Izvinete nemozam da ja najdam slika no eve ke citiram "Majka mi koga pisuva na tastatura lici kako da cisti oriz. "
Неспанката @martina22acm Го истресов ќебето. Во него најдов 3 далинска, 2 телефона, клучеви и малезискиот авион.
Курвин Водењак @Jovanowsky Извини цуро ама таа чизма до колена бара нога да имаш, а не стубови Dreamer @AnsarovF Воздухот е загаден... А за душите што праиме? Мачорот во чизми @1machka Од дрога користам љубов. Пиво Џедај @KocevZ Горде нај веќе се радува на Мовембер... Твитагора @tvitagora Разголи си ги цицките уште повеќе па јади гомна зашо цел автобус буљи у тебе The Droog @NoLuckMakedonec Еднаш заборавија да ме земат од градинка. Цел живот ми помина пред очи, сите 3 години. Мачорот во чизми @1machka Луѓето ги делам на: 1.Нормални. 2.Заљубени. Ф или П? @FStojanovski1 Фризер и алкохоличар немаат осет колку е „малку“. Една е Тетка! @TheTetka Бев на кафе, испив две кригли. Мачорот во чизми @1machka -Зошто си со неа? -Среќен сум, толку. Чунга Лунга @Phllapy Љубов е, нека боли.
Noevsky @Abesotie · Nov 3 Можда аκо не помислам на неа, κазна ќе ми пишат. Е, до толκу ми е во глава. Алка Поне @straight_ · Oct 7 Симпатијата си фати дечко. Некој манастир да ми препорачате ? Корона Мортис @Lathronniell · Nov 1 Друга уба работа во мастурбирањето е шо не мора да се дотеруваш претходно. Корона Мортис @Lathronniell · Oct 30 Од сликите со бели дробови на пушач и непушач сфаќам само дека и двајцата се мртви.
Man @Goran_Man 3m3 minutes ago Фејсбук групата „Здрава бременост“ не е ништо друго туку конкуренција на фемина.мк. Сениште @Senishte May 25 Ако мислиш дека сѐ е како што треба нешто си пропуштил. Скрачи @Skraci Feb 3 А κаκо им е на цигаρите κога се будат со непознат упаљач после пијана ноќ? Donatello™ @Petrusevski13 43m43 minutes ago -Ќе идам до центар.. -Шо има таму? -ВАСКО ЕФТОВ!! Ебате глупото прашање.. Душманот @dushmanot 46m46 minutes ago Урдата е сирење што не успеало во животот. Ф или П? @FStojanovski1 48m48 minutes ago -чуваш женско куче -го крстиш Невиност -ако ти се изгуби, ќе лепиш постери „Изгубена е Невиност!“ Хан Соло @Han_Taken 1h1 hour ago Кога некоја жена се нервира многу љубам да дотурам нервоза со ''госпожа је мало нервозна?'' Бојан @b0stan 2h2 hours ago Мара си иде дома и му вика на Блажо: -Нека ти доат другарите за фудбалот вечер, еве пиво. -Мариче, ногу ли? -Нее, само жмигавецот и крилото. Ана Ресана @AnaFiljana Oct 30 Пишуваш симптоми на гугл и испаѓа дека си умрен веќе 48 саати. Miѕs. C u r l y @Red_Magic_Woman Dec 29 -Животно на Б ? -Бивши ?!?! Озрачен @tode1514 2h2 hours ago Има два излеза од кризата во Македонија: 1. Аеродромот во Скопје 2. Аеродромот во Охрид Реџина Филенџи @delevska 6h6 hours ago -Како е на англиски осум? -Ејт. -Да те носам на дејт. #хехе
Катода @KhayTeeB нит ми се стануе, нит ми се лежи. ај ќе паднам од кревет. Гижоки @Shkottt - здраво - здраво - здраво - веќе ти реков здраво - тројца сме
cece @cecenik замисли некад те прашаат нешто што не знаеш и кажеш не знам. Frida @frida_platt Му туткаш писмо во џебот и трчаш најбрзо што можеш. Подобро од е-пошта. The Droog @NoLuckMakedonec Порано шубаво било: ја маваш со токмакот по глава, ја тегнеш за коса до дома и твоја е. Сеа треба Арктик Манкис да ги слушаш.
Машинецот @Y2KBIOHAZARD сесија или серија беше правилно? ☜★☞ Чиз ☜★☞ @podochnjak Ноне кога ќе се начука не се прави дрво, туку бонсаи. Марија @kapkejks Не можеш сите да ги задоволиш и направиш среќни. Не си ајвар. И.С @iSmiljanska МАМОО, МАМОО, види ме, БЕЗ АЛАРМ!!! Ina @mnogufina Мајка ми ми ѕвони од слава и ми вика: Јана на тетка ти Данче какви работи спремила, како да те најде на ФБ да видиш слики и рецепти! Ќутам. Ina @mnogufina Се будиш од попладневна дремка и не знаеш кај си, кој ден е, дали е ден или ноќ, дал имаш сестра или дечко....ок, дечко сигурно немаш... Mомиче @Momichet0 многу мразам ко ќе ми е смешно нешто на сред нервирање Jordan Geekov @jocoska На визита во Бардовци. - а на овој што му е? - овој, докторе, кликнал на "Погледнете ја оваа секси Струмичанка чии облини ќе ве полудат". кој,јас¿како не! @theoutfiter0 од сите магнети за фрижидер, највеќе се сакам себеси. Ф или П? @FStojanovski1 Lovers come and go, бурек is forever.