Единица Мерка за Лошо Облекување : - "КОЈ МЕ ГЛЕА БЕ" Мамо, мамо, ти одсекогаш ли ги гледаше овие сериите? - Да Касандра, зошто?
Бони @OtpisanaBONI Ти си тој "некој" кога кажувам дека ми недостасуваш, ти си "нешто" кога ме боли и "ништо" кога ќе ме прашаат што ми е. Everywhere YouAre @EdnoFino Ееј -Сакам те. Ххх молиим -Викам снег ќе врнало.
Bez razlika dali e od femina,od fb,kajgana,od mars ili od bilo kade,celta e edinstvena - Da se nasmeeme.. Imaj dobra nokj
Тутан Камон @IvoCmon Во ракавицата тргнав да пикам два прсти во една дупка, навика. Ф или П? @FStojanovski1 Имам супермоќ да видам колку е саат и после тоа да не знам колку е саат. Ф или П? @FStojanovski1 Ако почнат да те газат, биди лего коцка. Ф или П? @FStojanovski1 ОВИЕ ШТО СЕ ОРГАНИЗИРАНИ НЕКАДЕ ВО СТРАНСТВО ЗА НОВА ГОДИНА, Е ТИЕ ПРАШУВААТ КАДЕ ЌЕ ОДИШ ЗА ПОСЛЕ ТИ ДА ГИ ПРАШАШ И ДА ТИ СЕ ПОФАЛАТ. Ina @mnogufina Кога ќе купам нешто и продавачката ќе ми напомене дека е последно оставам све, ја гушкам и плачеме заедно. Ina @mnogufina Кочан - единица мерка за ладно Мачорот во чизми @1machka На досадно не се вика ''и мене ми е'' туку се прашува ''сакаш да прошетаме?'' Борќе @El_Guaje Кој датум е денес? 6ти...број 6 Борче. Ајде станувај да одговараш. #ТраумиОдДетството Приземјен Пегаз @HacmeBka Follow -Мамо, мамо, ти одсекогаш ли ги гледаше овие сериите? --Да Касандра, зашо? Влатко Васиљ @VlatkoVasilj Купив смарт телевизор. Не фаќа Сител!
Мaмo јaс сум у мaркет, дa купaм нешo? Тyping... кaжи пoбрзo Typing.. немa врскa пoсле aкo требa.. Typing... oтидoв. mame leb. Дρугаρκа стана мајκа пρед една година. Јас едвај станав сабајле од спиење