једино моренце што ќе го видам и годинава е тоа на десктоп Бејтманолоџи @hasawatermark · Jun 10 Не признавам стан што на фб не е регистриран ко резиденција. Чејс @ChaseWork · Jun 10 10 јуни или меѓу учениците познат како Спасовден. Katy Westside @Paynster123 · Jun 9 Колку беше пијан вчера. Си викна такси брат... -Па што, не сакам да возам пијан... Бевме собрани кај тебе дома... Несфатен @Nesfaten · Jun 9 Одиш в теретана? -Да. И креваш нешто? -Температура. Мрмејд! @Mnemosynee_ · Jun 9 Пак сакам со дечко на одмор. И лани сакав. маиша де ла круз @patapatae · Jun 7 Од денес ќе излегувам со тавчето, за да ми рипни некој На Ум @PS_Chuck · Jun 7 1. Клаваш слика на фб 2. Собираш лајкој 3. Ги отвораш 4. Ја бараш симпатијата, ја нема 5. Плукаш во екран BlackMistery @BlackMisteryRam · 15h Сега се сетив дека во едно пијанство си го барав телефонот со блицот од МОЈОТ телефон. #будала
Мрмејд! @mnemosynee_ кога се преправаше во дневна дека веќе спиеш за да те носат на раце во детска. priceless. Мино @minomkd Сонував дека постои македонски тв канал кој не емитува турски и индиски серии. Македонско девојче @msoldieroflove Верувам во концептот на сродни души. Исто така верувам дека мојата сродна душа ја има изедено лав во Африка. Македонско девојче @msoldieroflove Како очекувате да се судрите со некој и да му паднат книгите, кога денес сите шетаат со таблети и смартфони? Бапчо @TheFitzzz "Двајцата да се сакате во исто време" ... is not available in your country Кики @Japonche 1.Идам до продавница. 2.Другиот ден луѓето ме прашуваат каде сум била на одмор. 3.FUCK YEAH! 4.Плачам дома. Шукуфе Дрндалова @Justice_Junkie Се заљубив во песна. Нека му ја мисли сеа...
Тој со плочите @AndrejAleksov Кажи ми мрсен виц. - Твојата коса... Др Арсланагић @ArslaJeMeniBog У принцип многу убаво пеам, само тоа што немам глас ме јебе Том Кукуруз @KozleBozle Цел живот карта хант чекам.. Д Зоро @The__Zorro Баба Рада поголем травар и од Боб Марли е Ф или П? @FStojanovski1 Слика не е слика без неповрзан quote до неа за да ти се присере.
Роденденски прослави во Македонија: пиеш ко да не си видел алкохол и на крај се каеш што уопште те викнале.
Бапчо @TheFitzzz Од супер моќи... можам 6 пати да влезам у соба, а да не знам што барам. Бапчо @TheFitzzz После 12 саат сум In a open Relationship со Фрижидерот... цело време ми е отворен. Малото Тркалце @MalotoTrkalce Ако не знае да ја повлече правилно црвената лента од зденката не е за тебе. Ф или П? @FStojanovski1 Ѝ паднал телефонот во лавабо, сега ќе мора да се префрли на мрежата на Водафон. Мрмејд! @Mnemosynee_ потрошени 2 саати на глуп филм ме болат повеќе од раскинување. Ina @mnogufina Прашувам кој сака мастика се јавуваат од две маси околу, од другиот кафич, од околните згради и слушам автобус од Битола тргал навака. Чичко Кумплунг @Tekinec Кога одам во ресторан, менито го читам како Арапите, од десно на лево.... прво цената, па јадењето Зочо @zokiodskopje За тебе би извадил и слушалки од уши.