Сплинтер #протестира @sinisa_goliOtok Замисли мајка ти е професор и те фати на препишување: Колега, излегувај надвор! Покриј ја половината и не седи на цименто! Лице од насловна@M_is_for_magic Најмалку слики имаме со оние кои најмногу ги сакаме. Угурсуз @Ugursuz_7 - Сине кај си? - Шмркам мамо. - Па ќе шмркаш кога излагаш со мокра коса. Мино (美濃) @minomkd Се поскапи, само чорапите останаа 3 за 100-ка. Теретвита Колудо@drizzymon Местaм кaмп кaј дечкo и у двор и не си oдaм oд тaму се дoдекa не рaскинaт Бони Топ@bonitopp Порталите ги делам на: 1.Колку лица има на сликата 2.Колку жирафи има на сликата 3.Фотографијата што ќе ја видите ќе ви го скамени срцето Ледена Кралица ♔ @LedenaKalugerka · May 19 -Ова е кабинет на професорот по македонски? -Тачно. -А вие предавате тука македонски? -Јесте. Мр Моџо Килингтон@mojokilington Се разбира дека сонот на секој матурант е да добие пижами од подалечните роднини за матура. Миле Паника @Mile_Panika Ај сеа у шаторите пред влада свирете на бас, да видиме дали у шаторите пред собрание ќе фатат контрабас.
Sarci @sarcii123 Љубовта cе крие во неочекувана прегратка, бакнеж за добра ноќ, подарен букет, безрезервна поддршка,бакнеж на чело, утешителни зборови... Nightbird @depre_sum Ко ќе видам кои учат медицина, страв ми е да се разболам. И Ти Така @Phllapy Не знам како очекуваат ние жените да сме предобри возачи покрај толку огледала у кола. ЦрнаАрапина @stojanovskis1 Професор по физичко, а со стомакот во офсајд влезен. Е не го личи. Петар Шестар @5ar6ar Од геометрија, си порачувам пица. Кутијата форма на квадрат, пицата круг, парчето триаголник, јас топка. Aleksandar @Aleksandermen Се додека љубовта е математика, резултатот секогаш ќе биде негативен. Emilija @__Emilija__ Тој што се плаши дека ќе те изгуби, токму тој те сака најмногу. Робин Луд @vladimirmk Човек со многу пријатели е богат. Човек со многу комшики е информиран. Лице од насловна @M_is_for_magic Кога среќата би имала вкус, тогаш таа би го имала вкусот на неговите усни.
Мрмејд @Mnemosynee_ престанаа да ми се свиѓаат скопските летни дискотеки кога почнаа машките да се облекуваат ко за по оценки. Миле Паника @Mile_Panika Ќе се бројат гнездата на штркови во Македонија. Тоа ти е ... кај нас е полесно да направиш попис на штрковите отколку на населението. Тања @Azhdaja Шнајдер за кратење маки. ббо @BBozh Вие очекувате просперитет во државата, они на фб кликаат лајк на икони што носат среќа... Епа ќе почекаме малку другари! Raspevana Šišarka @Raspevana Najveća očekivanja imam od svoje kose. Биби @The_BB_ На листата на животни достигнувања, немам ниедна одмазда. Такви сме ние малите луѓенца, здодевни. Ја трошиме фантазијата на правење колачи. Троа полудена багра @slabkarakter преку канализициската шахта ги гледаме уличните светилки, и ги сметаме за ѕвезди Тина @cudesnata загина у бреинсторминг Е. @EStavrevska батали кокошката и јајцето, туку кажи ми дали ми се свиѓа затоа што е смешен или ми е смешен затоа што ми се свиѓа. Men's Humor @MensHumor The five second rule also applies to wearing sunglasses indoors. Tom is Love @egodollaric Ако не квичиш дур се тегнеш, џабе се тегнеш. Б фор Брада @legovski Правци у музиката Хевиметал, Трешметал, Детметал.....и Ариљеметал? Духот #протестира @Gordiev_jazol Секое чувство потопено во алкохол има помала тежина и помалку реже. Бејтманолоџи @hasawatermark Најубава си кога си на време. Нароз Волокин @zorbital · -Какво кафе пиеш? -1,5 кафе и 0,5 шеќер -Вода колку? -До пола -Во која шолја? -Малата -Колку млеко? -1 прст. -Кој прст? -Ќе си напраам сам. Ф или П? @FStojanovski1 · Ти враќа кусур продавачката и ти вели valar morghulis. Lena Petroff @L_Petroff Мене ми е преслатка онаа сериозност со која МК естрада зборува за своите нови проекти. Б фор Брада @legovski Ако женско ве праша "Изгледам дебела овака со фустанот?" и стварно изгледа дебела, најдобро е да се правите дека сте мртви. Гица прасица @monika_potter Да имаш еден филм од 32 фотографии да те видам дали нозете ќе си ги сликаш Печурката @pechurkata Чувствувам болки во пределот на иднината. Ц @ceciliaa537 - Како може толку убава и паметна да нема дечко? - Умре копилето од среќа.
Тутан Камон @IvoCmon 2h2 hours ago Знаеш дека си ружен кога девојче ќе ти влезе на инстаграм и ќе ти срцне гиро од пред месец дена. Бејтманолоџи @hasawatermark May 24 Во следниот живот сакам да бидам Калвин Харис. Ама со мојата среќа, најверојатно ќе бидам Харис Џинович Сродна душа @srodna_dusha May 24 Извини девојче може упаљач? - Може дечκо, слободно задρжи го и таκа ми е од бившиот. Сродна душа @srodna_dusha May Зошто не ми вρати на поρаκата? - За инает. Добρо, вечеρ спиј си со инатот. Сродна душа @srodna_dusha May 24 Ај дојди вечеρ κај мене. - Што ќе пρавиме, ќе пиеме? Не, ќе го пегламе κупов алишта што ми го остави мајκа ми, ебате! Сродна душа @srodna_dusha Ma Што сум ти јас на тебе? - Ништо не си ми. Сродна душа @srodna_dusha May 2 Ќе се понижиш два - тρи пати и отпосле сфаќаш деκа дρугата стρана си го полни егото со тоа. Се κаеш после, ама κасно е. Бони Топ @bonitopp 10h10 hours agoView translation Кога спонзоруша би играла во серија,серијата би се викала "How I met your father". Бони Топ @bonitopp 5h5 hours ago Истите тие што велат дека по автобус и дечко не се трча,најмногу имаат трчано. Мина Мандарина @Mandarina_84 22h22 hours agoFormer Yugoslav Republic of MacedoniaView translation Човекот се (м)учи додека е жив. Робин Луд @vladimirmk 22h22 hours ago Кај нас имаш право на свое мислење ама не се препорачува да размислуваш многу. Робин Луд @vladimirmk 10h10 hours agoView translation Еден од најголемите стравови ми е дека кога ќе остарам и јас ќе пишувам на фб.. cestito matura pozz doma, davi e srekjen brakot se najdobro
Precious @MMitevska Jun 1 - Зошто раскинавте? - Не одеше. - А што беше проблемот? - ПА ИНВАЛИД Е, ТИ ВИКАМ НЕ ОДЕШЕ! АјсМен #протестира @Andov_S Jun 17 - Срце, сакаш да идеме во планетариум? - Оооооо, ќе ми симнуваш ѕвезди? - Не, ќе ти покажам дека не си центар на универзумот. Чичко Кумплунг @Tekinec Jun 17 Она ко ќе ти рече продавачот "Се троши ко алва!" Кој купува алва денес??? Ледена Кралица ♔ @LedenaKalugerka 9h9 hours ago Како се тешам наутро? -"Ајде стани, кога ќе се вратиш ќе си легнеш!" Тутан Камон @IvoCmon May 21 За мене една Евровизиска плескавица. -Каква е таа? Без кајмак. Муарко @Muarko May 16 Чичкото што свири на гитара во ГТЦ му остави пари на девојчето што исто свири тука и тоа е најубавата работа што сум ја видел периодов.