Звонко @zabusanto Не сме виновни ние Прилепчаниве што "ч" и "ќ" се една до друга на тастатура. Дејс @M_Dayzi Девојка која не бара ништо, заслужува се, идиоту... Спонтан Абортус @KAMEXAMEXA Твитер заповеди: 1. Фејвај ги сите. 2. Не ретвитај ги само ближните. 3. Заследувај несебично. Дарко @daRko_aa Губејќи го во себе "детето" значи дека мртов живееш. Мино (美濃) @minomkd Комарец is following you. Тутан Камон @IvoCmon Се мажела одбојкарка и колешките 2 саати не го оставиле бидермаерот да падне на земја. Комшика Ти Убава @TheKomshika Општа култура not avaible in this country. точак @deckosotocak На граница сум помеѓу карма ис а бич и ќе ти вратам дупло еден ден. Манданата @mozokot 13 годишни девојчиња: "Ми треба дечко кој ..." Не бе дете,ти треба домашно да напишеш . точак @deckosotocak Минута молк за сите мои погрешно вложени пари. И чувства ама не е сеа то тема на муабет. Д Зоро @The__Zorro Машки шо не гледате ни фудбал, ни ракомет, ни кошарка, ни тенис, ни никаков спорт, ај сплетете ми еден џемпер. Мома Охриѓанка @momaohrigjanka Мирисам ко бебе. -Покакан си? о.О Дарко @daRko_aa -Колкава е минималната плата во Македонија? -Колку да не е без ич.
Психата @aceto_no May 28 Single си: И се пушташ на една, корпа. И се пушташ на друга, корпа. Во врска си: Бившата, најдобрата другарка, пола клас, сите ти се пуштаат Phoenix @mima1975sk 1h1 hour ago -Ај да прошетаме. -Врне ма. -Е ако де. -А веѓиве...? -... Student Problems @FactsOfSchool 3h3 hours ago friend: whats your favorite season? me: of which show? friend: me: friend: me: me: me: oh you meant like the weather Бетмен од Бардовци @dimitrov_1 Apr 26 Утринска гимнастика: 15 минути лежење на стомак 3x15 трепкања со очите 5 грбни да се свртиш 5 стомачни да се исправиш 3 зевања Психата @aceto_no 17h17 hours ago Кој ја скрши вазната? -Ја не. Кој е тој Јане? -Океј, Јас не. Која е таа Јасне? -ЧАО. Beni @Shushmula Jun 2 - Пст! - Пст! - Пст! - Шшшшшш! - ШШШШШ! - ПСССССТ! - ШШШШШШШШ! *Расправија меѓу библиотекари Beni @Shushmula 24 Mar 2014 Мојот омилен рецепт за боранија: 1. Вадиш боранија од ќеса 2. Ја фрлаш у канта 3. Спремаш кременадли #пошто храна
Precious @MMitevska Учи, учи, не можеш да се расониш Крапчица Броз @dackua Ја сум од тие мутавите шо кога ќе позајмат пари на некој после тоа им е глупо да ги побараат. Мр Моџо Килингтон @mojokilington Состојбата на сметка ми е ко пин на пензионер - четири нули. Хартиган @Mad_Hartigan Од супермоќи знам да заебам битен муабет со небитно прашање. Д Зоро @The__Zorro Ти вика "Наука и религија не одат заедно" и после тоа вика "Фала богу ја решив задачава" Тутан Камон @IvoCmon Му залепив стотка на алармот, добро свиреше. Slobodan Jakoski@FlavrSavr Ти од кај младоженецот си или од кај невестата? Не знам брат, ја сум неопределен. Екатерина Велика @EkaVelikka Вчера видов штикли, носеа едно тринаесет годишно девојче. Ана Ресана @AnaFiljana #ОнаКога ќе го фатиш алармот секунда пред да се разурла. Со муахаха, со покажуење среден прст, со сѐ! Ана Ресана @AnaFiljana Ресана на екстерно.
Viksa @vikktorce Сите солзи собрани во еден дожд. Хартиган @Mad_Hartigan Живеј како да ти е деветтиот живот. Annomiss @Annomisss Избледуваат моменти, а мириси не.
Со овие се изнасмеав слатко посабајлечки: Пешкирчо @karakteristicen Ok = супер е Ok? = Каде е проблемот? Ok... = Чудна си Okkk = Не ме интересира OK = ЕБИ СЕ Tina S. @lelebre Ме разбуди комшија шо ја пуштил амбрела ела ела ела ела ела ела. Ела сеа на по еден шамар шамар шамар шамар шамар е е е е HacmeBka @HacmeBka Абе и ја одлучив да ослабнам за летото.....сеа само да одлучам уште за кое лето..... Спонтан Абортус @KAMEXAMEXA Се сликале група облаци и пишале: - Си грмиме! Угурсуз @Ugursuz_7 Кoмпјутерџијa нa дoктoр: - Дечкo вaшaтa крвнa сликa не изгледa дoбрo. - Немa прoблем ќе јa средaм сo фoтoшoп.