Мустаќ @shutkamenж Како се викаат деца од Македонски Брод? -Кајчиња. ___________________________________ Ангела@rumshtangla 'А каде бееееше' од Кајмакоски е новото 'За да го потсетаааам' од Росица. _______________________________________________________________ M▇▇in ▇▇mov▇▇▇ @lacialec Си седиш пред сендвичара надвор и си го чекаш тостот , и оваа вработената вика : КООООЈ ИМАШЕЕ МААААААЛ? !!! И како да станеш сеа...
Џамбаз@elena_tekinec5h По тоа како џвакаш мастика се гледа што човек си. Ангела@rumshtangla4h Америка: биг мек и диетална кока кола Македонија: бурек со месо и баланс јогурт Mr. Darlington シ@milliwoye2h у трговскиве центри фали Мажотека, те остава таму со пиво и фудбал и нека шиба кај сака... Мрмејд! @mnemosynee_3h обично не доаѓам на време, ама кога доаѓам тоа е 40 минути порано и чекам. ♠Алиса У Вондерленд♣@iamalicemadness6h и вечната дилема продолжува...чекај сеа нагоре или надоле стои текстот ако сакам да испринтам лист од другата страна?! Ив@iv_gj51m Коа некој праи печатна грешка одма зјапаш во тастатура да видиш дали се блиску буквите,да знаеш дали да му простиш или да го хејташ копилето Хан Соло@han_taken3h Легендата вели дека секој по дома има ѓезве на кое пластичната рачка не му е скршена. Ник Слотер@safarafov5h "Масло од Канабис излечи смртно болен пациент во Хрватска." Е не од Аналгинот на Алкалоид ќе ти помине глава.
Ја окупирав темава. Man @goran_man Ти си савршенство без money. Џоџо @kirca1000 Што и да се случи дома за се сум јас крив. Можеби затоа што сум сам. 6h Еднорог @brienneoftart Љубов на прв кредит. Филозофот@firerot_ Мењам две бишви за една сегашна #оглас Slobodan Jakoski@flavrsavr ни крив, ни ружен Noevsky @i57v66 По фенг шуи треба да се опијам и да ја побарам. Д Зоро @the__zorro Пишал у CV вештини - послушност. Работава трчам по бурек не пререкувам. Отидов По Пастрмке @masturbinh0 -Кај си ма срц? -На кого бе ти спортско рекреативен центар? 16h Тутан Камон @ivocmon Од 14 риби 2 ми останаа, зошто мислиш дека би можел тебе да те чувам лепотице. ЛУТКА @majaska депилацијата највеќе боли кога е за џабе. Бапчо @thefitzzz Како да ја освоиш во три потези: 1. B 2. M 3. W Бапчо @thefitzzz Тајмлајн на #FB во Недела: - Свадба - Крштевка - Свадба - Слики од Пораѓај - Свадба - Бебето прдна - Чек ин Лондон, near Sopiste -Свадба ✝ Курвин Водењак @jovanowsky Шерпа е голема ајвар се спрема пиперка мелена јана ја меша …Мр3
Viko von Drom@vikohyeah2h На интервју за работа: - Дали знаете англиски? - Да. - Како се викаат Золва, Јатрва, Балдза, Девер и Старосват? The Droog@noluckmakedonec6h Луѓе шо нон-стоп се со слушалки на ушите каде и да одат, никогаш нема да чујат ако некој им рече дека ги сака. Фи'рета@zlatagolaboska6h Јас го разбирам цитронот како портокал...
Спојлер Офтопик сум, само да прашам, како ги сликате твитовите бе? Има некоја брза постапка или стандард?