The Shooting Star ★ @TheShootStar Ај еден сериозен предлог закон: Да се укинат турските серии! Чунга Лунга @Phllapy Долната усна служи за гризање шо не е јасно. Д Зоро @The__Zorro Типка шо се продава за 2 тегли ајвар - Ајваруша Зочо @batozoki 500 евра казна за извадена рака низ прозор The Droog @NoLuckMakedonec Ти се скарува женската, ја постираш на фејсбук Strong enough од Шер, ти ставаат лајкови "Батали ја пеер", а ти у позадина правиш милиброд. Бедоксин @SSassy96 рече ЗАСЕКОГАШ и ете го си отиде... АААА КАЗНИ ГО КОПИЛЕТО, КАЗНИ ГО! Озрачен @tode1514 Ја нарекле "Тајната вечера", а заборавиле дека претходно се чекирале Сплинтер @sinisa_goliOtok Ај да се сакаме додека и тоа не го забранат со закон.
Бапчо @TheFitzzz Ја коа иам пеперутки у стомак... јадам по 6-7 цвеќиња да се занимаваат у стомак и да не ме замараат !!! Бапчо @TheFitzzz - Шо е бре? Ќути, се затрескав у неа... - Е ако де, фино е тоа... Шо фино, колана е лом... утре сум на суд. Машинецот @Y2KBIOHAZARD Предлог закон: екстерно за политичарите. Ina @mnogufina Замисли идеш на одмор у Дубаи у најскапиот хотел и кодот на ви-фито ти е أطرف شيء Ina @mnogufina Тоа што Бил Гејтс е повторно најбогат човек ми кажува дека жена му нема појма од шопинг! Медо @MedoDimoski Тајната на турското кафе: 1. Лажичка кафе 2. Филџан вода 3. Извор на топлина Нема факинг тајна, како може да го утнете?! Donatello™ @petrusevski13 Нова дринкинг гејм: 1. Пушташ мак.нар.приказни 2. Секој пат коа ќе кажат 'сполајти', пиеш. ☜★☞ Чиз ☜★☞ @podochnjak Ладно ти е? - Не бе на вибрации сум. The Droog @NoLuckMakedonec Ти ставив лајк на песната на фејсбук. Тоа значи дека сакам да имаме неколку деца заедно и златен ритривер. Воки @voyoob2 Дали ти „Далибор полн профил“ ја земаш за жена „Милена вештачки нокти“ ?
Д Зоро@the__zorro6h Не верувај на женско шо вика дека нема никому да каже, ќе каже на другарка ѝ сè, од А до Ш. Ангела@rumshtangla6h Да дозаебам уште неколку работи и ќе те барам. Ф или П?@fstojanovski12h АМАН, НА ВРАТА ЦЕЛО ВРЕМЕ МИ ТРОПА НЕКОЈ ЈАССУМ! С.А@angelova235h Како и се пушта гробар на девојка? -Ќе ти ги ископам очите од шо ти се убави! Теретвита Колудо@drizzymon6h Живеам како ќе ми каже мама. Jovana@thebooklover_j4h -Сaкaм дечкo! -Зa шo ти е? -Зa прoблеми ми е. С'Клет@nedelkovskiv4h Можно е да ти се лутам, уште немам одлучено баш точно. ~Жени Хелекс@heleks126m Ќе ме сакаш или да те игнорирам пак? Frida @frida_platt2h Се што оставив за покасно никогаш не се случи. Деко@dreamcatcher98534m Замисли те начекува во кревет со друга и ти вели: Ауууу јака оваа, бравос, ќе почекам јас надвор. С'Клет@nedelkovskiv3h Две работи не треба никогаш да се глумат... ...оргазам и љубов. Butterfly effect@laluna28mm1h Тие некои чувства кои те држат насмеан со денови. Прав Ниче@pravni4e6h #ОнаКога одиш под туш за да се исплачеш.. Ангела@rumshtangla5h ти се јаде за двајца а знаеш дека не сте двајца пошо се оние денови и ти текнува колку убав пар бевте па плачеш за све Бапчо@thefitzzz6h Влав почиња да ја штеди батеријата кога ќе достигне критични 97%. Мрмејд! @mnemosynee_2h срцето му е од aliexpress, евтино. Симонка@simonelciki1h Пред да влезам да се бањам увек ги прашувам по дома да не им се оди во веце. Пошо нели концерт трае 2-3 саати. Хелекс@heleks11h Немој да бидеш 'И оваа ја заебав' човек. Поштарот@bulibe1h Индијска серија 21ва епизода: Te 2635та епизода: Сакам Несупер Марио@nesumsrcka6h „Врз кифличките се посипува ким..“ КАЈ ЈА СОБИРА КИМ НА КИФЛИЧКИ Марија@kapkejks4h Слушам муабет од соба: Мајка: Која ти е онаа на сликана? Брат: Аман мамо другарка! Мајка: Лажеш другарка, признај дека ти е муварка!! ... Др Арсланагић@arslajemenibog1h - Добар ден. Еден леб ако може - Ај екстерно да те видам прво.....седи. Мр Моџо Килингтон@mojokilington15m Јас сум за екстерно на факултет. Шо ги ебам, завршив. Алфалфа@maestralniot5h премногу сум нормален за ваков шпанска серија живот. Ка ПетнаеС@bojanchooo3h Сама си дома? -Да. Шо убаво можеш да ме викнеш. ParanoID@androidmkd32m Ја завршив и втората серија од 50 стомачни... Првата ја направивив у 2005 година! Даweed@nesfaten7h Кој ти е татко дете? -Тони Слаткарот. А што работи? -Пилот е ебати глупакот. Dreamer@ansarovf11h Казна за бакнежи без емоции.
Бапчо @TheFitzzz "Содржината за возрасни е заклучена"... во Македонија оваа реченица се однесува на Ајварот во подрум. Разлутени Македонцом @VlatkoVasilj Екстерно за пензионери. Слонче @Elislonce Чекаа да поминат 16 години да дипломира Илија Димовски за да го донесат екстерното на факултетите. Што не ви е јасно? Џонтра Волта @Balija_ba -Знаеш англиски? -Да. -Како е „ишарет“? Gasmaska @Gas_Maska ТОПЛИФИКАЦИЈА, ПУШТЕТЕ ПАРНО, АКО ГРЕЕ СОНЦЕ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА СТАНОТ МИ Е КАБРИОЛЕТ!!!!!!!!!!!!1111111 Боби @BatmanSaysT Сличноста меѓу факултет и Епл? 1000 евра за шестка. M▇▇in ▇▇mov▇▇▇ @Lacialec Постојат 3 типа на девојки Теретвита Колудо @drizzymon Коа ќе си фаќам женска ќе гледам да биде на ВИП за да не ми досаѓа ногу
Ina @mnogufina Македонија прва ја донесе Еболата во регионот!!! Скапете комшии!!! Маци @ViktoryNik Фати се со мене бе, нема да те терам да се ставиме in relationship на фејсбук. Стефан @bio_hemicarot -Ајде чао и убаво да си поминеш по пат -Па да бе, сигурно ќе има јака журка у бус, и ќе свртиме по едно оро кога ќе застанеме на граница Ina @mnogufina Некоја идна цивилизација ќе ги гледа селфињава и ќе констатира дека луѓето биле со деформитет во муцките и ќе ја потврди Дарвиновата теорија Ленка @e_soleva Ма какви љубовни лептири, какве пичкематерине! Ова чувство на скокоткање во душата коа ќе сфатиш дека е петок! <3 Пурпурна @leonarda_k Ќе ме сакаш или да се мажам? Мерилин @_Rouzz ➤ Кукавица (именка, женски род) -вид птица -онаа личност што заминува без објаснување од нечиј живот
Smelly Cat@nosoytumadree6h - Како се осеќаш откако дипломира? - Невработено... кадар@lookkeen4h ајде заедно да не знаеме што сакаме. Магнолија@bitch_switch3h Изгледаш како Пикасо да те цртал од заебанција. Зочо@batozoki3h #Онакога имаш френд риквест и си замислуваш некоја девојка, отвараш и гледаш те аднал салон за мебел од Сарај. Сплинтер@sinisa_goliotok4h Извини што не дојдов на кафе, немав каде да ја паркирам јахтата. Бони Топ@bonitopp3h Повеќе зборови извлеков од супава него од тебе. Ив.@iv_gj37m Седам во бањарка веќе 2 саати. Зборете ми за мрза. Павловиќ@pavlovikjd4h Ако нема кој да те гушне за да те стопли, стави си чаша црвено вино.
Тетка Биберче @tetkabiberce22 Sep 25 Во Охрид викале НЛОТ. Пичкин Дим @Greenstone94 Sep 18 „Ја добивте ВИП секретарка!“ - Ма пизда ти матер мрежа нема секретарка има. Луна_ @_Luna_1979 25m25 minutes ago Честит 11 Октомври! Нека пукнат душманите. Тој со плочите @AndrejAleksov 36m36 minutes ago Сељaк левел: гo oбрнувa aјфoнoт сo екрaнoт нa мaсaтa, зa дa му се гледa јaбучкaтa. Троа полудена багра @slabkarakter 43m43 minutes ago - зграпчи го денот! - утре Цвеќе за мирисање @GaliumVerum89 Nov 29 Среќен роденден, сите прслуци да ти се исполнат. Проданов @bprodanov Dec 17 ќе одам со неа заедно за нова година. може и ќе ми даде, да ја бацам. Сушанто Рој @susantoroj Nov 3 3 мистериозни прашања ! 1. Учиш ли? 2.Зошто не? 3.И до кога вака? Прп @JustPurpling 1h1 hour ago Ако мислиш дека нема мана, однеси го на одмор со мајка ти Разлутени Македонцом @VlatkoVasilj Oct 6 Кај си? На забар. Што прајш? Колата, ебате Тутан Камон @IvoCmon 4h4 hours ago Одам да се видам со едни цицки. Дибек @TKiceec 11m11 minutes ago А на мајцана шо е носев сеа пишит "defense to get strong" ШО ЗНАЧИТ ТО ВООПШТО? Само да се напишело нешто, не им е гајле мене како ќе ми е Мекица @Plavaaa 17 Nov 2012 Ханзапласт- Салотејп што завршил средно медицинско.