СуперменКА @_karirana - Со љубов како си? - У минус. Озрачен @tode1514 Не се заљубувам бидејќи немам фиксен телефон со спирален кабел за да го вртам дур зборувам со симпатијата Бони Топ @bonitopp Си ја најдов среќата....ама не ме приметува. Минослав @minomkd Паметен телефон, паметен часовник, паметен телевизор, паметни наочари, паметен фрижидер, паметна машина за перење. Уште паметни луѓе фалат. ЗнамТешкоЕ @Pesimistot Му викам на јогуртот немој бе да се дружиш со тие ферментирачки бактерии, ќе те расипат.
СуперменКА @_karirana · Најтажно било кога двајца се сакаат а не се заедно. Овие изгледа немаат гледано филм у кој умира кучето. Девојката со бурекот @pivo_ok_pozz · Тој тажен момент кога гледаш стари фотографии со луѓе со кои повеќе не збориш. Македонско девојче @msoldieroflove · А има и луѓе со кои се гледаш ретко, ама квалитетно. И секогаш кога ќе ги сретнеш, се осеќаш ко вчера да сте се виделе. Е тие вредат злато. Man @Goran_Man · Оние од средно што не знаеја да бекнат англиски,се преселија по светот.Ние што имавме петка,останавме да гледаме странски серии без превод. Тутан Камон @IvoCmon · Кога идам до продавница ја закопчувам јакната до крај за да не ми се гледа пижамата под неа.
Офф-топик оваа Ким колку вештачко ја направиле, она не е толку слаба во рацете. Премногу фотошоп. Ужас е.
Бејтманолоџи @hasawatermark Знам што лајкна минатата есен. кралицата @annievsv Мене добриве прилики ми се како 29 февруари На Шивец поголемата @_ne_go_tinka_ Ако дочекаш некој да те праша кај си цел мој живот, му кажуваш по кафани и со погрешни, шо не е јасно? Dreamer @AnsarovF Колку тахикардии има во "typing"?
Енџи @la_reina1k Биба реши вечерва да не ни Додева. #хехе Џамбаз@elena_tekinec Другарките ме заебаваат што дечко ми е постар, а кога ќе земе пензија арен им е!