Хартиган @Mad_Hartigan - Ќе те барам. = Кога? - Кога ќе немам кој друг. Дон Кихот @zhanvalzan Како бе не запамтивте дека "сфаќам" се пишува со "ф",а ги памтите сите песни од Шабан,Сека и Гога? Боби @DvaPatiNedelno Слушалки на ушите и влегуваш во друг, поубав свет.
Биби @The_Bibi_ · Jan 10 Толку многу брокула изедов во 2014 година, што не знам како ќе ме трпат дома во наредните 147 години.
архичичко@pajopator6h За последното залче бурек никогаш немаш јогуртче. Живот. Фичомен@ne_se_bricham1h На оро, секогаш се фаќам до најубавата. Dikiღ@bisernasolza4h Не ги разбирам маживе кога ќе речат сакам жена без шминка, без високи потпетици.. а подзинуваат кога ќе видат атрактивна жена. немирна @_opasna_4h А твитате ли принтскринтови од разговори каде вие излегувате будала? Сашо Алексов@sasoaleksov3h Ми се гади кога ќе видам орел style нокти. КиМиЗо@hristinamimi6h И зошто секогаш кога се гледаме, јас прва морам да го тргнам погледот? Ана Ресана@anafiljana3h Не ми е толку страв од инсекти колку што ме фаќа паника ако се живи откако ќе ги удрам со папуча. Бони Топ@bonitopp4h -Ало мамо што.... -Печен компир има за ручек.. -Добро мамо.. Пукнан Ѕид@puknan_zid6h Причина за дебелина: -јадеш кога ти е досадно. -многу често ти е досадно. Мачорот во чизми@1machka3h ''Раскопчана кошула'' мерка единица за сељачизам.