Мудрецот @tamunekoj 10h10 hours ago "Ако можам ќе дојдам" е неидам 99.9 % Корона Мортис @Lathronniell 8h8 hours agoView translation На исповед: - Попе, јас... - Знам чедо, не кажувај, ти ги читав твитовите. Бони Топ @bonitopp 4h4 hours agoView translation -Работиш нешто? -Да,хонорарно.. -Што? -Тепам комарци. Б. Илоски / Мрчатор @Strshlen Sep 25View translation Како да ги избркаш гостите кои ти дошле дома? -Исклучуваш wi-fi. Aleksandar @Aleksandermen 4h4 hours ago •Добар ден, свеќи имате? -Какви свеќи, ова е аптека… •За здравје… Сродна душа @srodna_dusha 2h2 hours agoView translation Што правиш? - Поправам грешки. твитерана. @tviterana 11h11 hours agoView translation Масата у дневна служи за да ги оптегнеш нозете на неа. Камелија Шах @Kamelija_Shah 13h13 hours agoView translation Во паралелен универзум, за добро утро ќе добивав порака од него, а не од Вип Бапчо @TheFitzzz May 29View translation На интервју за работа: - Овде вика дека си љубовџија? Шо ти значи тоа? Прашај ја жена ти хахахахах фала пуно знам кај е вратата. Угурсуз @Ugursuz_7 May 25View translation Ако те сака дечко ти ќе те пушти да се видиме. Љубопитна @Bibliotekarka7 24m24 minutes agoView translation Што вика пијан нарцис кога ќе се погледне во огледало? -Убави сте сите тројца . @MolimLepo 10h10 hours ago После ручек, требале да ми кажуваат: "Цицки да ти се стори". Иди фати дечко со крвна слика да те видам. Њемо @monkey_nj Jun 2View translation -Како се викаш? *Филип -Хахах, уште да беше крал *Ти како се викаш? -Марија *АААААААААХАХАХАХАХ уште да беше ДЕВИЦА
Со овој твит ги поздравувам сите оние од Фемина Инстаграм (заедно сосе мене, се разбира ) Тутан Камон @IvoCmon На инстаграм стави слика како пазари, па како го готви јадењето, па како го сервира, па како го јаде... И тука ме фати страв што е следно.
точак @deckosotocak 1d1 day ago Хуморот ти е смешен, во некој паралелен универзум. Лајош Винету @Shushmula 3 May 2013 Јас: Извинете, колку чини постеров со фраеров? Продавачот: Ама господине, тоа е огледало! Јас: Ааааааа Лајош Винету @Shushmula 24 Mar 2014 Мојот омилен рецепт за боранија: 1. Вадиш боранија од ќеса 2. Ја фрлаш у канта 3. Спремаш кременадли #пошто храна Фелисити @sawamih Dec 22 Тревата не е дрога, туку растение. Затоа јас не сум наркоманка, туку цвеќарка. Крапчица Броз @dackua Jun 15 Еве на фб и профили на кучињата им отвараат па уште у био им пишува дека се во врска со друго куче кое има профил. Путуј здрав разуме...
Ернесто @Petar_Che Jun 19 Да не беше твитер пола фб ќе немаше статус да има објавено. Џеси Џејмс @igor_barca Jun 18 Го знаеш она чувство кога не спиеш цела вечер за да учиш Ни ја Бони Топ @bonitopp Jun 18 Голем камен, прозор отвара. Винарот @Kristijan_Gates 21h21 hours ago Нема појче "Карактеро го прај човекот", сега е "Парите го прат човекот". Винарот @Kristijan_Gates 21h21 hours ago 90% од децава шо изнакупија блузи од Nirvana не зна дали е песна или група. Али јебига живот.