Кики @Japonche · Подочњаците ми се толку големи што не ми треба нов капут зимава. Се заебавам бе, немам пари. Ina @mnogufina · Се будиш од попладневна дремка и не знаеш кај си, кој ден е, дали е ден или ноќ, дал имаш сестра или дечко....ок, дечко сигурно немаш... Кики @Japonche · Oct 22 Мислам дека сум запамтена во сите бутици по прашањето Имате вакво, ама црно? Кики @Japonche · Oct 20 Преку ред може да ме пуштат само во депресија пошо се знам со газдата. paramecijumka @paramecijumka · Oct 12 kako sam krenula da se družim sa ljudima doći će mi samo roditelji na svadbu. Кики @Japonche · Oct 15 Кога некој порачува чај во кафич ми доаѓа да му сварам од дома, да му го донесам и мене да ми ги даде тие 70 денари. Кики @Japonche · Oct 13 Доаѓаш дома: -Стигна? -Не, ова е близначката што ја дадовте на посвојување. -Душооо, знаев дека ќе се вратиш. -Што? -Што? никој @voyoob2 · Sep 29 Дали ти „Далибор полн профил“ ја земаш за жена „Милена вештачки нокти“ ?
Ангела @RumShtangla животот е една голема кутија сладолед од ванила и чоколадо со парчиња карамел и бисквити полна со урда Man @Goran_Man Како бе на никој не му текна да направи мусли „Брусли“. Кога ти треба енергија и сила. Кога мислиш дека ќе изедеш чутек, земи мусли „Брусли“ Aleksandar @Guardiolafan Имам архива на недосонувани соништа. Пиво Џедај @KocevZ Не знам со која песна да настапам под туш... Предлози ??? Катода @khayteeb Oct 27 она кога имаш да завршиш 886317 обврски, а ти завршуваш само 2, па се тапшаш по рамо и си викаш 'ај моеше и бетер'. Aleksandra @MitrevskaA Oct 17 Уште си ја рестартирам играта кога гледам дека губам. Цветна Брада @cvetnabrada Уште имам трауми од таа епизода.
Ну Погоди @dac___ Не одете по нас - Ѓаволите. Езерџијата @ Vasilevski24 На кој факултет си? На ПМС. Мислиш на ПМФ НЕМОЈ ТИ НА МЕНЕ ДА МИ КАЖУВАШ, МИСЛИШ НЕ СИ ГО ЗНАМ ФАКУЛТЕТОТ!!! Ina @mnogyfina Англиски: Ok, bye Македонски: Епа ајде тогаш, важи, обавезно, да да ќе ја поздравам фала, важи, не не заборавам таман работа, ајде, да да, ај ај. Мачорот во чизми @1machka Секоја љубов си има клупа у парк посебна. Забушант @batekiko 93% од моите чорапи се сингл. Маиша де ла круз @patapatae - Ми се врти - па оди врти се кој ти брани ВЛАХОВАта @SVlahova Мерка за опуштање луѓе - "Наши сме си". Тутан Камон @IvoCmon Сите ве будат со бакнежи и гушки, мене со "Стани волу еден!" Љубезниот @Starecot - Што вина имаш чедо што си дошол на исповед? - Бовин, Стоби, Смедеревка, Алексадрија... Лепи сол @LepotanSmotan "Не сум кочијата на пепелашка ама околку 12 сум тиква."
Baze Lazevski @BazeLazevski Ауууу го сакам бројот од дилерот на баба Неда! Некогашен Нокширџија @KrisManev
Е.F.™ @fidovski Многу заебано име е “Мила“. Дури и у врв на нервоза ќе ја викaш 'Мило'. Бапчо @TheFitzzz Симпатија е особата шо не знае дека постоиш... ШО НЕ Е ЈАСНО? Tha Weed @Nesfaten -Од што беше болна баба ти? •Од премногу кофеин. -И од што умре? •Од желба. -Шо желба бе? •Да и се падни точак од наградната игра. Бапчо @TheFitzzz Зимно време туширањето трае 1 саат... 55 минути пробуеш да ја погодиш топлотата на водата и 5 минути се тушираш. Elena @Elena__Shore зошто нема бурек достава? све мене треба да ми текнува ! Dreamer @AnsarovF Don't you "не те сакам" to me. Бапчо @TheFitzzz· 37m37 minutes ago Завчера... леќа Вчера... грав Денес... боранија ДАЈТЕ ТОА БРОЈОТ ДА ПРИЈАВАМ СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ! giraffes @CinnamonGiraffe Во недела има сонце за да ја видиш прашината што треба да ја избришеш. Бони Топ @bonitopp 5 видови на нервоза: 1.Ок.. 2.Уживај.. 3.Од понеделник.. 4.Ќе се слушнеме.. 5.Seen√ Бапчо @TheFitzzz "2500 € казна за сосед кој нема да пријави семејно насилство" Комшијата ја тепа жена му, а ти го пријавуеш другиот комшија пошо не пријавил. Маци @ViktoryNik #Љубов бе. Заедно ги дава гугл.
Dija_zJapam@dija_zjapam3h Нема везе шо нема сонце у кафич, фраерски е да носиш наочари. Мхм. Курвин Водењак@jovanowsky3h Пример за црна дупка што голта се окулу себе е кога ќе изедам јаболко, после тоа цела крава можам да изедам The Shooting Star ★@theshootstar5h Ако македонецот направи лек против ебола, сигурно ќе содржи ракија. ПуканКи@trajche_thetree2h Да знаеше колку пати му го имам отворено профилот, ќе ме сметаше за опседната со него. Лизејха@tweetkikh6h Оти не можи Господе да си ги пикнам топлинките в патики? Курвин Водењак@jovanowsky3h Две еспреса, еден нес и срцево ми прави тика така тика так Мотор рајдерка.@marti_nna5h Дома: си јадел пред пола саат пак ти се пријадува. Надвор: немаш јадено цел ден и не ти текнува на јадење. јас вака функционирам. Ив.@iv_gj5h Носам блуза Bad girls have more fun. Еве си направив чај и седнувам да учам. Мачорот во чизми@1machka1h Инспирација is not available in your country. Д Зоро@the__zorro2h У автобус: -Дечко затвори прозор, ладно е. -Ќе затворам ја прозор госпоѓо ама прво вие избањајте се. Филозофот 1.0@firerot_2h Ми се оди во планина да се извикам и да се вратам во нормала. Деко@dreamcatcher9851h Мапет шоу беше доста поучен цртан. Ете и Гица беше прасе па Кермит си ја сакаше. Не е се до изгледот бе деца. Изглед се менува каракетр не.
Брус Вејнов собар @MatrixOfHell * Не сум љубоморен ама кој е тој Јорган и зошто спиеш со него? Бапчо @TheFitzzz Завчера... леќа Вчера... грав Денес... боранија ДАЈТЕ ТОА БРОЈОТ ДА ПРИЈАВАМ СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО !
azazelo @azazelo_s · 2 срча - минато скршено време од глаголот срце Noevsky @Abesotie · Ќе дојдат и моите 5минути... -Да, ама κога? Κога ќе се омажиш. НаФ²ора @ri100wski · Перница - Нешто кое ја знае целата вистина. Пустинско Цвеќе @StrelecTea · Со таа уста сакам да ми ја затвориш мојата. Елена @shtrumfeta_ · Цицкиве го имитираат Петар Пан - неќат да пораснат. Елена @shtrumfeta_ · Не ви е тажно што најтоплите прегратки се за збогум?
Една е Тетка! @TheTetka Бев на кафе, испив две кригли. God is an astronaut @srekjna Лесно е да изедеш чоколадо, оди до продавница да си купиш да те видам. Бапчо @TheFitzzz Пеери замислете се качите на некоја планина само за себе, а не и за 500те слики на врвот. Ф или П? @FStojanovski1 Ќе те сакам како леб и кремче и млеко. Блек Мамба @Morgana237 Сакам пржени компирчиња со сиренце рендано одозгора. Молим те прочитај и донеси ми. Тутан Камон @IvoCmon ПОБРЗАЈ ТРЕБА ДА СЕ БАЊАМ! -Чекај уште стихов. Лудило Братучед @LudiloBratuced · -Здраво, колку се патикиве? -6700 батка, најнов модел, еве и јас истите ги имам скоро 2 години ги носам
Бони Топ @bonitopp Емоциите се како гости, доаѓаат и си одат. Ina @mnogufina Ова со Мовембер и бркојте се однесува на мажи. Повторувам, се однесува на мажи! ParanoID @AnDroidMkd Од толку што сум културен, тропам на вратите дури и пред да излезам...
Гижоки @Shkottt - што сакаш во кафето? - цимент Бапчо @TheFitzzz Дома ми се дерат да не се бањам со пуштен бојлер ради сметката за струја, а не пошто ќумрам.