@Abesotie Само глупо машκо може да и рече на девојκа "и мене ми е" на "ладно ми е". Абе ќе има да ќутиш и да ја топлиш ебате.
@lelebre Многу сакам кога некој ќе ми препорача книга од 600 страни и ќе ми рече дека се чита за 2 саати... Мислам, што си ти Џек Лалејн пауер џусер ?
Хелекс@Heleks1 Да отвориме кафич за сите шо сме форевер алоун и да се вика"Врска".Тамам ќе те праша некој: -Кај си? -Еве во врска. Да ги израдуваме малку. Хелекс @Heleks1 Да сомнеживе што ме јадат, ми јадеа и од салцево, сеа ќе бев Адриана Лима.
Ф или П? @FStojanovski1 Ме чуди што уште нема самоубиство од типот „Изел тенџере грав, се покрил со јамболија и се угушил“. Ф или П? @FStojanovski1 Мелита продава UGG чизми со бисери. Грдото само што доби нова форма. Џ А Ј О @DZAJO555 Се кладам дека некој си игра со нас, нешто слично на Sims, а мене ме забораил у некоја куќа пред компјутер и не ме трга од таму... Ф или П?@fstojanovski Замисли ѝ пишуваш на симпатијата -Што правиш? -Еве, те мислам. и добиваш срцев удар. Бакица @babamitinka На групни слики секој се гледа себе си, исто и у животот Мрмејд@mnemosynee aj нека го накитат веќе градов, потонав во депресија и сивило. Ангела @RumShtangla кога го селам ќебето од една во друга соба обожавам да се замотам како да сум римски сенатор The Shooting Star ★@theshootstar Во името на ладното, на дрвата, на оганот, КАМИН! Ф или П? @FStojanovski1 Во основно фаци беа тие што имаа телефони и пуштаа рингтон ѕвонче, па професорот ќе мисли завршил часот и ќе не пушти порано. Македонка @devojce91 Посебен е, затоа што на сред сериозен муабет ме прекинува со „Убава си. Многу“. Marija @_Rmarija ги избришав сите апликации за да учам и си инсталирав некој менструален календар, еве сега гледам дека на нова година 2023 ќе имам добиено Ana Golejshka @A_Golejska Најтажно во врска со Скопје ми е што луѓето не танцуваат. Дремат со пијачките и зјапаат. Или само зјапаат. Или само дремат. Tom is Love @egodollaric · #Љубов е кога заспивате заедно и го синхронизираш дишењето со неа.
Сашо Алексов @sasoaleksov - Колку ви е јакнава? - 24 500 денари. - Може да ја допрам? - Да. - Благодарам. Ангела @RumShtangla кога го селам ќебето од една во друга соба обожавам да се замотам како да сум римски сенатор Објавувачот @Publishermkd Има два типа на луѓе: 1. ракописно Ш со цртичка доле 2. ракописно Ш без цртичка доле Marija @_Rmarija ги избришав сите апликации за да учам и си инсталирав некој менструален календар, еве сега гледам дека на нова година 2023 ќе имам добиено Wi-Gi @WinerGirl У средно на нас блејк фрајдеј ни беше 7 час втора смена у петок. Бапчо @TheFitzzz Абе вие шо носевте по 34 пенкала на тест... и не позајмуваа ниедно за евентуално да не ви откажат останатите 33... успеавте ли у животот? Сплинтер @sinisa_goliOtok -Со среќа нека им е на младоженците -Фала ама јас овде работам конобар сум Ina @mnogufina Човеков до мене у банка пола саат ја држи слушалката на уво и ништо не збори. Јасно е, се кара со жена му. Б or Че? @tivkoto_covece Еве, седам сам дома со Сања, Мони, Ангела и Марија... Инаку, Сања е аголна гарнитура, Мони е лежај, ангела трпезариска маса а Марија комода. Марија @kapkejks И кечапмајонез имаат еден сенф шо им се меша у врска, а не па ја и ти.
Маца ✿ @stonogalka На другарка никогаш не и кажувај дека си и го видела симпатијата. Ќе заглавиш пола саат во објаснување во која поза јадел. Мачорот во чизми @1machka -Знаеш историја? -Да -Што е овој споменик на плоштад Македонија? -Џабе пари фрлени. Калуѓерка † @Tirquoise Компир во Македонија има две значења: -Зеленчук -Излезен палец од скинат чорап. Хелекс @Heleks1 Игнорирањето е мајка на привлекувањето. Тој со плочите@AndrejAleksov Небитна си како Т во рентген. Бакица @BabamiTinka На групни слики секој се гледа себе си, исто и у животот