Мислам дека по форумов имам сретнато тема: омилени твитерџии, најдобри твитерџии или сл, ама сега ја барам неможам да ја најдам, па ако сакате да ми дадете линк. ФалаМногуПријатно
Еве повели http://forum.femina.mk/threads/Познати-Твитерџии-и-Фејсбукчии.22775/#post-2272926 .................. Бони @OtpisanaBONI Има песни кои кога ќе ги затвориш очите тие стануваат некој. Ф или П? @FStojanovski1 Снегов не е за да си сам. Мрмејд @Mnemosynee_ "сакав само да те чујам" ми е омиленото "те сакам". Ᏸ∀ƮƸ ♈@BateMkd Ти стигна честитката од мене? -НЕ? Ами како ќе ти стигне не ни ти пратив.. Твитагора @Tvitagora [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87058]Ај сопни се и падни ми во прегратка.[/COLOR]
Ф или П?@fstojanovski12h Typing, typing, typing, typing... И на крај само смајли ќе ти прати. Пу. Ангела@rumshtangla5h таа секунда во која ти се враќа вербата во човештвото кога рандом дечко на разминување ти подава рака за да го преминеш мразот Бејтманолоџи@hasawatermark3h Излегувам надвор: Пингвин mode on. Бапчо@thefitzzz6h Абе вие шо вежбавте цело време за летоска да бидете слаби ко етиопјани... СЕА ВИ СТУДИ НА ЛАДНОВО А ПИЧКИИИИИ? #НиеДебелиИСреќни Ќерка му на Крапче@dackua5h На фЉизер си закажавте за утре ? И немојте тулумба локни. Бапчо@thefitzzz5h Убаво е да ме сакаш, ама уште поубаво е и јас да дознаам некад ! Кики@japonche5h -До кај си со факултетот? -Еј, ај смени тема, жити се. -Дечко имаш? -Уште еден неположен ми остана. S@trnorushka5h Ми фали времето кога одев по тезги и си бирав новогодишни честитки. Од оние што свират кога ќе ги отвориш.
Ф или П?@FStojanovski1 2015 be good to me. Што бе? 2014 ве тепаше? Ф или П?@FStojanovski1 Некои смајлиња се праќаат колку да нема seen. Теретвита Колудо@drizzymon Нема ништо полошо од болката кога сакаш некоја што не може да ја имаш. Гижоки@Shkottt - колку сладоледот? - 55 денари - еве ти 50 - дечко уште 5 - уживај не мора Хартиган@blagajnikot Лесно е пијан да ѝ пишеш. Тешко е сега трезен да читаш што си ѝ пишал. Берберот@berberot Кога си легнуваш? -Па на 0% батерија. Ina@mnogufina - Мамо многу се лизга надвор, одвај стигнав.. - Овошје не јадеш!!! Ледена калуѓерка †@Tirquoise Со парите од свадба и купил крава и пчели, затоа што и ветил мед и млеко.
Е.@estavrevska има едни луѓе, што би напишал толстој, што се ко сонцето: и да избегнуваш да гледаш во нив, ги чувствуваш и те греат. повеќе такви годинава.
Вукашин @DarkoWolf Направи ја најсреќна и насмеана, бакни ја кога не очекува, гушни ја кога не заслужува и сакај ја кога мисли дека не ја сакаш.
Мастертвит @Amtvitamin Мајка ми зимно време мисли се викам Врататааа!! Бони Топ @bonitopp Две работи никогаш нема да ми бидат средени: 1.Мислите 2.Собата Курвин Водењак @Jovanowsky Ѕвонете подолго, ни треба поише време да ги извадиме ракавиците и да кренеме Теретвита Колудо @drizzymon Не испаѓам од дома 10 дена сеа, не ми се вика на секој ајде среќна нова се најубаво Ана Ресана @AnaFiljana Сине, излези поиграј на снег малце. - Аааа, да ми се расипе тачот на таблетот. Ina @mnogufina Една на 24 кичен прави јадење во бела блуза. Јас во бела блуза и леб да сечам ќе се исфлекам. Филематија @TwinOfArabella И ние што не ставивме 250 слики славевме Нова година. Хелекс @Heleks1 Поише шанси имам пропуштено него автобуси. Маци @ViktoryNik Многу сакам кога ќе видам човек што се смее додека оди на улица,а не гледа во мобилен,знам дека се потсеќа на нешто убаво што му се случило.
@Jovanowsky Некад ми иде у клуб да извадам Usb да му мавнам бокс на "Dj"от и да пуштам 200 пути по боље музика од него и да се ижуркаме сите лудо!! @TheFitzzz A ние што моментално не сме чекирани у ниеден кафич... ЌЕ ИМА ЛИ ТРОНКА НАДЕЖ ЗА НАС ВО 2015-та ??? @JumalaTuoni Вчера еден сакаше да ми го украде тел и му реков: „Не ми е Ајфон“.Се погледнавме во очи,се гушнавме и заплакавме. Не сме успеале во животот. @MeVikaatAna Мрежата на ВИП е многу слаба, мислам дека веќе е анорексична.. @dackua · Не сте толку убав пар за да го малтретирате народот со заеднички слики на секои 5 минути... @TwinOfArabella Ако не се бламираш пред симпатијата, нешто дефинитивно не е во ред со тебе. @ViktoryNi Многу сакам кога ќе видам човек што се смее додека оди на улица,а не гледа во мобилен,знам дека се потсеќа на нешто убаво што му се случило. @Wlladdimir Има личности со кои разговорот ти тече толку спонтано и добро, што нема место за „а друго што ќе се пофалиш?“