Ф или П? @FStojanovski1 -почнуваш да пишуваш на симпатијата -гледаш ...is typing -престануваш за да видиш што ќе ти пише -и она престанува -се сечеш Сплинтер @sinisa_goliOtok Некои луѓе само во сон можеш да ги гушнеш, и тоа од време на време ако се смилуваат и ти дојдат во сон. Е ради нив врне во душата.
Тутан Камон@ivocmon3h Ако си левучар сите срциња во кафето од келнерката ќе ти личат на газови. ♠Алиса У Вондерленд♣@iamalicemadness2h Мајка ти се убива од кашлање - сите ќутат. Ти праиш еднаш кхм и одма ПИЈ ЧАЈ КАШЛАШ БУВТАШ ОД ПРЕЕСКА ТЕ СЛУШАМ, НА ЛИМОН, НА C ВИТАМИН!! ПуканКи@trajche_thetree3h Ако ми погодат некоја песна во бутик, повеќе сум заинтересирана да разгледам и купам. AlekSandra@alek_sandra6662h Убаво си викаат Американците само "Morning", а дали ти е добро утрото или не ти си знаеш. Татина маза@donnie_kul42m Они вистинските партнери на 13 години си ги нашле, а јас уште вратата ја заборавам отклучена кога излегувам. Е.F.™@fidovski1h Стануваш сабајле, го вадиш телефонот од полнач, ја трошиш цела батерија и тек после ти почнува денот...не знам што не е јасно тука.
Троа полудена багра @slabkarakter она непријатно чувство кога вадејќи ги слушалките од џеб, случајно со нив ги вадиш и клучевите, картичката, телефонот и половина галаксија Карма @Gushkalo Мамо ти треба помош? - Не не, можам сама. 15 minutes later: СВЕ ВО ОВАА КУЌА ЈАС ТРЕБА САМА ДА ПРААМ, НА НИКОЈ НИШТО НЕ МУ ТЕКНУВА! Љубопитна @Bibliotekarka7 Гледање во очи и останати видови на храброст. Д Зоро @The__Zorro Многу ми се интересни коа мислат дека на слава им идам за да се видам со нив. Алооо за јадењето дојдов, не си ласкајте Курвин Водењак @Jovanowsky Пржените компири се највкусни кога ги крадеш додека мајка ти ги пржи и вришти по тебе дека се за ручек Чејс @ChaseWork у 7мо цел клас се договоривме за претседател да ја гласаме најголемата бараба. класната ги поништи изборите. никад овде немало демократија. Ангела @RumShtangla - зашто ќе идеш на #СтудентскиМарш? - од солидарност и пола држава отвара речник да види што значеше зборов. Ангела @RumShtangla еден ден ќе имам толку многу пари што ќе ја китам елката и отпозади каде што не се гледа Мрмејд @Mnemosynee не може некој да ме изигнорира колку што ја можам да направам да му биде незгодно поради тоа. Мрмејд @Mnemosynee да ги соберев сите пари дадени на такси затоа што сум каснела, ќе имав јахта во Монте Карло.
Некој човек го сопира полицаец: -Извинете господине, куче на предно седиште не се вози. *Ама овој е плишано. -Мене раса не ме интересира!