Ф или П?@fstojanovski16h Не сакам да ме буди аларм, туку ти со реченицата "Срце, направив кафе за двајцата". Разлутени Македонцом@vlatkovasilj42m Портали од типот - Ако сакаш да ја прочиташ веста стисни лајк, испеј стихотворба, запали свеќа, излупи компир и измери влажност на воздухот кој,јас¿како не!@theoutfiter039m свари си кафе, пушти си музика и прави се дека немаш ниеден проблем Самболец@maxsambolec5h Куда иду изгубљене шноличке? Паднатиот ангел@izdrkaniot2h 1. Идеш во земја кај што има Мекдоналс 2. Купушваш за јадење и одма сликаш 3. Објавуваш сликте НЕКА ЦРКНАТ!
Стефан @bio_hemicarot · Не чекај го последниот ден на блискиот за да му кажеш колку го сакаш, прави го тоа секој ден. За тој ден да се осеќа сакан а не сожалуван.
Ф или П? @FStojanovski1 Се знае... Паѓаш. Се газиш од смеење. Стануваш. Џонтра Волта @Balija_ba Неправда левел 'Зошто Кирил свети, а Методиј не?' Ф или П? @FStojanovski1 АКО НЕ ПУШТААТ ПАРНО, БАРЕМ НЕШТО МУЗИКА НЕКА ПУШТАТ, ДА НЕ СЕ ТРЕСАМ НА ПРАЗНО. Тутан Камон @IvoCmon Кога идам до продавница ја закопчувам јакната до крај за да не ми се гледа пижамата под неа. Ф или П? @FStojanovski1 Од внатрешни битки, најмногу мразам кога разгледувам мени и не знам што да нарачам. Мрмејд! @mnemosynee_ чипс у 3 сабајле се отвара зад седум планини и седум мориња, јер има звук на авион што се руши! Тутан Камон @IvoCmon Не ме буљај во цицки, дали сум јасна? -Од кај да знам дали си Јасна, прв пат те гледам.
Црно-белите телевизори ги заменивме со телевизори во во боја, ама затоа шареното секојдневие го заменивме со црно-бело. Лесно е да договориш прв дејт Среќа е ако искочите втор пат. -За колку ќе си готова? -Сега е 8. -За пола саат, во 10 биди доле.
Една е Тетка! @TheTetka 9ти Њутнов Закон: Бодито не сака да се откопчи тогаш кога најмногу ти се моча! ParanoID @AnDroidMkd -На што се грееш дома? -На дрва -Ај искористи го зборот дрва у реченица... Уствари чекај бе, тоа беше за у друг твит Ф или П? @FStojanovski1 Луѓе од типот "-Треба да ти кажам нешто... -Кажи. -Уствари не, ништо уживај." треба јавно да се запалат на плоштад. Oliver @Oly_ver7 Има три типа на луѓе: 1.Го кинат шеќерчето на крајот 2.Го кинат шеќерчето на средината 3.Го пијат кафето без шеќер Noevsky @Abesotie У κафич: -Κаκво κафе? -Κо божем битно е тоа, дојдов да ме видат деκа седам... Ф или П? @FStojanovski1 Откако ќе отидеш кај некого дома, второ прашање после „Кој е пасворд на вифито?“ е „Каде имаш штекер?“ Дон Џулс @JaBatka Ја скрив правосмукалката за да не ми ја пуштаат насабајле и да не ме будат. Ме разбудија да ме прашаат каде е!!! Ф или П? @FStojanovski1 Една другарка на фб е пишана Gusevska. -Никогаш не сфатив, со с или со ш си? -Со ш... -Аааа, значи Гусевшка.
И на мачкава дома да и ставам 500 лајка, ќе мисли дека е лавица. Внукот и се жали на баба му: -Бабо, фатив сида. - ПА ШТО СВЕ НЕМА ДА ФАТИШ, ИЗЛАГАШ СО МОКРА КОСА, СЕДИШ ПО ЦИМЕНТА!! -Буреκ има? -Да, да го завитκам? -Е не, стави го на USB-то Κолκу ви траеше љубовта? -Две недели. Од κинесκата, а? Минута молк за сите “најдобри другари/ки” со кои сме поминувале цели денови, а сега е изгубен било каков контакт.
Тутан Камон @IvoCmon Сакам да останеме само другари. - Добро, ти се игра после фудбал? ПуканКи @Trajche_theTree Најдобри другари сте се додека флерт во пијанство не ве раздели. Ina @mnogufina -Се вработив бабо, програми правам! -Сулејман ќе го давате бабе?
Мрмејд! @Mnemosynee_ ја праам overthink и на overthinking-от. Ina @mnogufina Англиски: Ok, bye Македонски: Епа ајде тогаш,важи,обавезно да да,ќе ја поздравам фала, важи,не не заборавам таман работа,ајде,да да,ај ај Ina @mnogufina -Се вработив бабо, програми правам! -Сулејман ќе го давате бабе? Џонтра Волта @Balija_ba -Колку се храниш здраво, од 1 до 10? -7ца. Џамбаз @elena_tekinec Ја тресам тастатурава више 15 минути и никако нешто благо да ми падне! Ангела @RumShtangla Да добијам нобелова награда за хемија, мајка ми ќе праша 'е толку не можеше за физика да земеш?' Тутан Камон @IvoCmon Уште 8489 корпи и нова година. -Де бе, со толку женски ќе пробаш? Не, во комунална работам. Бони Топ @bonitopp -Омилено митско суштество? -Сродна душа.. Dreamer @AnsarovF -Што држиш? -Диета. -Придржи и ја и мојава, отидов јас у кафана.