filip @dimovskifilip3h - Душо, ти изгледа убаво другарка ми? - Онаа плавана со убави усни, сини очи, слаба со убав газ? - Да. - Не ни ја приметив да ти кажам... Твитагора@tvitagora21h Од супер моќи батеријата на телефон за 30 минути од 100% на 25% Хартиган@mad_hartigan7h Нема да дозволам едно женско или две, или десет или сто да ми ја убијат убавата мисла за цел женски род. Тутан Камон@ivocmon5h Многу се нервирам кога ќе ми кажат не јади сега ќе биде готов ручекот и треба да чекам 3 саати. Бапчо@thefitzzz6h Честито на сите верници од правосмукалска вероисповест. Берберот@berberot6h Мамо има нешо благо? -Нема синко, не сум купила.. Доаѓаат гости, мајка вади ли вади благо. Ее животее.. Мишевски@mishevski823h Имам едни фармерки.. толку многу ги имам носено шо да ги пуштам сами знаат да си одат до дома. Бапчо@thefitzzz3h Те тераат да им вариш кафе... 3 пути случајно кхм стааш сол наместо шеќер и више не те тераат да им вариш кафе... ШО НЕ Е ЈАСНО? Шеќер ага@ljube_a21h Луѓето ги делам на: 1. Сутлијач 2. Сутлијаш Ф или П?@fstojanovski13h А што, демек третиот пат кога ќе ми пратат риквест ќе ги прифатам? Foxy@anja_foxy3h Ко ќе те праша кој број прслук носиш, дали ти треба да го прашаш кој број гаќи носи? Или како? #евенезнам
Dzanna Molly @Dzanna_Molly Мајка ми: Не си Господ па да те молам Јас: Ај ем јор Гад Мајка ми: Богами Гад си невиден... Тегет Чорапа @teget_chorapa Да се уведе закон, на кумо на разведените сопружници, црквата да му врне парите од венчавката! Миле Паника @Mile_Panika Џабе флертуваш со девојката на шалтер у банка, она знае колку пари имаш на сметка. Курвин Водењак @Jovanowsky Шведска гради згради за млади над 18 сами да живеат, а Македонија гради музеи за восочни фигури и умрени луѓе. Тоа е таа разлика Ljubiša @Sulimanovic Солун е ко дете од неуспешен брак меѓу нас и Грците. Они добиле старателство а ние го гледаме за викенди и купуваме сè и сешто за да нè сака
Фичомен @Ne_se_bricham Девојче мала си за мене, шо е ова, осмо одделение си. -Осмо осмо, ама деветолетка. Хартиган @Mad_Hartigan Дремка си е дремка и дозволено ѝ е да ме фаќа, нема шо да ѝ љубомориш. Тој со плочите @AndrejAleksov Шо правеш? - Брат, отвори Снепчет, Инстаграм, Твитер, ФБ, види шо правам, немој глупи прашања да поставуваш.. Ф или П? @FStojanovski1 Подобро да бидеш втор отколку стоти. Освен ако си во војската на Самоил. Филантроп @Filentropp Кумановчанец у 7ца: -Дајте едн хамбургер. -Сакате сос ? -Сос плескавицу! Мони @IsNog00d Мајка ми: Монико, бев на кафе со 3 други жени, сите се фалат децата се им положуваат на факс, а јас што да им кажам?! Ја: Лажи и ти бе мамо! Ана-Банана @Jakimovskaa97 -Бог се јави Мојов е на вип,нема мрежа.
Фичомен @Ne_se_bricham 46m46 minutes ago Former Yugoslav Republic of Macedonia Разлика помеѓу кола и жена? -Колата ако ти ја чукнат одма ќе забележиш. Фичомен @Ne_se_bricham 45m45 minutes ago Former Yugoslav Republic of Macedonia Мамо, пушти ми пари на картичката, пинот ќе си го заборавам.
Бони@otpisanaboni Прекрасен е оној кој те гледа како привилегија, а не како сопственост. Moonlight@laluna28mm Топлината од очите, таа грее душа. Ангела@rumshtangla еве го замислувам без маица и три минути не можам да го погодам клучот у бравата