Vonko Tw Normalni @zoranco Dec 24 Влашки педофил: полека ма со бонбончињата Шеќер ага @Ljube_A Sep 4 Моите не ме израснаа за ти да не ме сакаш. The Droog @NoLuckMakedonec 13h #љубов е кога одиш кај твојата симпатија и дечко и на свадба, и го водиш орото плачејќи Тој со плочите @AndrejAleksov 1h 1. Се договарате со другар да трчате 2. Идеш со кола 3. Го собираш и идете на скара и пиво 4. Гнетите и пиете ко стоки Животот е убав! Д Зоро @The__Zorro Aug 8 Порано се знаеше, бар твоите те сакаат Д Зоро @The__Zorro 1h Каков инат сум сам со себе не можам на крај да излезам а не па некој друг Его Манијак @Nesfaten 1h Би било интересно ако можеш да избираш повеќе опции како SEEN, на пример: 1.Бегај бе досаден. 2.Преку кур ми си. 3.Ма иди у пичку матер. Тутан Камон @IvoCmon 19h Ја запознав на крводарителска акција, убава е и дава. Ана @anabanananan 19 Jun 2013 вие што пишувате на слики no make up, natural, ни се правдате зошто сте грди или што? Beni @Shushmula 9 Jan 2013 Кога ебеш, те сакаат. Кога сакаш, те ебат! Ж м'апел Изабел @ZeGoatQueen 1h Другар ми вика "Ај бидеме спонтани и идеме до Виена на викенд", ја со париве можам да бидам спонтана и да отидам само до Драчево со ЈСП.
https://twitter.com/MorrisonJpg/status/ ... 24/photo/1 Мојот мозок е поскап од оној на Никола Тесла... -Нормално, твојот не е користен. https://twitter.com/TheShootStar/status ... 33/photo/1 Черешна се од корен корнеше, телохранител се од Премиер делеше. Имате пуњач? - За телефон? - Не, за пиперки. Имa двa типa нa луѓе вo Мaкедoнијa: 1.Аерoдрoмoт вo Скoпје. 2.Аерoдрoмoт вo Oхрид. Леле комшике, едвај те препознав. Не сум те видел од пред 10 кг. Сабајле една млада мамица трчаше по кеј. Вероватно детето цица само ако е милк шејк. Прееска ми кажаа еден виц од 10 мин, ама да го скратам -Македонецот на крај сите ги заеба. https://twitter.com/KokiCvetanoski Констан Teen @KokiCvetanoski · Sep 4 на надгробна плоча ќе ми пишува ▯▯▯▯ пошо не подржува еmojis
Војче @vojches - Здраво, мастики Airwaves имате? - Нема дечко, треба да добијам деновиве. - Не ме занима дали треба да добиеш или не, ја за мастики прашав. The educated брада @ViksaaSkool сите парови си имаат милно зборче, нешто убаво. не ми е јасно зашто хамбургер или бурек не се на листата. пошо сум пробал тиквичка, и тапа е. Комшика Ти Убава @TheKomshika Во мое време кога бев прваче имавме само плави тетратки во кои цртавме полжавчиња и криви линии. Џулиет без Ромео @Melancholy_ Скратила два сантима од косата и пишала new hairstyle. Алка Поне @straight_ Еволуција на поздравот: pozdrav pozz zz z (seen) Хана @pilula12 ПМС - Пази Малку Сељачиште!
Sajsi@_sajsi3h Златно ланче со огромни букви FASHION . Кој ја измисли модава да гори у пеколот! Објавувачот@publishermkd2h Знаете зошто успева цел свет освен ние?Пошо нема друг народ шо едноставно си ја хејта земјата и ѝ прави негативен маркетинг а не менува нишо Еј Би Си@vaka_taka3h Не заборавам дека ми должиш “Среќен роденден“. Констан Teen @kokicvetanoski4h *покрива бубуљица со текст на снепчет* Чунга Лунга@phllapy4h Со ова принтскрин на муабети ептен сте ми сељаци <3 Мрмејд! @mnemosynee_1h This ain't fuckin London! - да се печати на маица. Dimitar M.@dimitar_mi5h Κолκу само "остани" има во "збогум".. Ајдеми Попуши@kikirimikiri2h Јас сигурно во претходниот живот сум бил пчела и сум се преработил па сега сум мрза. Друго порационално објаснување не гледам. Sunlounger@sunloung3r5h “Како си?“; ај прашај ме нешто полесно...
Катода @khayteeb Да се собереме јас и ти и да останеме сами. Гушкало @g_ivana_ Бараjте жени кои знаат да се понашаат ко мажи у тешки ситуации Катода @khayteeb Фризерки што не се обраќаат со 'маче' се ендемичен вид. Миле Паника @Mile_Panika Ако климам со глава, не значи дека го одобрувам тоа што го збориш. Вероватно не те слушам Катода @khayteeb Утре пак недела, пак правење ништо. Многу ќе ми се фати. Теретвита Колудо @drizzymon У кревет само лаптоп иам донесено
Ф или П?@fstojanovski13h Толку ми е жал за патиките кога врне што ми иде на раце да одам. Бапчо@thefitzzz3h Не и` верувај на жена што вика "Не знам"... значи не може да не знае, жена е. Курвин Водењак@jovanowsky3h Едвај чекам да залади ептен, да се бањам со вруќа вода и да се угушам у пареа у веце Ф или П?@fstojanovski14h Машкиот дел во бутиците е една дваестина од женскиот дел. Ema@ekorigan4h Пуно сум љубоморна на девојки со долги праз коси.
@The_Bibi_ Македонија слави 23 год. Сосема е иста како нејзините 23-годишни граѓани. Осамена, несреќна, сиромашна... А, толку многу ветуваше како дете.
ка осум@kbusqueda86h Од стравови, најголем ми е да експериментирам со косата. Џими ®@jimmyfromdahood5h Наочари носам за да мањачам, сонцето не е проблем
Бапчо @TheFitzzz Идев со еден ретардиран 4 години... - 4 години... ПА КОЈ Е ОНДАК РЕТАРДИРАН МОРИ? Ana Golejshka @A_Golejska Ја на 23 бар знаев како се викам Блажо Разбирш @kontra991 23 години независност од типот 'Живеам со мама и тато, ама се бањам сам'. Честита нека е Македонијо! Бапчо @TheFitzzz Точно е 12 часот и "Почнете да ја ругате напатенава државичка" минути ✝ Тралала @The_Bibi_ Да знаеја илјадниците луѓе што славеа на плоштадот на 8.9.1991 дека по 23 г. ќе бидат заменети со споменици, ќе останеа дома со ајварот. Бапчо @TheFitzzz Kaaj си ма ти... се изгуби... - Извини дечко, се знаеме? Хах тој лајкот шо ми го стај пред 3-4 години... демек не го памтиш м? Medley @Jane_Sk ај не туку ми значи многу многу милена @_bmilena Дa знaе Лaнa Дел Реј зa КАМ мaркет ќе дoјди дa сними спoт вo негo.
Зочо @batozoki Се знае, денес македонски филмови се гледаат само. Oliver @Oly_ver7 Денес е ден на независноста на Македонија. На пример, независно од тоа јас сум на работа. Мрмејд! @Mnemosynee_ некои твитови едноставно остануваат под туш. Чунга Лунга @Phllapy Си го гледаме Сунѓер боб со брат ми,не знам кој е поголемо дете. Ја се смеам, он ме глеа чудно... Шпиритус @zhanklodvandam И жените се независни се дур не треба намештај да се премести.
Дарко @daRko_aa -Мори курво! -Не сум јас мори, ок!? Дарко @daRko_aa -Колкава е минималната плата во Македонија? -Колку да не е без ич. Дарко @daRko_aa Оди (с)лечи се! Ж м'апел Изабел @ZeGoatQueen Можда ако го засакам дождов и он ќе си отиде Сашо Алексов @sasoaleksov Вештачки трепки, вештачки нокти... Природно глупа. Сашо Алексов @sasoaleksov "Светот е полн со будали кои мислат дека светот е полн со будали". Сашо Алексов @sasoaleksov Не пушам електронска цигара, боље ми се овие акустичнте. Ружа Трендафилова @stoebitno На Ноне кога ѝ требаат чамци, ми ги бара балетанките што не ги носам. НаФ²ора @ri100wski Би земал хефталица и би се захевтал со тебе.
Несфатен™ @Nesfaten Мамо имаме нешто за грицкање дома? -Нокти сине. Несфатен™ @Nesfaten Мите знајш Англиски? -Секако дека знам. Што значи Paradise? -Домат. Несфатен™ @Nesfaten Извини, да не знаеш како е војна на англиски? -War. Е да бе, Поликолор. НаФ²ора @ri100wski Од кај си? - Од Јаболце. Ти? Од Патлиџанце. На Баба Најубавиот @MRisafov Честито со новата женска. - Фала, па и ти со нов дечко да те видам. Фала, да ми се вратиш.
Несфатен™ @Nesfaten Именување глаголот (Одам) на Прилепски: 1.Ја ом 2.Ти ојш 3.Тој... ој. 1.Ние ојме. 2.Вие ојте. 3.Тие оооо. Твитагора @tvitagora Влегувам у кинески дуќан и го прашувам кинезот: -Промаја има? -Има, има, тлиста денали. Несфатен™ @Nesfaten Понатаму планирам да учам на медицина.. -Имаш некакви познавања за медицината? Па го знам она "Баци го, ќе помини" Миси @m1ssy_ Сакав да му кажам 2 работи. Ми ги собра во 9 пораки. YokioSan @YokioTo Лута си? -Не! -Колку? -МНОГУ!!! Несфатен™ @Nesfaten Тато дај ми 50 денари. -Зошто ти се бе ? •Ќе одам во музеј -Шо бараш бе во музеј... •Арно викаш шо барам во музеј,в кладилница ќе одам. Миси @m1ssy_ - Какво кафе пиеш? - Средно. - Е, дааа бе, основно. Твитагора @tvitagora Ги мразам оние неколку секунди кога некој ми дава мастика а јас држам рака како да просам. Песталоци @pesta_loci Чај од што имате? -Од се. Еден од жива ограда.
Бејтманолоџи @hasawatermark - Кои пиперки ви се лути? - Тие што не прават муабет. Тралала @The_Bibi_ Ако се испијани на денешниот роденден, Македонија ќе им се јави на сите бивши - Србија, Хрватска, БиХ, Словенија и Црна Гора. Ф или П? @FStojanovski1 Јадењето најчесто е готово за "кај и да е" време. Ф или П? @FStojanovski1 Катастрофалноста на дејтот се мери во „И, што друго ќе кажеш?“ Trend-a-feel @ZackGuetta08 - Девојче, знаеш да сметаш? - Хехе, што сега, да сметам на тебе? - Не. Колку е 7.14/12*2.36*10^36, ми треба за задачава. Мрмејд! @mnemosynee_ 'шетај се со штикли и пробувај си убави фустани низ дома' ден. Курвин Водењак @jovanowsky Еден на кеј ми вика: 'Абе како да најдам цура за моево куче?' -Брат, ја цура за мене не знам како да си најдам, а не па за твоето куче!! Бапчо @TheFitzzz Ја бев од тие деца шо дур игравме жмурка си идев дома си јадев палачинки дур ме бараа по пола саат... тогаш беше кул, сеа сум дебел. Бапчо @TheFitzzz Не и` верувај на жена што вика "Не знам"... значи не може да не знае, жена е. Бапчо @TheFitzzz Oд палачинки... знам да ги собирам по плочки коа им праам салто D.A.Lori @podzemnavoda Нема таква мајка шо не може да направи да се чувствуваш како дете, без разлика колку години имаш
НаФ²ора @ri100wski Кај нас дома сите сме „Ај ти“ менаџери. Сплинтер @sinisa_goliOtok - Леле колку убав пар! Значи најубави сте! Да бидете среќни засекогаш <3, поздрав од Сиднеј! - Тето со класната сум на сликава. Деко @Dreamcatcher985 Манијак, престани да ми зјапаш во цицките. - Не биди перверзна, ти зјапам во срцето. Мрмејд! @mnemosynee_ -со 500че можам да преживеам недела дена. -баш ме интересира како? -прелесно, жал ми е да ја раситнам. Риболовец @The_Fisherr Врв на пијанството Јас: -Здраво Таксистот: -Посилно Ј: -Здраво!! Т: -Посилноо!! Ј: -ЗДРАВООО!!! Т: -ВРАТАТА БЕ ТИКВАР!!! Твитагора @tvitagora Мамо, мамо може да се бањам?! Не може , лубеницата е у када. Man @Goran_Man Зошто во Македонија не се прави попис? - Чекаат да се иселат уште пола, па да се пребројат на прсти. Несфатен™ @Nesfaten Кога патуваш ти се лоши? -Да. Ами како одиш секој ден од Лос Анџелес, до СОУ Гимназија "Мирче Ацев" - Прилеп ? Dreamer @AnsarovF -Немаме вода веќе 10 дена! -И како се осеќате? -Па многу се осеќаме!! Несфатен™ @Nesfaten •Where are you from? -Macedonia,and you ? •Australia. -Лажиш. •Жими се. Несфатен™ @Nesfaten Веруваш во себе? -Да, и свеќи си палам. Бринета @b_blagi Фрли го телефонот во воздух. Ако падне на маската, пиши му. Ако падне на екранот, нема да можеш да му пишеш. Бринета @b_blagi Опишете го вашиот љубовен живот во три збора: - Шо да опишам?! твитерко(официјален) @tweeterkoski купила iPad од 23.000 денари, не и се даваат уште 1.500 денари за футрола. Купуваш скии од 500 евра, скијаш со шорцеви. твитерко(официјален) @tweeterkoski Коа ќе ми каже девојка ми чекај да ја сменам ташнава си облакам пижами и си легнувам Øрбаџија @Ace_Maus не верувам на луѓе шо не јадат млеко и бисквити Д Зоро @The__Zorro -Имаш видено лама некогаш? -Да бе да. -И како изгледа? -Птица ко птица брат. НаФ²ора @ri100wski Она кога со кирилица ќе си го пишеш пасвордот, и си мислиш дека ти е хакнат акаунтот. Tom is Love @egodollaric Дали Хрвативе за Априлилили викаат Травањањањања?! Каљо @Masniot Патот до пеколот е поплочен со банички и симид погачи у 3 сабајле. Ице @ristorolevski Ти прдна бе?! -не прднав, пуштив гулабче. Не прди ќе ти го растурам голубарникот! милена @_bmilena Шпaнските серии беa пoзитивни.Секoјa љубoв беше вoзмoжнa и нaјнебитни беa пaрите. Сo турскиве се е oднoпaку зaтoa oдиме нa дoлу. НаФ²ора @ri100wski Не си ти крива, не се шминки за секој. Твитагора @tvitagora Уствари иди лечи се се прифаќа како најпозитивен комплимент The Shooting Star ★ @TheShootStar Пишеш "предлог филм?" Само фејв. Е ај фејвот ќе го гледам 2 саати. Алка Поне @straight_ У паралелен универзум : -Може сок ? *Сакаш вода ? -Може. Алка Поне @straight_ Знаете ли јас кога ќе идам на Бора Бора ? -Никад никад. Тамара @Crnicic Луѓето ги делам на два типа: 1. Спијат со чорапи 2. Спијат без чорапи Dixon @radovan_sm Ќе одиме ли да гледаме фудбал? Ќе одиме, but first let mе take a семки НаФ²ора @ri100wski На плажа келнерот за лежалката ми вика: Pay me. - И јас поштено почнав да пејам. НаФ²ора @ri100wski Една кинеска поговорка вели : 我不明白在生活中,所以我不能甚至中国的拼音! И не можам да ја разберам. Твитагора @tvitagora -Хепи брдеј ту јууу.. -Ќути синко на погреб сме. Твитагора @tvitagora Идам да трчам на дождов, малце спорт не е лошо.... Се заебавам бе, ми дое полиција на врата ради не платен кредит па се бркаме по улици. Stefan Duvnjak @stefan_duvnjak Поскапени цигари не ме интересира...поскапено пиво револуција дигам Озрачен @tode1514 - МАКЕДОНИЈА НЕЗАВИСНА!!! Ај почасти нешто за независноста! - Немам плата земено 3 месеци
Фичомен @Ne_se_bricham Колку курви иам утепано на ГТА вие толку леб немате изедено Бапчо @TheFitzzz Нека напраат социјална мрежа каде што сите на Аватар ќе мораат да ги стават сликите од Пасош... е тоа ќе биде права љубов. Џоџо @Kirca1000 Сестра ми утре дипломира а јас уште се мислам дали да играм со Германија на PES Ф или П? @FStojanovski1 Дефинитивно треба да воведат „Претплатникот кој го баравте ви е бивша, а вие сте пијан. Ве молиме бирајте потрезни.“ Ф или П? @FStojanovski1 За децата под 13 години, „мува“ треба да биде само именка, а не глагол. Катода @khayteeb А он таков прекрасен, го гледаш во очи и забораваш да дишеш. Lucida Sans @Proton_Donor иам попаметна работа, ама не ми е сеа до паметни работи. Твитам Гол @TvitamGol Ми рече: - Извади го најдоброто од мене! - Чекај, уште не сум го ни ставил Medley @Jane_Sk Знаат ли овие шпанциве дека ние попис не сме направиле, а не па репрезентација. мочковци