Бапчо @TheFitzzz 2h2 hours И глеаш сеа ова со бомбава било спин за Верче Пандиловска да наступи пред пуна сала пошо претходно на нејзин наступ рекордот е 23 гледачи.
Mistery @von_Mistery · Јас не сум од тие што љубоморат. Јас сум од тие што убиваат. Стефан @bio_hemicarot · -Сине кажи која е причината што си секој викенд пијан! -Имам големо друштво -И ? -Па тие што не излегуваат ми викаат да се напијам и за нив.
@maya_got_lost · Најсигурно е да си второ дете. Ако си прво, можно е да си грешка, ако си трето можно е да си за стан праено. @Mile_Panika Заврши 8 март, сеа може да и го земам даљинското на жена ми.
Divine @BarbadosDd · -Сакаш да играме Македонија? -Како? -Јас ќе те лажам, а ти прависе дека ми веруваш. Mistery @von_Mistery · "Алкохолот е број еден предизвикувач на семејно насилство" - Знаев дека кучката ме тепа кога сум пијан.
Тутан Камон @IvoCmon Ќе ја замолиш нешто и одма се лакира за да не може. Ледена Медена @LedenaKalugerka Правилник за однесување на гости: 1. Не,фала. 2. Фала, ама стварно јадев дома. 3. Не се срамам,стварно не сум гладен. 4. Добро, ама само малку. Ina @mnogufina Знам дека е административец кога у работно време ми праќа инвитејшн за Кенди Краш Сода Сага. Робин Луд @vladimirmk Некој кога ми зборува пребрзо, очекувам на крајот да ми каже да се посоветувам со лекар или фармацевт. Угурсуз @Ugursuz_7 - Од кај си? - Од Бразил. - Ааа Самба. - Ти од кај си? - Од Холандија. - Ааа лалиња. - А ти од кај си? - Од Македонија. - Ааа ПРИСЛУШКУВАЊЕ. Ф или П? @FStojanovski1 Порано не ме праќаа по леб зашто се враќав со пола изеден. Посебно ако е топол. Бони Топ @bonitopp Сите имаме дома една кеса полна со кеси. Мр Моџо Килингтон @mojokilington Порано "Чиј си ти?" значеше кои ти се родители, сега е од која партија си. Ina @mnogufina Follow На мастиките да пишува "Џвакањето со отворена уста е простачко за вас и за луѓето околу вас"
Mistery @von_Mistery · "Вечерва ќе си легнам порано" - луѓе кои никогаш не легнуваат порано. Mistery @von_Mistery Твитер е местото каде што идиоти им викаат на други идиоти дека се идиоти. Љубопитна @Bibliotekarka7 Има два вида на seen : -кога некој те замара -кога не знаш што да пишеш Natali Mircheskaaa @Nataly_Sixx_ И кога чутиме сме криви...
шпекулации @spekulaacii · животна цел ми е да научам да кажам не без да се објасвам точак @deckosotocak · Капете се ве моламммм !!! Ернесто @Petar_Che · Ми фали едно “Елавамуданетепуштамодгушкање“.
Бапчо @TheFitzzz 2h2 hours ago Денес било "Pi" ден, секој ден ќе ти биде Пи ден коа ќе сконташ дека 3-те најубави ствари у светот почињаат на "Пи" 1. Пиво 2. Пица 3. Пичка
џанки @StFoBi Како мастурбирате со тоа ноктите од 20см. јака ви душа... Ледена Медена @LedenaKalugerka 2050 година.. Мамо ај испеј ми песна од твое време. -Чке београдске тотално полуделе Миле Паника @Mile_Panika Заврши 8 март, сеа може да и го земам даљинското на жена ми. Мачорот во чизми @1machka Точно е "те мислам" часот Ina @mnogufina Според начинот на пцуење провери кој Министер си во хороскоп. Јас сум Спире. Угурсуз @Ugursuz_7 - Амaн бе срце те чекaм 1 сaaт смрзнaв више, сaмo кaсниш. - Штo?!!! - Ништo бе викaм сaaтoв 1 сaaт нaпред ми бил. Филематија @TwinOfArabella Месецот маpт може κомотно да се пpеименува во ПМС пошо: сонце, ветаp, дожд, снег, ветаp, сонце, дожд за неполни 24 часа.
Дибек @TKiceec - Здраво, имате онакви чорапи до над колена? - Ааа, инстаграмки за читање Dzanna Molly @Dzanna_Molly Светот откри нова планета а јас сеуште Блок чоколадата ја јадам по слоеви... Ф или П? @FStojanovski1 Од девици, знам само за Virgin Radio Lebanon. Ф или П? @FStojanovski1 -имаш предобра идеја -премногу се возбудуваш и се радуваш зашто ти текнало такво нешто -забораваш што ти текнало Ina @mnogufina Чекирајте се кај јадете, сликајте пред да почнете и пишете дали е лабаво пошо ве мислиме. Ina @mnogufina Жени - на 4 степени надвор носат тенки фустани, а дома на 22 степени облакаат термо пижами, дукс, топлинки и нагрнуваат ќебе пошо студи. Бејтманолоџи @hasawatermark Што вика физичар кога ќе му честитаат роденден? - Фала ви за честичките! Бившата Мима @mima1975sk Нема јас да голтам и плукам никого. Снаоѓајте се сами. - Земјата Лабави Федери @LabavStol Кога и да пишам на некој асистент „Асистенте“ ми делува некако шпански-бразилски Асистенте џо тенго ке сабер лос резултатос.... #Исповед
Ф или П? @FStojanovski1 -Не е сваќа, туку сфаќа. -Добро, добро, ајде сега сфари ми кафе. Ѕвер @sjalica Кога веќе не знаеш што да ми правиш, гушни ме. Викторијан Први @najirotkiv Знаеш шо ме ежи? Добар разговор, долг бакнеж, силна прегратка, поглед кој кажува се, искрена насмевка. Замисли се ова од само еден човек. Марче? Дa, јас сум. @markoratatata Typing... Typing... Typing Typing... Typing... Typing... Typing... Typing... Offline 1 min ago. Mistery @von_Mistery Колку промили љубов имаш во крвта? Јан А. @Architweetka сфаќате дека и ние женските манијачиме на слики и викаме леле што би му правелаа.. .