@1machka -Ало, да не те разбудив? -Не бе, утрото ми го разубави ебате. @1machka Ми личиш на некоја што ми фале. @1machka Ми фалиш, ми фалиш ама ти ја претера веќе. @IvoCmon Се заебав си фатив женска што работи у бутик, место да ме соблака ме облака.
Ф или П? Со некои луѓе сум на "колега", " пријател" или "брат" бидејќи поима немам како се викаат. Спонтан Абортус Логика на родителите: *киваш* - Ах леле си настинал, си фатил сифилис и туберкулоза *паѓаш на земја и се кршиш* - Ајде ајде, така се расте Aleksandar -Од кај си? •Струмица -Знаеш Македонски? Робин Луд -Се смири со девојка ти? -Да -И? -И сега сме другари
Здравко Дрен @KDKGrah Nirvana: Where did you sleep last night? Ceca: Pred vratima spavala ko pas. Нефер Тити @baltazarrr_ · Морам да ти признаам нешто... Мазохист су... АААААА ДА СО КАИШОТ ДАААААА!!! Нефер Тити @baltazarrr_ · Облакам Iron Maiden маица, идам у продавница, и таа ми вика: - Извини, не служиме насилници! И шо да праиш, и ја пукнав главата од каса... Мирче @Kristijan_Gates · 2006:Мајка : Ако не си мирен/на че ти ја земам омилената играчка... 2015:Мајка: Ако не си мирен/на че ти го деинсталирам Снапчато... хаха xD
Зума @zuma_zumaaa · Будалите и печурките не се садат, они сами никнуваат! Зодијак @ElenaCFC9 · - Што правиш ти во животот? - Сега за сега твитам, за натаму ќе видиме.. Езерџијата @Vasilevski24 · И да сакаш да се заљубиш на прв поглед не можеш. Сите гледаат у телефоните !
fuck finals @Elsa_Styles_ -Crush on the phone: Hello? -Friend: "Say something sexy!" -Me: "Okay i know. PIZZA" ГаГа Гρеј @Dashy_19 · Κај научи толκу очајно да недостасуваш. Филематија @TwinOfArabella · Ако доаѓате на твитер за секој ден селфиња да ставате, ич не доаѓајте. Покахонтас @froszumba · - Како си? - Добар, ти? - Добра, ќе се видиме вечер? -Typing... typing... typing.. typing.. typing.. -Случајно во да не се претвори?
Угурсуз @Ugursuz_7 · Врв на љубомора: - Што е бе ова 250 денари сметка со кого имаш зборено кажувај или тешко тебе. Мадмуазел С @zasekogasgladna · Има два типа на луѓе: - Газирана вода - Кисела вода Ре Не Жанет @perplexeddream · Те сакам! - Ааа, ај со помин нека е.
Љубезниот @Starecot -Како се викаш? -Македонка, а ти? -Југослав. -Дојди да плачеме заедно. Бони Топ @bonitopp Да не добиеш порака е исто така порака. Робин Луд @vladimirmk Биоритамов толку долго ми е нарушен што кога ќе се вратам во нормала ќе мислам дека тогаш ми е нарушен. Fidanovsky @Fidanovsky Кога стоечки облекувам чорапи се буди игроорецот во мене. Робин Луд @vladimirmk -Те сакам -Докажи ми -Епа измери ми го пулсов на срцево и забележи дека ми сјаат очиве повеќе кога ќе те видам тебе отколку некоја друга Бони Топ @bonitopp Отидов сува се вратив влажна....бев до продавница иначе. Д Зоро @The__Zorro - Маче сакам да ти ги скинам мрежестите хулахопки. - Ањњњ секси. - Шо секси ма, за вапсање јајца ми требаат. Бони Топ @bonitopp Луѓето ги делам на: -Мтв1 -Прва Бившата Мима @mima1975sk - Ќе пржам јајца. Ќе јаде некој? - Не. Седнувам да јадам, седнува мајка ми, брат ми, комшијата, кучето, мачката од комшии, врапците... Една... @v_theauror Легендата вели дека луѓето ги употребуваат и овие страни од рендето. Спојлер ЈБургунди @JBurgundi - Ај Маја да ја отвориме. - Зошто сакаш Маја да ја отвориме? - Така, ми е симпатична. Еден обичен квиз во Македонија Mistery @von_Mistery Прати маж до продавница по 5 ствари и се враќа со 4 ствари. Прати жена до продавница по 5 ствари и се враќа со 63 ствари.
Katy Westside @Paynster123 · Не сакам повеќе да се гледаме. -Да ја исклучам ламбава? Katy Westside @Paynster123 · На твитер има: 1.Твитерџии со пресмешни твитови 2.Твитерџии со филозофски твитови 3.Твитерџии со љубовни твитови 4.Јас Мирче @Kristijan_Gates Ко че го издрифта BMW вчаршија. Ами поарно дојди со трактор отколку то да го прајш ебате. #КакоДаПознаешДекаНекојЕСељак Такозвани Бурек @Sugary_Flapjack · На рингтон му е "Ти моје злато" клаена. #КакоДаПознаешДекаНекојЕСељак Katy Westside @Paynster123 · А уствари Rolling in the deep пример зела од Розо моја бе. We could have had it all... Ние двајца многу можевме... Значи страшно!
Follow Ina@mnogufina Македонски коментари на Јутјуб: 1. Одлично!!!! 2. Крадено е од српска песна! 3. Македонија не е Грчка 4. Тибам сестрата Follow Екатерина Велика@EkaVelikka Основни видови коментари на фб: -Маче. -Лепотица. -Кукла. -Стикер. -Најубава. -Стикер. -Срце мое. -Хаос мачко. -Стикер. И пак одново. Follow Еднорог@BrienneOfTart Мажите со бивша девојка Марија, најтешко ја забораваат истата. Пошо и баба му, братучетка му, комшиката, колешката и продавачката се Марии.