Ivi @Podobraodtebe Како што најмалата капка може да создаде голем океан, така и најмалата надеж може да создаде голема среќа. НајубавиотТвитерџија @_najubav_ Умри више еднаш !!!! - - Јас на надежта !!!! Бони Топ @bonitopp Вие што сте заљубени не знаете што е криза за благо.
@alexandar_87 - Сине излези од собата не сме те виделе 3 дена откако роденденот ти помина... - НЕ ВИ ГИ ДАВАМ ПАРИТЕЕЕЕЕ МОИ СЕЕЕЕЕ !!! @poceldendoma Јас сум од времето кога лижевме степ. @Mirrianna Ка ќе легнат на снег сите прават снежно ангелче, а јас правам снежно прасенце. @TheFitzzz · Причај ми за појак пол коа жениве искачаат у 12ка штикла на лед у минич и хулахопка на - 10... Ја уште се мислам меѓу белите и плавите ѕиври.. @Jovanowsky Некад ми иде у клуб да извадам Usb да му мавнам бокс на "Dj"от и да пуштам 200 пути по боље музика од него и да се ижуркаме сите лудо!! @ViktoryNikk Еднаш влегов во аптека да купам кондоми и излегов со Витамин Ц. Гужва имаше, јбг....
Дарјан Раденковиќ @darjanr Не е дека не сакам да живеам у државава. Само сакам они да не живеат у државава.
Мргуда@mrgudamama Смеата е половина здравје, исто така и игнорирањето некои луѓе го сметам за пола здравје. Пикабу@pikabu00 Излезете. Убаво е да го осетите студот на образите и топлината на погледите... Бони@otpisanaboni Музиката е најчиста форма на човечки емоции.
МенталноПрекрасен @mentalen Follow - Амори, ќе вариш едно кафе посабајле? - Пффф, ја дечко ми го варам, за едно кафе, проблем ли е. 12:23 PM - 1 Jan 2015