Mischievous @vasie33 Здраво, имаш да ми дадеш некоја лажна надеж? Lobotomized @LepotanSmotan Не спијам, Нес пијам. Lobotomized @LepotanSmotan Мене ми треба еден ангел кувар. Кави_Флу @Kavi_Flu Штетен е алкохолот, цигарите.. И луѓето.
Божана Мечката@amoretisi56m Мајками : ми се јавуе и ми вика иди брзо исклучи го шпоретот ќе изгоре боранијата.. И вие исто ќе регирате така?Намерно нема да ја исклучите Матикуле@matikule2h Од #Љубов, внук ми секој ден си разменува по нешто со симпатијата од градинка. ♠Алиса У Вондерленд♣@iamalicemadness2h од што гледам надоле кога одам да не се лизнам, поголеми се шансите у бандера да се пукнам. Другарка Ти@drugarka_ti5h Како се осеќаш? - Не се осеќам. Лекси@lexylium2h Секого можеш да го насмееш, само прашањето е колкава будала си спремен да испаднеш. Покахонтас@froszumba4h Не се расправај со жена таа има 500GB меморија, и ти лупа во фаца работи што си ги направил уште во 2001год Богатиот@vlatko_werder54m "Може и јас со тебе?" ... Кој има помал/а брат/сестра ќе знае за што зборам... predposledna@predposledna4h СЕ што некој ти кажал пред сврзикот АМА не се важи
Ка ПетнаеС @BojanChooo Ова шо не ебам еден ден ќе ми се најде на суд ако ме дадат барем ќе можам со чиста совест да кажам "Невин сум жими мајка".
UltraViolet Heaven@6_7characters За мојот денешен изглед, се погрижи ти вчера. Викторијан Први@najirotkiv Секој човек заслужува да му простиш, се додека истата "грешка" не ја направи по втор, трет, десетти пат. Тогаш само прости се од него. ПуканКи@trajche_thetree Затоа шо не ги цените луѓето што константно се трудат да ви го направат денот поубав.. Затоа сте сами. Пустинско Цвеќе @strelectea Јас и тој сме како сонцето и снегот, тој ми збори јас се топам.
Slobodan Jakoski @FlavrSavr Не знам под кое ќебе да искачам вечерва. Ina @mnogufina Ако е големо - ќе се собере! Ако е тесно - ќе се пушти, ќе се пушти!! Македонска продавачка секогаш, секаде. Ina @mnogufina Ќе пратам СиВи во сите циркуси и под скилс ќе пишам "Одам по мраз, со кеси, со ташни, со денови" Д Зоро @The__Zorro Ако немаш тема на муабет на чет праќаш стикер. Ако немаш тема на муабет на телефон дишеш у слушалка Syotos @gjorgjiev3 Луѓево на месечината се качија,вие уште кликатe sta je decko uradio svojoj curi. Детто Хамба @hambaboy Тушот те разбира, тушот те поддржува, тушот не го осудува твоето лошо пеење! Констан Teen @KokiCvetanoski Вчерa ми се јaви желбa зa учење и и спуштив. Џонтра Волта @Balija_ba -Колку се храниш здраво, од 1 до 10? -7ца. Ina @mnogufina Одите на аеродром со една карта... -Една карта за двајца? -Она е мојата втора половина! Плаче тетката, плачат стјуардеси...проаѓате. Селфи. к8 @kbusqueda8 Дури го извадам белото од мандарината за да ја изедам, трета светска ќе почне. Катода @khayteeb драг човеку што ми ѕвониш на врата, мене ми се моча веќе еден саат и уште не сум станала од кревет, веруј дека нема ни за тебе.
ЈБургунди@JBurgundi Со 500 денари моеш да се начукаш ако другар ти има 2.500 ја друг начин не знам Викторијан Први@najirotkiv Купи и цвеќиња. Ако неќе цвеќиња, купи и благо. Ако неќе ни благо, најди си друга, искачаш со ѓаволот
Тања@azhdaja Случ(а)ен м(ил)увач Детто Хамба@hambaboy Недела, или кај народот попозната како "више не пијам, не пушам и тешко ми е" ден! Лошото Детиште Хуго@nikola_iris Најлесно е да се пронајдеш во нечија приказна. Најтешко е да ја напишеш сопствената.